16000 Ft felett ingyen szállítás!
Rendelj telefonon is: 06/30-779-1797
16000 Ft felett ingyen szállítás!

Ördögnyelv fogyókúra: tényleg olyan hatásos?

Biró László

Írta:

Biró László

Cégünk az Ördögnyelv kapszula forgalmazását 2015 év végén megszüntette. 2016-tól csak potencianövelő szerekkel, ejakulációs-, prosztata- és immunerősítő termékekkel foglalkozunk.

Ördögnyelv. Mi is az valójában?

Az ördögnyelv, vagy pontosabban az ördögnyelv-fügekaktusz egy több kontinensen is elterjedt kaktuszfajta. A fogyni vágyók számára a legérdekesebb része a kaktusz rostjából kivont hatóanyag, a glükomannán. Érdemes megismerkedni ezzel a furcsa növénnyel, mert valóban képes segíteni a fogyókúrázni vágyókon.

Ördögnyelv fügekaktusz
Ördögnyelv fügekaktusz

Jó néhány gyors fogyással kapcsolatos cikk megjelent már az ördögnyelv kivonatról. A többségükben azért van egy apró tévedés, bár ez a fogyókúrázókat nem fogja különösebben elkeseríteni: ez a kaktuszfajta eredetileg nem Ázsiából, hanem Észak-Amerikából származik.

Hogyan segít a fogyásban az ördögnyelv kivonat hatóanyaga a glükomannán?

  • Az ördögnyelvből kivont hatóanyag többféleképpen is tud segíteni a fogyókúrázóknak:
  • a glükomannán étvágycsökkentő hatással bír
  • a rostjai által megkötött zsírok és egyéb anyagok nagy része nem szívódik fel, hanem a rostokkal együtt távoznak a szervezetből
  • cukorbetegeknél segít normalizálni a vércukorszintet, azzal hogy az ételek felszívódását lassítja
  • méregtelenítő hatása is van
  • elősegítheti a zsírégetést

Hogyan kell szedni az ördögnyelv kivonatot (kapszulát)?

Az Ördögnyelv fogyókúrás kapszulát étkezés előtt fél órával kell bevenni (2, legfeljebb 5 kapszulát), minimum 2 dl folyadékkal. Az étkezés során az ételeket a gyomorban lévő nedvek elkezdik lebontani, ekkor érvényesül a  kapszula hatása: megkezdi a gyomor által már felbontott tápanyagok (cukor, szénhidrát, fehérje), illetve folyadék átalakítását.

Fontos tudni, hogy a készítményt alkalomszerűen is lehet szedni. Ez azoknak ajánlott, akik nem csak néhány kilót szeretnének fogyni, illetve az esetenkénti nagyobb étkezések kalória bevitelét szeretnék kontrollálni. Ily módon elegendő az Ördögnyelv kapszulát alkalomszerűen, az adott nagyobb étkezést megelőzően fél órával bevenni (2-5 kapszula).

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »
potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.