Biztonságos weboldal

Erekció növelése 2 egyszerű lépésben

Hogyan alakíthatsz ki új, az erekció megerősítését célzó szokást kevesebb, mint 1 hét alatt?

Rengeteg férfit érintenek erekciós problémák manapság. Sok hozzánk forduló férfi érez hasonlóan: rettentő módon kívánják a szeretkezést azonban az erekció fenntartása és a pénisz keménysége nem éri el a kívánt színvonalat.

Már rövidtávon is komoly frusztrációkat okozhat az erekciós zavar a férfinél és hölgypartnerénél egyaránt. A férfi a gyenge erekciója miatt szégyelli magát, a gyakori kudarc miatt az önbizalma és önbecsülése csökken. Emiatt kevesebbet is kezdeményezi a szeretkezést, tartva az újabb kudarctól. Így hiába kívánja és szereti a barátnőjét, sajnos egyre kevésbé tud örömet okozni neki. Mindemellett sok esetben az erekciós probléma szervi okokból jelentkezik, és akár komolyabb betegségek közeledtét is előre jelezheti.

Érj el keményebb erekciót, kövesd a cikkben leírt lépéseket az erekció növelésére

Növeld meg az erekciós képességedet 2 egyszerű lépésben!

Ha Te is hasonló cipőben jársz, aggódsz az erekció fenntartása miatt vagy csak egyszerűen tartósabb és keményebb erekciót szeretnél elérni, akkor feltétlenül olvasd el ezt a bejegyzést. Korántsem mindennapi cikkünkben bemutatjuk, hogyan erősítheted meg az erekciódat rövid- és hosszútávon egyaránt.


Erekció jelentése: hogyan jön létre az erekció?

Tudtad, hogy az erekció az agyból indul ki? Egy szexuálisan izgató látvány, illat, érzés vagy akár hang is megindíthatja az erekciódat.

Ilyenkor az idegrendszered kémiai impulzusokat küld a hímvessző simaizmai és véredényei felé. Az artériák kitágulnak, és friss vér áramlik beléjük. Ugyanekkor a hímvesszőben található vénák összeszűkülnek, és nem engedik kifolyni a vért.

Ily módon a hímvessző barlangos testeiben bent marad a vér, és máris létrejött az erekció. Természetesen az erekciót stimulációval (például simogatással vagy orális módon) is el lehet érni, illetve erősíteni.

Erekciós problémák (vagy erektilis diszfunkció)

Jogosan kérdezheted a következőt: hogyha ilyen egyszerűen, akár egy izgató látványra létrejön az erekció, akkor mégis mitől van valakinek gyenge erekciója? Illetve honnan erednek az erekciós problémák?

Általánosan azt mondhatjuk, hogy 2 fő tényező nem sikerül a merevedés megindítása vagy az erekció fenntartása. Ebben a bejegyzésben a szervi és egészségügyi erektilis diszfunkcióval foglalkozunk. (A pszichés eredetű potencia problémákat és annak megoldását az itt olvasható Potencia-Erő szabály bejegyzés tárja fel részletesen).

Fizikai vagy szervi erekciós problémák

Itt a tényleges egészségügyi problémákról van szó (ne aggódj, sok esetben ezeken is lehet segíteni, lásd később). A szervi okokra visszavezethető erekciós gondok a következők:

Az erektilis diszfunkció az esetek nagy részében szervi okokra vezethető vissza

 • Érrendszeri betegségek: Artériás problémák esetében az artériák nem szállítanak elegendő mennyiségű vért a hímvesszőhöz, míg vénás gond esetén vénák nem zárnak megfelelően erekció közben így a vér ki tud folyni a péniszből. Mindkettő eredménye, hogy nem tud tartósan fenn maradni az erekció
 • Cukorbetegség: károsítja az érrendszert és az idegrendszert is, ezáltal sokkal gyengébb az erekció megtartási képesség.
 • Idegrendszeri problémák: ebben az esetben idegrendszer nem tudja megfelelően közvetíteni az ingerületeket a pénisz artériái és vénái felé. Idegrendszeri károsodást okozhat a túlzott alkoholfogyasztás, amely a hormonháztartásra is negatívan hat. Az idegrendszer egyéb betegségei például a sclerosis multiplex vagy a Parkinson kór szintén erektilis diszfunkcióhoz vezetnek.
 • Egyéb egészségügyi gondok: olyan műtétek is erekciós problémákat okoznak, amelyek a hímvessző ereinek és idegeinek a károsodását okozzák (például prosztata műtét), illetve erekciós gondokat okozhatnak az ágyéktáji, vagy a péniszt ért ütések és sérülések.
Tudnod kell, hogy a szervi eredetű erekciós problémák több mint 80%-áért az első kettő tényező, tehát az érrendszeri betegségek és a cukorbetegség a felelős.

 

Mi ebből számodra a legfontosabb tanulság?

Hogyha sikerül az érrendszeri betegségeket, a cukorbetegséget elkerülnöd (vagy ha ezek fennállnak Nálad, akkor az állapotodon javítanod), és az alkohol fogyasztásodat mérsékelned, akkor óriási lépést tettél a szervi eredetű erektilis diszfunkció csökkentése illetve megszüntetése érdekében.

Az alábbiakban bemutatok egy kétlépcsős megoldást az erekciós problémákra, amely számos férfinek segített már megoldani az erekciós gondjait.

 

Erekciós képesség növelése 2 egyszerű lépésben

Az alábbi kétlépcsős megoldást javaslom:

1. lépés: Egészséges erekció tartós megőrzése (Hosszútáv)
2. lépés: Azonnali erekció növelés (Rövidtáv)

Vegyük sorra mind a két lépést.

1. Egészséges erekció tartós megőrzése (Hosszútáv)

A teendőd leírva egyszerű: csökkents vagy hagyd abba teljesen a dohányzást, minimalizáld az alkoholfogyasztást és próbálj meg tartós cukor- és szénhidrátmentes étrendet kialakítani.

Egyszerűen hangzik ugye? Megvalósítani annál nehezebb! Megmutatok egy módszert, amely azonban tényleg nagyon hatékonyan tud segíteni a nagy célok elérésében.

A „mérséklés” illetve a „leszokás” módjairól nem írok most részletesen. Számos hasznos cikk és tanulmány íródott a témában. Amiben segíteni szeretnék, az az, hogy:

 • hogyan kezdd el megvalósítani az egészségesebb élet felé vezető utat,
 • hogyan érj el gyorsan sikerélményt, és
 • hogyan maradj a megkezdett helyes úton

 

Új szokás kialakítása:

Régen azt hittem, hogy nehéz és hosszadalmas dolog új szokást kialakítani. Azonban ez nem feltétlenül van így. Akár 1 hét alatt felvehetünk új szokást!

A titok a rögzítésben rejlik, azaz a jelenleg is aktívan használt és berögzült szokásunkhoz rögzítünk egy megvalósítani kívánt új szokást. Szintén fontos, hogy az új megvalósítandó szokás egy kicsi és könnyen megvalósítható dolog legyen.

A folyamat a következő:

Meglévő kulcsinger -> Meglévő szokás, amely az új kulcsinger lesz -> Új szokás

Egy konkrét saját példát mondok, ami alapján megérted. A pontos szokás, amit én ki akartam alakítani a következő volt:

Lenyomok 5 szabályos fekvőtámaszt minden reggel

Ez nem annyira drasztikus lépés, igaz? Kismértékben mégis hozzájárul megvalósítani az egészséges élethez vezető átfogó „nagy célomat”. A következőképp jártam el: Ezen új cselekvés rögzítéséhez keresnem kellett egy meglévőt, amihez az újat rögzíthetem. A fekvőtámaszhoz a reggeli fogmosást találtam ki, amely bevett szokásom, és amin nem kell gondolkodnom.

Erekció növelése lehetséges kis lépésenként, egy-egy új pozitív irányú szokás kialakításával

Erekció növelés: új, pozitív szokások gyors kialakításával!

Meglévő szokás -> Felkelek

Meglévő szokás, amely az új kulcsinger lesz -> Fogat mosok

Új szokás -> Lenyomok 5 fekvőtámaszt

Az egészben az a titok, hogy a folyamat automatikusan történik tehát ily módon szinte erőfeszítés nélkül vehetsz fel pozitív szokásokat és cselekvési mintákat.

Le voltam nyűgözve: sok éven keresztül abban a tudatban éltem, hogy egy-egy új szokás felvétele hónapokba telik, ehhez képest bevezettem az egészség javításomat célzó apró szokást mindössze 1 hét alatt!

Persze ez egy apróbb és könnyen elsajátítható cselekvés. ami leegyszerűsíti a dolgot. Azokat a szokásokat lehet könnyen és gyorsan kialakítani, amelyek aprók, és amelyeket meglévő és erősen rögzült szokásokhoz tudunk kötni.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:


 
 

Fenti módszer nemcsak jól hangzik, hanem tényleg működik.

Hasonló módon, kis hasonló lépések sorozatával vettem rá magamat a heti 3-szori testedzésre, hagytam abba a cukrozott üdítők és a sütemények fogyasztását, valamint teljes mértékben abbahagytam a röviditalok fogyasztását.

Hiába működőképes azonban a fenti módszer, egy valami elengedhetetlenül szükséges hozzá:

Valóban akarnod kell a „nagy cél” elérését. És itt tényleg az elszántságon és az erős akaraton, illetve a cél elérésének vágyán van a hangsúly. Ha valóban el akarod érni a hosszantartó, kemény és tartós erekciót akkor elszántnak kell lenned és a fentihez hasonló kis lépések sorozatával eljuthatsz a teljes sikerhez.

Most pedig nézzük meg, hogy mit tehetsz a rövidtávú erekció növelésért.

2. Azonnali erekció növelés (Rövidtáv)

Mit tegyél akkor, hogyha nem győzöd kivárni amíg a teljes „nagy célodat” eléred?

Hogyha van fizikai problémád de nem olyan súlyos (pl: enyhe cukorbetegség, enyhébb vérnyomás-probléma), akkor bátran kipróbálhatod a Boom Boom termékünket, amely sok esetben ilyenkor is sikerrel alkalmazható.

 • Cukorbetegség esetén is kipróbálható, nem fog kárt okozni. A Boom Boom hatásának ereje függ a cukorbetegség súlyosságától. Mindenképpen érdemes kipróbálni, és megnézni, hogy mennyire válik be.
 • Vérnyomás probléma esetén: A Boom Boom kis mértékben tudja módosítani a vérnyomást (emelheti/csökkentheti is, de nem mindenkinél következik be). Ha nem kiugróan magas vérnyomásról van szó, akkor elsőre érdemes egy fél kapszulát kipróbálni: szét kell húzni a kapszulát és tartalmának felét elkeverni egy pohár vízben vagy tejben. Így kisebb lesz az adag, és a vérnyomást befolyásoló hatás; viszont a potencianövelő hatás is hamarabb következik majd be (kb. fél óra alatt). Arra kell figyelni, hogy a vérnyomáscsökkentő és a Boom Boom beszedése között legalább 6-8 óra teljen el. Kiugróan magas vérnyomás esetén mindenképpen javasolt megmutatni a Boom Boom hatóanyagait orvosnak is, hogy mondjon rá szakvéleményt a konkrét vérnyomáscsökkentő tekintetében.

Ezen módszerek használatával keményebb erekciót értek el cukorbetegséggel vagy enyhe vérnyomás problémával küzdő férfiak is.

A Boom Boom készítmény pozitív hatásai az erekció növelésre:

 • Rendkívüli módon megerősíti az erekciót;
 • Gyorsan, akár fél – 1 órán belül hat: keményebb erekciót érhetsz el a használatával;
 • Nagyon komoly önbizalom növelő tényezőt jelent, lekerül a lelki teher Rólad;

8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.91 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.86 / 5

Összegzés

A bejegyzésben röviden áttekintettük az erekció jelentését, kialakulását és az erekciós problémák leggyakoribb fizikai okait. Átvettük a kétlépcsős erekció növelést, amely alkalmazásával kivételesen sokat tehetsz az keményebb erekció elérésért.

A két lépés az alábbi: 1) Egészséges erekció tartós megőrzése: életmód javítás kis lépésekben elkezdve új szokások kialakításával akár 1 hét alatt, amelyek segítségével már középtávon érződni fog a pozitív hatás. 2) Azonnali erekció növelés a Boom Boom készítmény segítségével, amely kitűnő minőségű gyors és erős erekciót produkál számodra kb. fél – 1 órán belül.

Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk.

A Boom Boom potencianövelő egyike az általunk forgalmazott legális és veszélytelen termékeknek. A termék a különösen biztonságos, zöld pipás OÉTI besorolással rendelkezik. (OÉTI hatósági engedélyszám: 15088/2014. – OÉTI zöld pipás termék. Korábbi vásárlóink visszajelzése alapján abszolút hatásos a fogyasztása.

További teendők:

1. Először is gratulálj magadnak: végigolvastad a közel 1,500 szóból álló blogbejegyzést! :)
2. Kezdd el a hosszú távú egészség javítást egyetlen apró szokás felvételével: kövesd bátran a cikkben leírt mintát, tényleg működik. Hidd el a szervezeted nagyon hálás lesz érte.
3. Próbáld ki a Boom Boom potencianövelőt: Gyors megoldást hoz, megerősíti az önbizalmat és extra gyors és erekcióhoz segít hozzá.


Erekció növelésre próbáld ki a hatásos, legális és biztonságos Boom Boom készítményt:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?
8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.91 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.86 / 5
15 doboz Boom Boom a legkedvezőbb akciónk

Boom Boom 15+3 csomag ingyen szállítással

Boom Boom giga csomag! Ha bevált a Boom Boom, akkor rendeld meg a legkedvezőbb akciós csomagunkat! 15 doboz rendelése esetén további
3 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 18 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5

, , , , , , , , ,

8 hozzászólás ehhez: Erekció növelése 2 egyszerű lépésben

 1. Cserös Mihaly 2016-08-25 at 19:05 #

  Nekem gyomoregest csinal!

  • admin 2016-08-26 at 09:29 #

   Kedves Mihály,
   Köszönöm szépen a visszajelzést. Néhány vevőnk aki érzékeny az ilyesmire, jelzett hasonló panaszokat.

   Erre a problémára egy fél adag alkalmazása egy jó és működőképes megoldás. A hatás ugyanúgy meg fog maradni, azonban enyhülnek a gyomorégéses tünetek.
   Mivel nem a potencianövelőink nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, ezért legfeljebb 2-3 nap kiürülnek a szervezetből. Hozzászokási veszély sem áll fenn szerencsére.
   Első körben tehát az elfelezést javasolnám (a kapszula széthúzásával, és tartalmának vízben való elkeverésével).

 2. Pintér Tibor 2016-08-26 at 06:39 #

  A multkor rendelt Bom Bom kapszula előtt egy Ginseng kúrát tartottam, így még hatékonyabb lett a kapszula hatása.

 3. Máté 2016-08-26 at 11:12 #

  Érdeklődve olvastam cikküket. Ügyesen összefoglalta az erectilis diszfunkció lehetséges szervi, élettani okait, és a lehetséges javításának kezdeti lépéseit.

  Talán nem haragszik meg érte, de a meglévő biztos szokásainkhoz való újak rögzítéséről, s ezáltal az életfunkcióink javítási lehetőségeiről már hallottam. Ez nem von le semmit az Ön jóhiszemű szándékáról, ahol ezt terjeszteni próbálja! Sőt! Nagyon hasznosnak tartom (már ha mindenki elolvasná és megfogadná…)! Ha lesz folytatása a cikkének, azt is elolvasom.

  Összefoglalva: értékelem a jó szándékukat, mert látszik, hogy nem csak és kizárólag a pénzre “utaznak”, más fontos összetevőkre is figyelnek.

 4. Lajos 2016-08-28 at 08:03 #

  A kapszulát parádi kénesvízzel kell bevenni és így elmarad a gyomorégés. Köszönöm.

 5. Zoltán 2016-09-03 at 17:26 #

  Több készítményt próbáltam már ki, sajnos a várt eredmény minden esetben elmaradt.
  Kis fentartással rendeltem meg a Boom Boomot.Gondoltam ki próbálom.Nem csalódtam!
  Igazi csodaszer.Igaz amit irnak r

 6. Adam 2016-09-22 at 22:18 #

  Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

 7. Lajos 2016-12-11 at 19:12 #

  A cikk teljesen megfelel a valóságnak, pontos, célratörő és érthető.
  Több készítményt próbáltam már ki, sőt az itt forgalmazottakat is kipróbáltam. Eddig azt tudom mondani, hogy az itt kapható készítmények nyomában sem ér a többi piacon szereplő készítmény. A viagráról nem tudok nyilatkozni, mivel azt nem próbáltam, amit viszont tudok róla, hogy nagyon meghajtja a szívet, tehát szívbetegek és magas vérnyomásban szenvedőknek ez nem ajánlott.
  Az itt forgalmazott készítmények viszont tapasztalataim szerint nem okoznak ilyen mellékhatást. Merem ajánlani szívbetegeknek is, de azért nem árt egy ehhez is értő kardiológus tanácsát kérni.
  Azért hangsúlyozom ki, hogy ehhez is értő kardiológus, mivel sajnos a legtöbb orvos a potencia zavarral nem számol, nem közli a beteggel mint a szívgyógyszerek és vérnyomáscsökkentők mellékhatását. Az itt kapható termékek mint már jeleztem, hogy általam kipróbáltan ezen gyógyszerek mellett is tökéletesen hatékony.

Vélemény, hozzászólás?