Biztonságos weboldal

Gyakran Ismételt Kérdések

Cégadatainkat (telefonszámunkat, e-mail címünket,  engedélyeinket, stb.) itt találhatod meg

Megrendelés

Hogyan tudok rendelni a weboldalról?

Az alábbi módon tudsz rendelni weboldalról:

 1. A kiválasztott termék alatt nyomd meg a "Kosárba rakom >" feliratú zöld színű gombot.
 2. Nyomd meg a „Tovább a pénztárhoz” feliratú piros gombot.
 3. Add meg az adataidat és küldd el a rendelést a „Megrendelés elküldése” piros gomb megnyomásával.

Weboldalunkon a rendelés 0-24 órában lehetséges. Minden rendelést megkapunk és feldolgozunk.
A megrendelt terméket maximum 2 munkanapon belül eljuttatjuk Hozzád a rendeléstől számítva.

Mit az a gyorsvásárlás? Hogyan lehet 30 mp alatt rendelni?

Gyorsvásárláshoz regisztrálj 2 perc alatt az oldalunkon: A regisztráció kb. 2 percet vesz igénybe, és egyszer kell megcsinálni. A regisztráció legfőbb előnye, hogy azt követően bármikor akár 30 másodperc alatt le tudod adni későbbi megrendeléseidet. Itt tudsz saját fiókot regisztrálni / bejelentkezni. Itt pedig részletes leírást találsz képernyőképekkel a regisztráció menetéről.

E-mailben is lehet rendelni?

Igen, lehet e-mailben is rendelni tőlünk.

Kérlek, küldj egy e-mailt a megrendelési adataiddal az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címre. Az alábbi adatokat kell kötelezően megadni: Teljes név, Szállítási cím, Rendelt termék / hány dobozzal, Telefonszám (hogy a postás tudjon telefonálni)

Munkaidőben érkező e-mailekre 2 órán belül válaszolunk. (Munkaidő: H - CS: 8:00 - 17:00, P: 9:00 - 15:00)
Munkaidőn kívül érkező e-mailekre lehetőség szerint az első rákövetkező munkanapon válaszolunk.

Telefonon is lehet rendelni?

Igen, munkaidőben telefonon is lehet rendelni tőlünk. Megrendeléshez hívd a +36-30-779-1797 vagy a +36-30-868-1998 telefonszámot.

Telefonos rendelés, információkérés munkaidőben bármikor lehetséges. (Munkaidő: H - CS: 8:00 - 17:00, P: 9:00 - 15:00)

Mennyire biztonságos a rendelés?

A rendelés a weboldalunkról abszolút biztonságos.

Egyedül a szállítási címet és a nevedet adjuk csak át a Magyar Postának, akinek utólag kötelezően törölnie kell az adataidat a rendszeréből. A csomag tartalmáról természetesen a Postának nincs tudomása. A csomagolás (rendeléstől függően merev papírdoboz, vagy bélelt boríték) semmilyen módon nem utal a tartalomra. A fizetés történhet a postásnak szállításkor (utánvéttel), illetve előre fizetéssel is (bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy PayPal).  Cégünk neve, a Perfect Play Kft. már feladóként sem szerepel a csomagon. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomag, illetve kikövetkeztetni, hogy mit tartalmaz. Jelenleg László keresztnévvel egy magánszemély neve szerepel a csomagon feladóként. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

Mire kell figyelnem a rendelés során?

Bármilyen módon is rendelsz, kérlek figyelj arra, hogy adataidat (név, cím, telefonszám, fizetési mód) pontosan add meg, hogy a csomag biztosan célba érkezzen.

Mi történik azt követően, hogy leadtam a megrendelésem?

A megrendelésedet e-mailben visszaigazoljuk (ez néha a spam mappába kerül, ott is ellenőrizd!), majd azonnal megkezdjük a megrendelésed feldolgozását. A megrendelt termék(ek)et csomagoljuk és átadjuk a Magyar Postának kézbesítésre. Ezt követően a Posta fogja kiszállítani Neked a rendelés során megadott címre (Ez lehet lakcím, Postán maradó csomag, MOL kút, Coop üzlet vagy Csomagautomata). A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk külön a címedre. A számlád a csomagba, a megrendelt termék(ek) mellé lesz betéve. Ha utánvételes fizetést választottál, akkor a postásnak kell fizetni az átvételkor. Amennyiben bankkártyás fizetést, banki átutalást vagy PayPal fizetést választottál, akkor a fizetés előre történik. Ez esetben csak akkor indítjuk a csomagodat, amint a rendelésedben szereplő összeg befolyt a számlánkra.

Miért nem kaptam visszaigazolást a megrendelésről?

Ellenőrizd a Levélszemét (Spam) és/vagy Promóciók mappádat is, mert elképzelhető, hogy oda került a levelünk. (Érdemes hozzáadni az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címet a biztonságos feladók listájához, hogy a későbbiekben megkapd a leveleinket). Ha a Levélszemét/Promóció mappákban sem találsz visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy rosszul adtad meg az e-mail címedet a megrendelés során. Javasoljuk, hogy ez esetben érdeklődj az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címen a megrendelésed státuszáról.

Újrarendelés - hogy ne kelljen minden adatot megint megadni

Ehhez a legjobb módszer, ha regisztrálsz az oldalunkon.

 1. Töltsd be a potencianovelo-szerek.hu weboldalt.
 2. Válaszd ki a vásárolni kívánt terméket, add hozzá a kosárhoz, majd kattints a „Tovább a pénztárhoz” piros színű gombra.
 3. Add meg a számlázási és szállítási adataidat. Egyúttal kattintsd be a „Létrehozol egy fiókot” checkboxot. A lenyíló adatbeviteli képernyőn adj meg egy felhasználónevet és egy jelszót.
 4. Kattints a „Rendelés elküldése” gombra. Az ezt következő megrendelésednél elegendő, hogyha a Pénztár oldalon, a legfelül található „Klikk ide a bejelentkezéshez” linkre kattintasz, és begépeled a korábban megadott felhasználónevet és jelszót. Így a weboldal automatikusan betölti az összes adatodat.

A másik lehetőség, hogy e-mailt írsz nekünk az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu címre. Itt elegendő a nevedet megadni, és kérni hogy legutolsó rendelésedet ismételjük meg újra.

 

Szállítás

Mennyi a szállítási díj belföldön?

Egységesen 990 Ft a szállítási díj. Bármely 14,400 Ft feletti értéket meghaladó rendelésnél, illetve az akciós csomagjaink esetében a kiszállítás ingyenes!

Rendeltem a weboldalról. Mikor kapom meg a csomagot?

Belföldön a rendelés feladásától számítva a minimum 1, de maximum 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked a terméket. A rendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja azt, hogy mikorra érkezik meg Hozzád a csomag (ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható).

Mi történik, ha nem vagyok otthon, amikor hozzák a csomagot?

Ez esetben másnap ismét megpróbálja kézbesíteni. Ha akkor sem sikerül átvenned, akkor a kézbesítő értesítést hagy, és a lakóhelyed szerinti postán átveheted. Fontos: a küldeményt nem a leveles, hanem a csomagos postás viszi, aki társasházakba nem tud bejutni, és így nem mindig tud értesítőt hagyni. Ha a postaláda kintről elérhető, akkor a csomagos postás tud értesítőt hagyni.

Fel tud hívni a kézbesítő, hogy mikor hozza a csomagot?

Ha megadod, hogy délelőtt vagy délután szeretnéd átvenni a csomagot, a Posta ezt igyekszik teljesíteni, de nem tudjuk garantálni. (Este 18:00 után már nem szállít ki a Posta csomagot)

Tipp: ha nagyon időhöz vagy kötve, akkor választ a „Postán maradó csomag”, MOL Postapontok, Coop Postapontok, vagy Posta Csomagautomata szolgáltatást.

Hogy működik a „Postán maradó csomag” szolgáltatás?

Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

Hogy működik a „MOL Postapont” szolgáltatás?

A legtöbb MOL kúton található Postapont, ide is tudod kérni a rendelésedet. Előnye, hogy éjjel-nappal 0-24 órában át tudod venni a csomagodat. Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz. SMS-ben kapsz értesítést, hogyha megérkezett a csomagod. 5-10 napig is tudják őrizni a csomagodat, ez időn belül akkor mész érte, amikor akarsz. Ráadásul bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni a MOL kutakon. A „MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat a listából.

Hogy működik a „Coop Postapont” szolgáltatás?

A Coop postapontok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Kényelmesen, akár a vásárlással egyidőben, diszkréten fel tudod venni a csomagot a hozzád közel eső Coop üzletek bármelyikében. A posta rendszere SMS-ben vagy e-mailben értesít, hogyha megérkezett a csomagod a rendelés során választott Coop üzletbe. Akár 5-10 napig is őrzik a csomagot itt is, bármikor mehetsz érte nyitvatartási időben. A Coop postapontokon készpénzzel és a többségükben bankkártyával is fizethetsz.

Hogy működik a „Posta Csomagautomaták” szolgáltatás?

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, nincs várakozási idő: gyorsan és diszkréten át tudod venni a csomagodat. A csomag érkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta, ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítjuk valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz. Az alábbi linken megnézheted, hogy hol vannak itthon Posta csomagautomaták. A „Posta Csomagautomata” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő csomagautomatát a listából. Figyelem: Csomagautomatás rendelésnél mindenképpen adj meg mobiltelefonszámot!

Postafiók címre lehet rendelni?

Postafiók címre jelenleg NEM lehet rendelni.

 

Csomagolás

Mennyire diszkrét a csomagolás?

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni. Kérésedre ráírjuk, pl.: "számítógép-alkatrész", "könyv", stb. A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk a címedre.

Nyugodtan rendelhetsz, semmi sem derül ki a csomag tartalmáról.

100% diszkrét, átlátszatlan csomagolás. Még a kézbesítő sem tudja mi van a csomagban.

A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Rendelj a teljes biztonságban tőlünk!

A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Erre kiemelten vigyázunk!

 

A kézbesítő tudja, hogy mit tartalmaz a csomag?

A kézbesítő semmilyen körülmények között nem tudja, hogy mit tartalmaz a csomag.

Mi van a csomagra írva?

A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található, illetve Feladóként a Biró László név van a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

 

Fizetés

Mennyibe kerülnek az egyes termékek?

Minden termék aktuális ára fel van tüntetve a weboldalon. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Semmilyen egyéb plusz költséged nem lesz a csomag átvétele során.

Hogyan tudok fizetni a weboldalon?

Utánvétes fizetés: ebben az esetben a Postásnak kell fizetned a csomag átvételekor készpénzben. Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot, Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned, és ott kell fizetni. MOL kutakon készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz, míg csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

Bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül.  A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is. Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Bankkártyás fizetés esetén természetesen a MOL kúton is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz bankkártyával előre fizetni, ez az opció is működik (sőt javasolt). Olvass többet a bankkártyás fizetésről itt.

Banki átutalás: Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. Átutalásos fizetés esetén, kérlek utald el a megrendelésed teljes összegét a bankszámlaszámunkra. Amint az összeg beérkezett hozzánk a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Előre utalás esetén természetesen a MOL kúton, vagy Coop üzletekben is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz előre utalni, ez az opció is működik. A belföldi átutaláshoz itt találsz hasznos információkat:  Banki átutalási információk belföldön

PayPal: Ha PayPal-os fizetést választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik. PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra (ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni). Paypalos fizetés esetén természetesen a MOL kúton is ingyen kiadják a csomagodat. Csomagautomata választása esetében is tudsz PayPal-on utalni, ez az opció is működik. Ez esetben is ingyen ki tudod venni a csomagodat az sms-ben kapott kóddal a csomagautomatából.

 

Termékek

A weboldalon kapható termékek biztonságosak?

Minden a weboldalon kapható termék engedélyezett és legálisan forgalomba hozható étrendkiegészítő, amelyet az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) engedélyezett, és biztonságosnak ítélt.

A termékek eredetiek?

Igen, közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, ezért a termékeink eredetiségére írásbeli garanciát vállalunk.

Hogyan hatnak a potencianövelő termékek?

A potencianövelő szereink a lenyelést követően általában 1 órán belül kifejtik hatásukat. Ezt követően ingerlés hatására hamar bekövetkezik az erekció és tartósan meg is marad. A legerősebb készítményeink a Tornado és a Boom Boom. Ezidáig 712 ügyfél-elégedettségi visszajelzés érkezett hozzánk, ez alapján a termékeink a korábbi vevőink 90-95%-ánál beválnak.

Hogyan javasolt szedni az oldalon megvásárolható termékeket?

Részletes termékleírás és szedési útmutató minden egyes terméknél megtalálható az adott termékoldalon.

Hány éves korban lehet szedni a potencianövelőket?

18 éves kor felett alkalmazd csak a termékeinket. A Boom Boom termékünket 70 éves korig bátran szedheted. A Tornado készítményt 55 év alatt ajánljuk inkább.

Cukorbetegek szedheti a potencianövelőket?

Potencianövelőinket cukorbetegek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni. Viszont cukorbetegség esetén van rá esély, hogy nem fog úgy hatni, mint a nem cukorbetegeknél. A hatás függ a cukorbetegség súlyosságától is.

Vérnyomás problémával lehet szedni a potencianövelőket?

Magas vérnyomás esetén a Boom Boom nevű potencianövelő szerünket ajánljuk. Ez minimális hatást gyakorol a vérnyomásra. Vérnyomásprobléma esetén a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy konzultálj a kezelőorvosoddal is, és a vérnyomás-gyógyszert hangold össze a szedésével.

Laktóz érzékenyek szedheti a potencianövelőket?

Egyik potencianövelőnk sem tartalmaz laktózt, tehát laktóz érzékenyek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni.

 

Törzsvásárlói hűségprogram

Hogyan lehet részt venni a programban?

A Hűségprogramban való részvétel automatikus. Csupán annyi a teendőd, hogy a vásárlás során elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket, így az első vásárlásodtól számítva azonnal részese leszel a programnak. Minden vásárlásodat nyilvántartja a rendszerünk és regisztrálja, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult.

Szükséges-e regisztrálnom?

Nem kell külön regisztrálni a Hűségprogramban. Ha elfogadod az ÁSZF-t a vásárlás során, akkor automatikusan részt veszel a programban. Minden vásárlásod növeli a hűségprogram egyenlegedetet, beleértve a szállítási díjak összegét is.

Mikortól indult el a Hűségprogram?

2017. augusztus 20-tól indult el a Hűségprogram. Innentől kezdve számítanak bele a programba a vásárlások.

Először vásárolok, ez beszámít a Hűségprogram egyenlegembe?

Igen, már az első vásárlás is beleszámít. Sőt! Most az új vásárlók elismerése jegyében (korlátozott ideig!) 10,000 Ft-tal növeljük a vásárlási egyenlegedet az első vásárlásodat követően. Nézzük meg egy példán keresztül:

 • Például elsőre 1 doboz Boom Boom-ot vásárolsz, amelynek az ára 3,600 Ft, + 990 Ft a szállítási díj. Ez összesen 4,590 Ft;
 • Ehhez mi ajándékként rögtön hozzáírunk további 10,000 Ft-ot. Ezzel együtt már 14,590 Ft-nál tartasz a Hűségprogramban;
 • Az 50,000 Ft az Ezüst szint határa. Ily módon már csak 50,000 Ft – 14,590 Ft, azaz 35,410 Ft összegben kell vásárolni a fenti kedvezményekért és ajándékokért;

A szállítási díj összege is beleszámít a Hűségprogramba?

A szállítási díjak összegei is ugyanúgy beszámítanak, és hozzáadódnak a törzsvásárlói egyenlegedhez.

Mennyivel nő az egyenlegem egy vásárlás után?

Pontosan annyival nő az egyenleged, amennyit költöttél a weboldalon. Tehát érdemes nagyobb összegben vásárolni, így hamarabb éred el az egyes törzsvásárlói szinteket.

Egymáshoz adódnak az egyes rendelések összegei?

Igen, a különálló rendeléseid összegei egymáshoz adódnak. Tehát akár sok egymástól független kisebb összegű rendelésből is el lehet érni a törzsvásárlói szinteket.

Nézzük meg egy konkrét példán keresztül:

 • Tegyük fel, hogy 15,000 Ft az aktuális egyenleged
 • Vásárolsz ma 14,400 Ft-ért. Ekkor az egyenleged mai napon: 29,400 Ft lesz
 • Ezután 2 hét múlva újra vásárolsz 28,800 Ft-ért. Ezután az egyenleged: 58,200 Ft lesz.  (És el is érted az Ezüst törzsvevői szintet, amelynek a határa 50,000 Ft)

A telefonon vagy e-mailben leadott vásárlások is számítanak?

Igen. 2017. augusztus 20-ától végrehajtott vásárlások beleszámítanak a törzsvevői programba az alábbi bármelyik módon is történt a vásárlás:

 • potencianovelo-szerek.hu weboldalon
 • boom-boom-potencianovelo.hu weboldalon
 • korai-magomles-stop.hu weboldalon
 • perfectplay.hu weboldalon
 • e-mailben felénk leadott vásárlások (bármelyik fenti weboldal e-mail címére küldött vásárlások)
 • cégünk felé telefonos / sms- üzenetben leadott vásárlások;

Lejár valamikor az összegyűjtött Hűségegyenlegem?

Jó hír, hogy a törzsvevői egyenleged sohasem jár le. Tehát folyamatosan gyűlik az egyenleged, és folyamatosan lépkedhetsz az egyes kiemelt szintek felé.

Az összes termék vásárlása beleszámít a programba?

Igen, az összes termékünk vásárlása beleszámít a törzsvevői programba, bármelyik termékből bármennyit vehetsz: mindent beszámítunk

Hogyan tudom megnézni, hogy hány pontom van a programban?

Minden egyes hónap legelején (adott hónap 1. napján) e-mailben küldünk számodra egy egyenleget, arról hogy hogyan állsz a Hűségprogramban. Így mindig követni tudod, hogy hol is tartasz és milyen közel vagy a következő törzsvásárlói szinthez. (Ehhez az szükséges, hogy az e-mail címeddel fel legyél iratkozva a hírleveleinkre. Az e-mail címedet bármikor megadhatod felénk egy vásárlás során).

Az egyenlegedet természetesen senki más számára nem adjuk ki

Nem tudtam átvenni egy rendelést. Ilyenkor mi történik?

Ha nem sikerült átvenni és kifizetni egy csomagodat, akkor ez esetben a rendelést sztornózzuk, és a rendelés összegével csökkentjük az törzsvásárlói egyenlegedet.

Elértem egy törzsvevői szintet! Hogyan kapom meg az ajándékokat?

Azonnal és automatikusan küldjük az adott törzsvásárlói szinthez tartozó ajándék termékeket és egyéb kézzelfogható ajándékokat (egyszeri alkalommal), amint a korábbi vásárlásaiddal együtt átléped az adott törzsvásárlói szint határát. A törzsvásárlói szintek az alábbiak:

 • Ezüst szint: 50,000 Ft
 • Arany szint: 200,000 Ft
 • Gyémánt szint: 400,000 Ft

 

Külföldi rendelés

Külföldön lakok, így is rendelhetek?

A világ összes országába szállítunk.

Külföldi rendelés esetén a kézbesítés várható ideje Európán belül 3-5 munkanap, míg Európán kívül körülbelül 6-8 munkanap a rendeléstől számítva. Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen vagy Banki átutalást, vagy Bankkártyás fizetést, vagy Paypal-os fizetést válassz, mert utánvétes fizetést külföldre nem tudunk biztosítani.

Ennek oka, hogy a szállító partnerünk a Magyar Posta nem végez utánvételes kézbesítést külföldre.

Mennyibe kerül a szállítás külföldre?

A külföldi szállítási díjunk egységesen 2,900 Ft, bárhová a világon. Az akciós külföldi csomagoknál, és bármilyen 36,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az összes külföldi országba. Az ingyenes külföldi szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk (a Pénztár oldalon, az adataid megadásánál fogod ezt látni az ingyenes külföldi szállítást).

Külföldre hogyan történik a szállítás?

Gondosan lezárt, diszkrét csomagban szállítunk külföldre is. Nézd meg, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk!

. Külföldi csomag esetén az adott ország postája fogja kézbesíteni a csomagot ahová a rendelésben kérted. Ha nem talál otthon a helyi postás, akkor értesítőt hagy arról, hogy hol tudod átvenni a csomagot. (A tapasztalat alapján gyakran “levélként” is jelzik a csomagod érkezését, érdemes erre is figyelni). Fontos kérés átutalásos külföldi rendelés esetében: a a nevet és/vagy rendelés számot kérjük beleírni az átutalás "Közlemény" rovatába, hogy beazonosítható legyen, hogy kitől érkezett az átutalás.

Hogyan kell átutalnom a pénzt külföldről?

Külföldről történő átutaláshoz itt találsz segítséget: Banki átutalás külföldről

 

Garancia

Mit jelent a "Nulla Kockázat Garancia"?

A létező egyik legerősebb garanciát vállaljuk a piacon: Hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vált be valamelyik termékünk (nem hatott megfelelően, erős mellékhatások léptek fel, hiányzott valamilyen tájékoztatás, stb.), akkor kérdés nélkül azonnal visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt. Kiemelkedően a piacon, a vásárlástól számított 60 napig érvényes a garanciánk. Így teljes mértékben vállaljuk a felelősséget, és minden kockázatot leveszünk Rólad.

Hogyan lehet érvényesíteni a garanciát?

A „Nulla Kockázat Garancia” feltételei. Nem kérdezünk semmit. 2 munkanapon belül visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét az összes postaköltséggel együtt. Összesen az alábbi két teendőd van a garancia érvényesítéséhez:

 1. Küldd vissza a címünkre (Perfect Play Kft. 2100, Gödöllő, Domboldal utca 4.) az összes megmaradt dobozt illetve kapszulát 60 napon belül;
 2. Írj egy e-mailt az info kukac potencianovelo-szerek.hu e-mail címre 60 napon belül, ami az alábbiakat tartalmazza:
  • Teljes neved, vásárlásod napja amelyen rendeltél tőlünk, vásárolt termék(ek);
  • A pontos összeg, amennyiért a termékeket visszapostáztad felénk;
  • Bankszámlaszámod a visszautaláshoz;
  • 1 mondat arról, hogy szeretnéd érvényesíteni a garanciát;

 

E-könyvek

E-könyveknél mennyi a szállítási díj?

E-könyvek esetében nincs szállítási díj, mivel e-mailben küldjük el őket.

Hogyan tudom letölteni az oldalon szereplő E-könyveket?

Az E-könyveket, megvásárlásuk után e-mailben fogjuk elküldeni neked pdf formátumban, miután ellenőriztük a befizetett összeg beérkezését a számlánkra.

Utánvéttel rendeltem E-könyvet. Mi kapok az utánvétes csomagban?

Utánvéttel rendelt E-könyv esetén CSAK AZ E-KÖNYV MEGNYITÁSÁHOZ SZÜKSÉGES JELSZÓT KÜLDJÜK EL EGY BORÍTÉKBAN. Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben.  A fenti módszert azért találtuk ki, mert csak így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került. E-könyv vásárlásnál ezért sokkal inkább javasoljuk a banki átutalást, vagy a PayPal-os fizetést.

Hová kell utalni az e-könyv árát?

Belföldi átutalásra vonatkozó információk itt találhatóak: Banki átutalási információk belföldön

 

Rendelj biztonságos, engedélyezett és hatásos potencianövelőt 1 perc alatt itt:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.91 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.86 / 5
Long Love korai magömlés problémára

Long Love 1 csomag korai magömlésre

Long Love - tökéletes megoldás korai magömlés ellen. Segíti az ejakuláció kontrollját, a magömlés elnyújtását és a szeretkezés idejének meghosszabbítását.
Kiszerelés: 1 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.33 / 5
Long Love korai magömlés ellen

Long Love 2 csomag ingyen szállítással

Long Love - tökéletes megoldás korai magömlés ellen. Kifejezetten a szeretkezés elnyújtására. 2 doboz rendelése esetén
ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 2 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.4 / 5
Long Love korai magömlés ellen

Long Love 5+1 csomag ingyen szállítással

Long Love korai magömlésre: mellékhatások nélkül. Legjobb árban kapható csomagunk: 5 doboz mellé
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 6 X 4 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.4 / 5
Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado: legális, biztonságos és extra erős. 8 doboz rendelése esetén 1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás! Kiszerelés: 9 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.5 / 5
Tornado: megdöbbentően erős merevedést okoz

Tornado 1 csomag potencianövelő

Tornado a legerősebb potencianövelőnk. Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.4 / 5
4 doboz Tornado potencianövelő (kb.1 havi adag) ingyen szállítással!

Tornado 4 csomag ingyen szállítással

Tornado a legerősebb potencianövelőnk, amiben nem fogsz csalódni. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelése esetén Ingyen kiszállítással! Kiszerelés: 4 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.31 / 5

 

Nem kaptál választ valamelyik kérdésedre?

Kérdezz tőlünk bátran!