16000 Ft felett ingyen szállítás!
Rendelj telefonon is: 06/30-779-1797
16000 Ft felett ingyen szállítás!

EL TORITO POTENCIANÖVELŐ

Az El Torito potencianövelő termék nem elérhető nálunk.

Az El Torito potencianövelő főként 2014-2015 tájékán volt népszerű potencianövelő.

Az El Torito tabletta egy hatásos, és működő termék volt annak idején. Bár a doboz grafikája kissé furcsa lehetett egyeseknek, majd az El Torito potencianövelő megbízhatóan tette a dolgát.

Cégünk egy ideje már nem forgalmazza az El Torito kapszulát. Rendelj helyette Boom Boom potencianövelőt! A Boom Boom hatásos, erős és biztonságos készítmény. Minden szükséges engedéllyel rendelkezik, OÉTI által notifikált termék. (OÉTI notifikációs szám: 28220/2022).

A Boom Boom segítségével erős és tartós merevedést fogsz elérni, ahogy korábban az El Torito készítménnyel.

Az El Torito helyett próbáld ki legnépszerűbb potencianövelőnket, a Boom Boom-ot!

RENDELD MEG A BOOM BOOM POTENCIANÖVELŐT ITT:

60 nap garancia

Nulla kockázat garancia a rendelésedre

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt.

potencianövelő csomag

Tipp a diszkrét rendeléséhez és csomagátvételhez:

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Esetleg próbáld ki az újabb szállítási módokat, és rendelj MOL kútra (0-24 órában átveheted a csomagodat). Vagy rendelj Posta csomagautomatába, itt még a borravalóval sem kell vesződnöd. Legújabb átvételi lehetőség a több száz Coop üzlet Magyarország egész területén: akár a bevásárlással egyidőben, kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat a Coop üzletekben.

potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.