Biztonságos weboldal

Gyakran Ismételt Kérdések

Cégadatainkat (telefonszámunkat, e-mail címünket,  engedélyeinket, stb.) itt találhatod meg

Megrendelés

Hogyan tudok rendelni a weboldalról?

Az alábbi módon tudsz rendelni weboldalról:

 1. A kiválasztott termék alatt nyomd meg a "Kosárba rakom >" feliratú zöld színű gombot.
 2. Nyomd meg a „Tovább a pénztárhoz” feliratú piros gombot.
 3. Add meg az adataidat és küldd el a rendelést a „Megrendelés elküldése” piros gomb megnyomásával.

Weboldalunkon a rendelés 0-24 órában lehetséges. Minden rendelést megkapunk és feldolgozunk.
A megrendelt terméket maximum 2 munkanapon belül eljuttatjuk Hozzád a rendeléstől számítva.

Mit az a gyorsvásárlás? Hogyan lehet 30 mp alatt rendelni?

Gyorsvásárláshoz regisztrálj 2 perc alatt az oldalunkon: A regisztráció kb. 2 percet vesz igénybe, és egyszer kell megcsinálni. A regisztráció legfőbb előnye, hogy azt követően bármikor akár 30 másodperc alatt le tudod adni későbbi megrendeléseidet. Itt tudsz saját fiókot regisztrálni / bejelentkezni. Itt pedig részletes leírást találsz képernyőképekkel a regisztráció menetéről.

E-mailben is lehet rendelni?

Igen, lehet e-mailben is rendelni tőlünk.

Kérlek, küldj egy e-mailt a megrendelési adataiddal az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címre. Az alábbi adatokat kell kötelezően megadni: Teljes név, Szállítási cím, Rendelt termék / hány dobozzal, Telefonszám (hogy a postás tudjon telefonálni)

Munkaidőben érkező e-mailekre 2 órán belül válaszolunk. (Munkaidő: H - CS: 8:00 - 17:00, P: 9:00 - 15:00)
Munkaidőn kívül érkező e-mailekre lehetőség szerint az első rákövetkező munkanapon válaszolunk.

Telefonon is lehet rendelni?

Igen, munkaidőben telefonon is lehet rendelni tőlünk. Megrendeléshez hívd a +36-30-779-1797 vagy a +36-30-868-1998 telefonszámot.

Telefonos rendelés, információkérés munkaidőben bármikor lehetséges. (Munkaidő: H - CS: 8:00 - 17:00, P: 9:00 - 15:00)

Mennyire biztonságos a rendelés?

A rendelés a weboldalunkról abszolút biztonságos.

Egyedül a szállítási címet és a nevedet adjuk csak át a Magyar Postának, akinek utólag kötelezően törölnie kell az adataidat a rendszeréből. A csomag tartalmáról természetesen a Postának nincs tudomása. A csomagolás (rendeléstől függően merev papírdoboz, vagy bélelt boríték) semmilyen módon nem utal a tartalomra. A fizetés történhet a postásnak szállításkor (utánvéttel), illetve előre fizetéssel is (bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy PayPal).  Cégünk neve, a Perfect Play Kft. már feladóként sem szerepel a csomagon. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomag, illetve kikövetkeztetni, hogy mit tartalmaz. Jelenleg László keresztnévvel egy magánszemély neve szerepel a csomagon feladóként. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

Mire kell figyelnem a rendelés során?

Bármilyen módon is rendelsz, kérlek figyelj arra, hogy adataidat (név, cím, telefonszám, fizetési mód) pontosan add meg, hogy a csomag biztosan célba érkezzen.

Mi történik azt követően, hogy leadtam a megrendelésem?

A megrendelésedet e-mailben visszaigazoljuk (ez néha a spam mappába kerül, ott is ellenőrizd!), majd azonnal megkezdjük a megrendelésed feldolgozását. A megrendelt termék(ek)et csomagoljuk és átadjuk a Magyar Postának kézbesítésre. Ezt követően a Posta fogja kiszállítani Neked a rendelés során megadott címre (Ez lehet lakcím, Postán maradó csomag, MOL kút, Coop üzlet vagy Csomagautomata). A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk külön a címedre. A számlád a csomagba, a megrendelt termék(ek) mellé lesz betéve. Ha utánvételes fizetést választottál, akkor a postásnak kell fizetni az átvételkor. Amennyiben bankkártyás fizetést, banki átutalást vagy PayPal fizetést választottál, akkor a fizetés előre történik. Ez esetben csak akkor indítjuk a csomagodat, amint a rendelésedben szereplő összeg befolyt a számlánkra.

Miért nem kaptam visszaigazolást a megrendelésről?

Ellenőrizd a Levélszemét (Spam) és/vagy Promóciók mappádat is, mert elképzelhető, hogy oda került a levelünk. (Érdemes hozzáadni az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címet a biztonságos feladók listájához, hogy a későbbiekben megkapd a leveleinket). Ha a Levélszemét/Promóció mappákban sem találsz visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy rosszul adtad meg az e-mail címedet a megrendelés során. Javasoljuk, hogy ez esetben érdeklődj az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címen a megrendelésed státuszáról.

Újrarendelés - hogy ne kelljen minden adatot megint megadni

Ehhez a legjobb módszer, ha regisztrálsz az oldalunkon.

 1. Töltsd be a potencianovelo-szerek.hu weboldalt.
 2. Válaszd ki a vásárolni kívánt terméket, add hozzá a kosárhoz, majd kattints a „Tovább a pénztárhoz” piros színű gombra.
 3. Add meg a számlázási és szállítási adataidat. Egyúttal kattintsd be a „Létrehozol egy fiókot” checkboxot. A lenyíló adatbeviteli képernyőn adj meg egy felhasználónevet és egy jelszót.
 4. Kattints a „Rendelés elküldése” gombra. Az ezt következő megrendelésednél elegendő, hogyha a Pénztár oldalon, a legfelül található „Klikk ide a bejelentkezéshez” linkre kattintasz, és begépeled a korábban megadott felhasználónevet és jelszót. Így a weboldal automatikusan betölti az összes adatodat.

A másik lehetőség, hogy e-mailt írsz nekünk az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu címre. Itt elegendő a nevedet megadni, és kérni hogy legutolsó rendelésedet ismételjük meg újra.

 

Szállítás

Mennyi a szállítási díj belföldön?

Egységesen 990 Ft a szállítási díj. Bármely 14,400 Ft feletti értéket meghaladó rendelésnél, illetve az akciós csomagjaink esetében a kiszállítás ingyenes!

Rendeltem a weboldalról. Mikor kapom meg a csomagot?

Belföldön a rendelés feladásától számítva a minimum 1, de maximum 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked a terméket. A rendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja azt, hogy mikorra érkezik meg Hozzád a csomag (ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható).

Mi történik, ha nem vagyok otthon, amikor hozzák a csomagot?

Ez esetben másnap ismét megpróbálja kézbesíteni. Ha akkor sem sikerül átvenned, akkor a kézbesítő értesítést hagy, és a lakóhelyed szerinti postán átveheted. Fontos: a küldeményt nem a leveles, hanem a csomagos postás viszi, aki társasházakba nem tud bejutni, és így nem mindig tud értesítőt hagyni. Ha a postaláda kintről elérhető, akkor a csomagos postás tud értesítőt hagyni.

Fel tud hívni a kézbesítő, hogy mikor hozza a csomagot?

Ha megadod, hogy délelőtt vagy délután szeretnéd átvenni a csomagot, a Posta ezt igyekszik teljesíteni, de nem tudjuk garantálni. (Este 18:00 után már nem szállít ki a Posta csomagot)

Tipp: ha nagyon időhöz vagy kötve, akkor választ a „Postán maradó csomag”, MOL Postapontok, Coop Postapontok, vagy Posta Csomagautomata szolgáltatást.

Hogy működik a „Postán maradó csomag” szolgáltatás?

Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

Hogy működik a „MOL Postapont” szolgáltatás?

A legtöbb MOL kúton található Postapont, ide is tudod kérni a rendelésedet. Előnye, hogy éjjel-nappal 0-24 órában át tudod venni a csomagodat. Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz. SMS-ben kapsz értesítést, hogyha megérkezett a csomagod. 5-10 napig is tudják őrizni a csomagodat, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz. Ráadásul bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni a MOL kutakon. A „MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat a listából.

Hogy működik a „Coop Postapont” szolgáltatás?

A Coop postapontok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Kényelmesen, akár a vásárlással egyidőben, diszkréten fel tudod venni a csomagot a hozzád közel eső Coop üzletek bármelyikében. A posta rendszere SMS-ben vagy e-mailben értesít, hogyha megérkezett a csomagod a rendelés során választott Coop üzletbe. Akár 5-10 napig is őrzik a csomagot itt is, bármikor mehetsz érte nyitvatartási időben. A Coop postapontokon készpénzzel és a többségükben bankkártyával is fizethetsz.

Hogy működik a „Posta Csomagautomaták” szolgáltatás?

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, nincs várakozási idő: gyorsan és diszkréten át tudod venni a csomagodat. A csomag érkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz. Az alábbi linken megnézheted, hogy hol vannak itthon Posta csomagautomaták. A „Posta Csomagautomata” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő csomagautomatát a listából. Figyelem: Csomagautomatás rendelésnél mindenképpen adj meg mobiltelefonszámot!

Postafiók címre lehet rendelni?

Postafiók címre jelenleg NEM lehet rendelni.

 

Csomagolás

Mennyire diszkrét a csomagolás?

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni. Kérésedre ráírjuk, pl.: "számítógép-alkatrész", "könyv", stb. A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk a címedre.

Nyugodtan rendelhetsz, semmi sem derül ki a csomag tartalmáról.

100% diszkrét, átlátszatlan csomagolás. Még a kézbesítő sem tudja mi van a csomagban.

A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Rendelj a teljes biztonságban tőlünk!

A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Erre kiemelten vigyázunk!

 

A kézbesítő tudja, hogy mit tartalmaz a csomag?

A kézbesítő semmilyen körülmények között nem tudja, hogy mit tartalmaz a csomag.

Mi van a csomagra írva?

A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található, illetve Feladóként a Biró László név van a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

 

Fizetés

Mennyibe kerülnek az egyes termékek?

Minden termék aktuális ára fel van tüntetve a weboldalon. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Semmilyen egyéb plusz költséged nem lesz a csomag átvétele során.

Hogyan tudok fizetni a weboldalon?

Utánvétes fizetés: ebben az esetben a Postásnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot, Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned, és ott kell fizetni. MOL kutakon készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz, míg csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

Bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül.  A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is. Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Bankkártyás fizetés esetén természetesen a MOL kúton is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz bankkártyával előre fizetni, ez az opció is működik (sőt javasolt). Olvass többet a bankkártyás fizetésről itt.

Banki átutalás: Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. Átutalásos fizetés esetén, kérlek utald el a megrendelésed teljes összegét a bankszámlaszámunkra. Amint az összeg beérkezett hozzánk a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Előre utalás esetén természetesen a MOL kúton, vagy Coop üzletekben is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz előre utalni, ez az opció is működik. A belföldi átutaláshoz itt találsz hasznos információkat:  Banki átutalási információk belföldön

PayPal: Ha PayPal-os fizetést választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Paypalos fizetés esetén természetesen a MOL kúton is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz PayPal-on utalni, ez az opció is működik. Ez esetben is ingyen ki tudod venni a csomagodat az sms-ben kapott kóddal a csomagautomatából.

 

Termékek

A weboldalon kapható termékek biztonságosak?

Minden a weboldalon kapható termék engedélyezett és legálisan forgalomba hozható étrendkiegészítő, amelyet az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) engedélyezett, és biztonságosnak ítélt.

A termékek eredetiek?

Igen, közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, ezért a termékeink eredetiségére írásbeli garanciát vállalunk.

Hogyan hatnak a potencianövelő termékek?

A potencianövelő szereink a lenyelést követően általában 1 órán belül kifejtik hatásukat. Ezt követően ingerlés hatására hamar bekövetkezik az erekció és tartósan meg is marad. A legerősebb készítményeink a Tornado és a Boom Boom. Ezidáig 712 ügyfél-elégedettségi visszajelzés érkezett hozzánk, ez alapján a termékeink a korábbi vevőink 90-95%-ánál beválnak.

Hogyan javasolt szedni az oldalon megvásárolható termékeket?

Részletes termékleírás és szedési útmutató minden egyes terméknél megtalálható az adott termékoldalon.

Hány éves korban lehet szedni a potencianövelőket?

18 éves kor felett alkalmazd csak a termékeinket. A Boom Boom termékünket 70 éves korig bátran szedheted. A Tornado készítményt 55 év alatt ajánljuk inkább.

Cukorbetegek szedheti a potencianövelőket?

Potencianövelőinket cukorbetegek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni. Viszont cukorbetegség esetén van rá esély, hogy nem fog úgy hatni, mint a nem cukorbetegeknél. A hatás függ a cukorbetegség súlyosságától is.

Vérnyomás problémával lehet szedni a potencianövelőket?

Magas vérnyomás esetén a Boom Boom nevű potencianövelő szerünket ajánljuk. Ez minimális hatást gyakorol a vérnyomásra. Vérnyomásprobléma esetén a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy konzultálj a kezelőorvosoddal is, és a vérnyomás-gyógyszert hangold össze a szedésével.

Laktóz érzékenyek szedheti a potencianövelőket?

Egyik potencianövelőnk sem tartalmaz laktózt, tehát laktóz érzékenyek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni.

 

Külföldi rendelés

Külföldön lakok, így is rendelhetek?

A világ összes országába szállítunk.

Külföldi rendelés esetén a kézbesítés várható ideje Európán belül 3-5 munkanap, míg Európán kívül körülbelül 6-8 munkanap a rendeléstől számítva. Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen vagy Banki átutalást, vagy Bankkártyás fizetést, vagy Paypal-os fizetést válassz, mert utánvétes fizetést külföldre nem tudunk biztosítani.

Ennek oka, hogy a szállító partnerünk a Magyar Posta nem végez utánvételes kézbesítést külföldre.

Mennyibe kerül a szállítás külföldre?

A külföldi szállítási díjunk egységesen 2,900 Ft, bárhová a világon. Az akciós külföldi csomagoknál, és bármilyen 36,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az összes külföldi országba. Az ingyenes külföldi szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk (a Pénztár oldalon, az adataid megadásánál fogod ezt látni az ingyenes külföldi szállítást).

Külföldre hogyan történik a szállítás?

Gondosan lezárt, diszkrét csomagban szállítunk külföldre is. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

. Külföldi csomag esetén az adott ország postája fogja kézbesíteni a csomagot ahová a rendelésben kérted. Ha nem talál otthon a helyi postás, akkor értesítőt hagy arról, hogy hol tudod átvenni a csomagot. (A tapasztalat alapján gyakran “levélként” is jelzik a csomagod érkezését, érdemes erre is figyelni). Fontos kérés átutalásos külföldi rendelés esetében: a a nevet és/vagy rendelés számot kérjük beleírni az átutalás "Közlemény" rovatába, hogy beazonosítható legyen, hogy kitől érkezett az átutalás.

Hogyan kell átutalnom a pénzt külföldről?

Külföldről történő átutaláshoz itt találsz segítséget: Banki átutalás külföldről

 

Garancia

Mit jelent a "Nulla Kockázat Garancia"?

A létező egyik legerősebb garanciát vállaljuk a piacon: Hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vált be valamelyik termékünk (nem hatott megfelelően, erős mellékhatások léptek fel, hiányzott valamilyen tájékoztatás, stb.), akkor kérdés nélkül azonnal visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt. Kiemelkedően a piacon, a vásárlástól számított 60 napig érvényes a garanciánk. Így teljes mértékben vállaljuk a felelősséget, és minden kockázatot leveszünk Rólad.

Hogyan lehet érvényesíteni a garanciát?

A „Nulla Kockázat Garancia” feltételei. Nem kérdezünk semmit. 2 munkanapon belül visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét az összes postaköltséggel együtt. Összesen az alábbi két teendőd van a garancia érvényesítéséhez:

 1. Küldd vissza a címünkre (Perfect Play Kft. 2100, Gödöllő, Domboldal utca 4.) az összes megmaradt dobozt illetve kapszulát 60 napon belül;
 2. Írj egy e-mailt az info kukac potencianovelo-szerek.hu e-mail címre 60 napon belül, ami az alábbiakat tartalmazza:
  • Teljes neved, vásárlásod napja amelyen rendeltél tőlünk, vásárolt termék(ek);
  • A pontos összeg, amennyiért a termékeket visszapostáztad felénk;
  • Bankszámlaszámod a visszautaláshoz;
  • 1 mondat arról, hogy szeretnéd érvényesíteni a garanciát;

 

E-könyvek

E-könyveknél mennyi a szállítási díj?

E-könyvek esetében nincs szállítási díj, mivel e-mailben küldjük el őket.

Hogyan tudom letölteni az oldalon szereplő E-könyveket?

Az E-könyveket, megvásárlásuk után e-mailben fogjuk elküldeni neked pdf formátumban, miután ellenőriztük a befizetett összeg beérkezését a számlánkra.

Utánvéttel rendeltem E-könyvet. Mi kapok az utánvétes csomagban?

Utánvéttel rendelt E-könyv esetén CSAK AZ E-KÖNYV MEGNYITÁSÁHOZ SZÜKSÉGES JELSZÓT KÜLDJÜK EL EGY BORÍTÉKBAN. Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben.  A fenti módszert azért találtuk ki, mert csak így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került. E-könyv vásárlásnál ezért sokkal inkább javasoljuk a banki átutalást, vagy a PayPal-os fizetést.

Hová kell utalni az e-könyv árát?

Belföldi átutalásra vonatkozó információk itt találhatóak: Banki átutalási információk belföldön

 

Rendelj biztonságos, engedélyezett és hatásos potencianövelőt 1 perc alatt itt:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.96 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.88 / 5
Long Love korai magömlés problémára

Long Love 1 csomag korai magömlésre

Long Love - tökéletes megoldás korai magömlés ellen. Segíti az ejakuláció kontrollját, a magömlés elnyújtását és a szeretkezés idejének meghosszabbítását.
Kiszerelés: 1 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.2 / 5
Long Love korai magömlés ellen

Long Love 2 csomag ingyen szállítással

Long Love - tökéletes megoldás korai magömlés ellen. Kifejezetten a szeretkezés elnyújtására. 2 doboz rendelése esetén
ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 2 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.25 / 5
Long Love korai magömlés ellen

Long Love 5+1 csomag ingyen szállítással

Long Love korai magömlésre: mellékhatások nélkül. Legjobb árban kapható csomagunk: 5 doboz mellé
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 6 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.25 / 5
Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado: legális, biztonságos és extra erős. 8 doboz rendelése esetén 1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás! Kiszerelés: 9 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.44 / 5
Tornado: megdöbbentően erős merevedést okoz

Tornado 1 csomag potencianövelő

Tornado a legerősebb potencianövelőnk. Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.5 / 5
4 doboz Tornado potencianövelő (kb.1 havi adag) ingyen szállítással!

Tornado 4 csomag ingyen szállítással

Tornado a legerősebb potencianövelőnk, amiben nem fogsz csalódni. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelése esetén Ingyen kiszállítással! Kiszerelés: 4 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.4 / 5

 

Nem kaptál választ valamelyik kérdésedre?

Kérdezz tőlünk bátran!