Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon a hozzánk beérkező leggyakoribb kérdéseket kategóriákba rendeztük és megválaszoltuk. Itt jó eséllyel megtalálod, amit keresel.

Cégadatainkat és elérhetőségeinket pedig ezen az oldalon találod meg.

Megrendelés

Az alábbi módon tudsz rendelni weboldalról:

 1. A kiválasztott termék alatt nyomd meg a “Kosárba teszem >” feliratú kék színű gombot.
 2. Nyomd meg a „Tovább a pénztárhoz >” feliratú zöld gombot.
 3. Add meg az adataidat és küldd el a rendelést a „Rendelés leadása >” zöld gomb megnyomásával.

Weboldalunkon a rendelés 0-24 órában lehetséges. Minden rendelést megkapunk és feldolgozunk.
A megrendelt terméket maximum 2 munkanapon belül eljuttatjuk Hozzád a rendeléstől számítva.

Gyorsvásárláshoz regisztrálj 2 perc alatt az oldalunkon. A regisztráció kb. 2 percet vesz igénybe, és egyszer kell megcsinálni. (Természetesen a rendelés regisztráció nélkül is működik. Ez egyszerűen egy kényelmi funkció, hogy később még könnyebben és gyorsabban le tudd adni a rendeléseidet).

A regisztráció legfőbb előnye, hogy azt követően bármikor akár 30 másodperc alatt le tudod adni későbbi megrendeléseidet.

Itt tudsz saját fiókot regisztrálni / bejelentkezni. Itt pedig részletes leírást találsz képernyőképekkel a regisztráció menetéről.

Ehhez a legjobb módszer, ha regisztrálsz az oldalunkon.

 1. Töltsd be a potencianovelo-szerek.hu weboldalt.
 2. Válaszd ki a vásárolni kívánt terméket, add hozzá a kosárhoz, majd kattints a „Tovább a pénztárhoz” piros színű gombra.
 3. Add meg a számlázási és szállítási adataidat. Egyúttal kattintsd be a „Létrehozol egy fiókot” checkboxot. A lenyíló adatbeviteli képernyőn adj meg egy felhasználónevet és egy jelszót.
 4. Kattints a „Rendelés elküldése” gombra. Az ezt következő megrendelésednél elegendő, hogyha a Pénztár oldalon, a legfelül található „Klikk ide a bejelentkezéshez” linkre kattintasz, és begépeled a korábban megadott felhasználónevet és jelszót. Így a weboldal automatikusan betölti az összes adatodat.

A másik lehetőség, hogy e-mailt írsz nekünk az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu címre. Itt elegendő a nevedet megadni, és kérni hogy legutolsó rendelésedet ismételjük meg újra.

Igen, lehet e-mailben is rendelni tőlünk.

Kérlek, küldj egy e-mailt a megrendelési adataiddal az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címre. Az alábbi adatokat kell kötelezően megadni: Teljes név, Szállítási cím, Rendelt termék / hány dobozzal, Telefonszám (hogy a postás tudjon telefonálni)

Munkaidőben érkező e-mailekre 2 órán belül válaszolunk. (Munkaidő: H – CS: 8:00 – 17:00, P: 9:00 – 15:00)
Munkaidőn kívül érkező e-mailekre lehetőség szerint az első rákövetkező munkanapon válaszolunk.

Igen, munkaidőben telefonon is lehet rendelni tőlünk. Megrendeléshez hívd a +36-30-779-1797 vagy a +36-30-868-1998 telefonszámot.

Telefonos rendelés, információkérés munkaidőben bármikor lehetséges. (Munkaidő: H – CS: 8:00 – 17:00, P: 9:00 – 15:00)

A rendelés a weboldalunkról abszolút biztonságos.

A csomag tartalmáról természetesen a Postának nincs tudomása. A csomagolás (rendeléstől függően merev papírdoboz, vagy bélelt boríték) semmilyen módon nem utal a tartalomra.

A fizetés történhet a postásnak szállításkor (utánvéttel), illetve előre fizetéssel is (bankkártyás fizetés, banki átutalás vagy PayPal).  Cégünk neve, a Perfect Play Kft. már feladóként sem szerepel a csomagon. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomag, illetve kikövetkeztetni, hogy mit tartalmaz.

Maximálisan diszkrét a címzés: jelenleg László keresztnévvel egy magánszemély neve szerepel a csomagon feladóként

Boom Boom potencianövelő diszkrét szállítás és címzés

Bármilyen módon is rendelsz, kérlek figyelj arra, hogy adataidat (név, cím, telefonszám, fizetési mód) pontosan add meg, hogy a csomag biztosan célba érkezzen.

A megrendelésedet e-mailben visszaigazoljuk. Ez a levelünk néha a spam mappába kerül, ezért kérünk, hogy ott is ellenőrizd.

Ezt követően haladéktalanul megkezdjük a megrendelésed feldolgozását. A megrendelt termékeket csomagoljuk és átadjuk a Magyar Postának kézbesítésre. Ezt követően a Posta fogja kiszállítani Neked a rendelés során megadott címre. Ez lehet lakcím, Postán maradó csomag, MOL kút, Coop üzlet vagy Csomagautomata egyaránt.

A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet vagy dokumentumot nem küldünk külön a címedre. A számlád a csomagba, a megrendelt termékek mellé lesz betéve. Ha utánvételes fizetést választottál, akkor a postásnak kell fizetni az átvételkor.

Amennyiben bankkártyás fizetést, banki átutalást vagy PayPal fizetést választottál, akkor a fizetés előre történik. Ez esetben csak akkor indítjuk a csomagodat, amint a rendelésedben szereplő összeg befolyt a számlánkra.

Ellenőrizd a Levélszemét, Spam vagy Promóciók mappádat is, mert elképzelhető, hogy oda került a levelünk.

Érdemes hozzáadni az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címet a biztonságos feladók listájához, hogy a későbbiekben megkapd a leveleinket.

Ha a Levélszemét/Promóció mappákban sem találsz visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy rosszul adtad meg az e-mail címedet a megrendelés során. Javasoljuk, hogy ez esetben érdeklődj az info KUKAC potencianovelo-szerek.hu e-mail címen a megrendelésed státuszáról.

Szállítás

A koronavírus és a gazdasági válság ideje alatt is folyamatos a kiszállításunk.A belföldi áruszállítást jelenleg semmilyen korlátozás nem érinti. A Posta igyekszik a lehető legbiztonságosabb módon megoldani a csomag átadását Feléd (érintésmentes kézbesítés).

Egységesen 1,290 Ft a szállítási díjunk belföldön.

A szállítás ingyenes: bármely 16,000 Ft feletti értéket meghaladó rendelésnél, illetve az akciós csomagjaink esetében is.

Érdemes az akciós csomagokból rendelned. További ajándék doboz termékek is járnak hozzájuk, valamint a Hűségprogramban is egyre magasabb szintet érsz el. Ez további ajándékokhoz és élményekhez segít majd hozzá.

A rendelésed feladásától számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a termék.

A rendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja azt, hogy mikorra érkezik meg Hozzád a csomag. Ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható.

A Postával speciális időgaranciás szerződésünk van, tehát tényleg 1-2 munkanapon belül megkapod a csomagot.

Ilyenkor a Postás másnap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagodat.

Ha akkor sem sikerül átvenned, akkor a kézbesítő értesítést hagy. Ezután a lakóhelyed szerinti illetékes postán átveheted.

Fontos: a küldeményt nem a leveles, hanem a csomagos postás viszi. Ő a társasházakba nem tud bejutni, és így nem mindig tud értesítőt hagyni. Ha a postaláda kintről elérhető, akkor a csomagos postás tud értesítőt hagyni.

Ha megadod, hogy délelőtt vagy délután szeretnéd átvenni a csomagot, a Posta ezt igyekszik teljesíteni. Sajnos ezt nem tudjuk 100%-ban garantálni. Fontos tudnod azt is, hogy este 18:00 után már nem szállít ki a Posta csomagot.

Tipp: ha nagyon időhöz vagy kötve akkor válaszd a Postán maradó csomag, MOL Postapontok, Coop Postapontok, vagy Posta Csomagautomata szolgáltatást. További részleteket ezekről a Szállítás oldalunkon találsz.

Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Postára a csomagod.

A csomagot 10 napon belül át tudod venni személyi igazolvány bemutatása ellenében. Általában a csomagos pulthoz kell menni a csomagodért. Egyedül a nevedet kell megmondani, és kikeresik a csomagot. Arra figyelj azonban, hogy 10 napod van a csomag átvételére a postán.

Szintén jó és diszkrét megoldás. Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat a MOL benzinkúton. A “MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat. Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott MOL kútra a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a MOL kúton. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél.

Csupán a nevedet kell bemondani a benzinkutasnak, és rögtön előkeresi a csomagodat. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

További előny, hogy bankkártyával és készpénzzel is kényelmesen tudsz fizetni a MOL kutakon.

A Coop postapont boltok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Előnye, hogy akár a vásárlásoddal egyidőben is fel tudod venni a csomagodat. A “Coop Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Coop boltot. Az alábbi Coop üzletekbe rendelhetsz tőlünk.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Coop boltba a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a Coop boltban. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

A Coop postapontokon készpénzzel és a többségükben bankkártyával is fizethetsz.

Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat. A “Posta csomagautomaták” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Posta Csomagautomatát. Ha csomagautomatát választasz, akkor mindenképpen add meg a telefonszámodat a rendelés leadásakor. Ez szükséges lesz ahhoz, hogy kivehesd a csomagodat az automatából.

Az alábbi linken megnézheted, hogy hol vannak itthon Posta csomagautomaták.

A csomag megérkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta.

Ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A 2 napos határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítja valamelyik közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, és nincs várakozási idő. Gyorsan és diszkréten át tudod venni így a csomagodat.

Postafiók címre jelenleg NEM lehet rendelni.

Csomagolás

A csomagolás minden esetben teljesen diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban, (vagy ha nagyobb méretű a rendelésed), akkor egy egyszínű nagyobb dobozban fog érkezni. Kérésedre ráírjuk, pl.: “számítógép-alkatrész”, “könyv”, stb. A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet/dokumentumot nem küldünk a címedre.

100% diszkrét, átlátszatlan csomagolás. Még a kézbesítő sem tudja mi van a csomagban.

100% diszkrét, átlátszatlan csomagolás. Még a kézbesítő sem tudja mi van a csomagban.


A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Erre kiemelten vigyázunk!

A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Erre kiemelten vigyázunk!

A kézbesítő semmilyen körülmények között nem tudja, hogy mit tartalmaz a csomag.

A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található, illetve Feladóként a Biró László név van a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról.
Így néz ki a teljes mértékben diszkrét címzésünk közelről:
Boom Boom potencianövelő diszkrét szállítás és címzés

Fizetés

Minden termék aktuális ára fel van tüntetve a weboldalon. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t. Semmilyen egyéb plusz költséged nem lesz a csomag átvétele során.

Az alábbi fizetési módokon tudsz fizetni nálunk:

 • Utánvételes fizetés: a csomag átvételekor.
 • Bankkártyás fizetés: a weboldalunkon történő rendelés során.
 • PayPal-os fizetés: a weboldalunkon történő rendelés során.
 • Banki átutalásos fizetés belföldről és külföldről egyaránt: a weboldalunkon leadott rendelésed után, a saját internetbankodból.

A következő Gyakori Kérdések pontokban részletesen kifejtésre kerülnek az egyes fizetési módok.

Utánvétes fizetés azt jelenti, hogy a csomag átvételekor kell fizetned:

 • Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot. Ez esetben készpénzzel tudsz fizetni;
 • Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned és ott kell fizetni;
 • MOL kutakon a benzinkutasnál készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz;
 • Coop boltokban a pénztárnál kell majd fizetned;
 • Csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül.

Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül. A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is.

Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra. Ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni.

A weboldalunkon keresztüli bankkártyás fizetés esetén természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is.

Csomagautomata választása esetében is tudsz bankkártyával előre fizetni, ez az opció is működik (sőt javasolt). Ilyenkor ingyen ki tudod venni a csomagot az automatából, mivel előre már kifizetted a weboldalunkon.

Olvass többet a weboldalunkon történő bankkártyás fizetésről itt.

A PayPal-os fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha PayPal-os fizetést választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor már a rendelés során kifizeted a csomagodat.

PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra. Ez esetben természetesen a postásnak nem kell fizetni.

A weboldalunkon keresztüli PayPal-os fizetés esetén természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is.

Csomagautomata választása esetében is tudsz PayPal-al előre fizetni. Ez esetben ingyen ki tudod venni a csomagodat az sms-ben kapott kóddal a csomagautomatából.

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a belföldi átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Naponta többször ellenőrizzük a bankszámlánkat. Amint az összeg beérkezett a számlánkra, haladéktalanul postázzuk a rendelésedet.

Természetesen ilyenkor úgy küldjük a csomagot Feléd, hogy ingyen kiadják bárhova is kérted (lakcím, MOL kút, posta, Coop bolt). Szintén ingyen ki tudod venni a csomagodat a Posta Csomagautomatából is, az SMS-ben a telefonszámodra kapott kóddal.

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a belföldi átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a külföldről történő átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • IBAN (Forint számlaszám, külföldről történő átutalás esetén): HU37-10102244-39247100-01003006
 • Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a mi számlavezető bankunk automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.

Termékek

Maximálisan biztonságos minden termékünk.

Általunk is bevizsgált, engedélyezett, OGYÉI notifikációval rendelkező, legálisan kapható növényi eredetű potencianövelőket forgalmazunk.

A készítményeink több éve vannak a piacon. Saját minőségbiztosítási rendszerrel is rendelkezünk a termék magas minőségének fenntartására.

Igen, a termékeinket rendszeresen ellenőriztetjük, ezért a termékeink eredetiségére írásbeli garanciát vállalunk.

A potencianövelő szereink a lenyelést követően általában 1 órán belül kifejtik hatásukat. Ezt követően ingerlés hatására hamar bekövetkezik az erekció és tartósan meg is marad.

A legerősebb készítményeink a Tornado és a GentleManus. Ezidáig 712 ügyfél-elégedettségi visszajelzés érkezett hozzánk, ez alapján a termékeink a korábbi vevőink 90-95%-ánál beválnak.

Részletes termékleírás és szedési útmutató minden egyes terméknél megtalálható az adott termékoldalon.

Szívbetegeknél orvosi vizsgálat nélkül nem szoktuk ajánlani egyik potencianövelőnket sem. Kiugróan magas vérnyomás esetén szintén nem javasoljuk a termékeink fogyasztását.

Egyéb esetekben használhatod a termékeinket, nem okoznak problémát. 2-3 nap alatt kiürülnek a szervezetből.

Tipp: érdemes elsőre egy fél kapszulát kipróbálni. Ezt a kapszula széthúzásával, és tartalmának vízben való elkeverésével lehet megtenni.

18 éves kor felett alkalmazd csak a termékeinket.

A Gentlemanus termékünket akár 70-75 éves korig is bátran szedheted.

A Tornado készítményt 55 év alatt ajánljuk inkább.

Potencianövelőinket cukorbetegek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni.

Azonban cukorbetegség esetén van rá esély, hogy nem fog olyan mértékben hatni. A hatás függ a cukorbetegség súlyosságától is.

Magas vérnyomás esetén a Gentlemanus nevű potencianövelő szerünket ajánljuk. Ez minimális hatást gyakorol a vérnyomásra. Vérnyomásprobléma esetén a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy konzultálj a kezelőorvosoddal is, és a vérnyomás-gyógyszert hangold össze a szedésével.

Kiemelten magas vérnyomás esetén nem javasoljuk egyik potencianövelőnk használatát sem.

Egyik potencianövelőnk sem tartalmaz laktózt, tehát laktóz érzékenyek is bátran szedhetik, nem fog gondot okozni.

Törzsvásárlói hűségprogram

A Hűségprogramban való részvétel automatikus.

Csupán annyi a teendőd, hogy a vásárlás során elfogadod az Általános Szerződési Feltételeinket, így az első vásárlásodtól számítva azonnal részese leszel a programnak.

Minden vásárlásodat nyilvántartja a rendszerünk és regisztrálja, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult.

Nem kell külön regisztrálni a Hűségprogramban.

Ha elfogadod az ÁSZF-t a vásárlás során, akkor automatikusan részt veszel a programban.

Minden vásárlásod növeli a hűségprogram egyenlegedetet, beleértve a szállítási díjak összegét is.

2017. augusztus 20-tól indult el a Hűségprogram. Innentől kezdve számítanak bele a programba a vásárlások. 2020. június 1-től pedig megújultak a Hűségprogram ajándékai.

Igen, már az első vásárlás is beleszámít a Hűségprogram egyenlegedbe.

Sőt! Most az új vásárlók elismerése jegyében (korlátozott ideig!) 10,000 Ft-tal növeljük a vásárlási egyenlegedet az első vásárlásodat követően.

Nézzük meg ezt egy példán keresztül:

 • Például elsőre 1 doboz Tornadót vásárolsz. Ennek az ára 4,000 Ft, + 1,290 Ft a szállítási díj. Ez összesen 5,290 Ft;
 • Ehhez mi ajándékként rögtön hozzáírunk további 10,000 Ft-ot. Ezzel együtt már 15,290 Ft-nál tartasz a Hűségprogramban;
 • Az 50,000 Ft az Ezüst szint határa. Ily módon már csak 50,000 Ft – 15,290 Ft, azaz 34,710 Ft összegben kell vásárolni a fenti kedvezményekért és ajándékokért;

Igen, a szállítási díjak összegei is hozzáadódnak a törzsvásárlói egyenlegedhez.

Pontosan annyival nő az egyenleged, amennyit költöttél a weboldalon.

Tehát érdemes nagyobb összegben vásárolni, így hamarabb éred el az egyes törzsvásárlói szinteket.

Igen, a különálló rendeléseid összegei egymáshoz adódnak. Tehát akár sok egymástól független kisebb összegű rendelésből is el lehet érni a törzsvásárlói szinteket.

Nézzük meg egy konkrét példán keresztül:

 • Tegyük fel, hogy 15,000 Ft az aktuális egyenleged
 • Vásárolsz ma 16,000 Ft-ért. Ekkor az egyenleged a mai napon: 31,000 Ft lesz
 • Ezután 2 hét múlva újra vásárolsz 32,000 Ft-ért. Ezután az egyenleged: 63,000 Ft lesz.  (És el is érted az Ezüst törzsvevői szintet, amelynek a határa 50,000 Ft)

Igen. 2017. augusztus 20-a után végrehajtott vásárlások beleszámítanak a törzsvevői programba.

Az alábbi módokon leadott vásárlások számítanak bele:

 • potencianovelo-szerek.hu weboldalon
 • boom-boom-potencianovelo.hu weboldalon
 • korai-magomles-stop.hu weboldalon
 • perfectplay.hu weboldalon
 • e-mailben felénk leadott vásárlások (bármelyik fenti weboldal e-mail címére küldött vásárlások)
 • cégünk felé telefonos / sms- üzenetben leadott vásárlások;

Remek hír, hogy a törzsvevői egyenleged sohasem jár le.

Tehát folyamatosan gyűlik az egyenleged. Így folyamatosan lépkedhetsz az egyes kiemelt szintek felé.

Igen, az összes termékünk vásárlása beleszámít a törzsvevői programba.

Bármelyik termékből bármennyit vehetsz: mindent beszámítunk.

Minden egyes hónap 1. és 15. napján e-mailben küldünk számodra egy egyenleget, arról hogy hogyan állsz a Hűségprogramban.

Így mindig követni tudod, hogy hol is tartasz és milyen közel vagy a következő törzsvásárlói szinthez. Ehhez az szükséges, hogy az e-mail címeddel fel legyél iratkozva a hírleveleinkre. Az e-mail címedet bármikor megadhatod felénk egy vásárlás során.

Az egyenlegedet természetesen senki más számára nem adjuk ki.

Ha nem sikerült átvenni és kifizetni egy csomagodat, akkor ez esetben a rendelést sztornózzuk, és a rendelés összegével csökkentjük az törzsvásárlói egyenlegedet.

Azonnal és automatikusan küldjük az adott törzsvásárlói szinthez tartozó ajándékokat.

Ezen ajándékokat egyszeri alkalommal küldjük, amint átléped az adott törzsvásárlói szint határát.

A törzsvásárlói szintek az alábbiak:

 • Ezüst szint: 50,000 Ft
 • Arany szint: 200,000 Ft
 • Gyémánt szint: 400,000 Ft

Külföldi rendelés

Igen, a világ összes országába szállítunk. Ez alól egyetlen kivétel az Egyesült Királyság. Ugyanis a Brexit óta rendkívül megnehezedett az export vámkezelés. Ha az Egyesült Királyságban élsz, és rendelni szeretnél, akkor azt javasoljuk hogy akkor rendelj amikor Magyarországon tartózkodsz, esetleg egy ismerős ki tudja vinni a rendelésedet.

A külföldre rendelt csomagjainkat a GLS nemzetközi futárszolgálat kézbesíti. A GLS-sel küldött nemzetközi csomagjaink sikeres kézbesítési aránya 99%-os.

Külföldi szállítási idő

A kézbesítés ideje:

 • Magyarországgal határos országokba (pl: Szlovákiába, Romániába vagy Ausztriába): 1-2 munkanap
 • Németországba: 2 munkanap
 • További európai országokba 3-4 munkanap
 • Európán kívül: kb. 5-7 munkanap.

Figyelem: Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen:

 • Banki átutalást, vagy
 • Bankkártyás fizetést, vagy
 • Paypal-os fizetést válassz.

Külföldre utánvétes fizetést nem tudunk biztosítani.

A külföldi szállítási díjunk egységesen 3,500 Ft, bárhová a világon (kivétel az Egyesült Királyság)

Léteznek ingyenes külföldi szállításos csomagjaink is:

 • Az akciós külföldi csomagoknál, illetve
 • Bármilyen 40,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az egész világon (kivéve az Egyesült Királyság).

Az ingyenes külföldi szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk. Ezt a Pénztár oldalon, az adataid megadásánál fogod látni, hogy 0 Ft-os a szállítás.

Külföldi csomag esetén GLS nemzetközi futárcég fogja kézbesíteni a csomagot ahová a rendelésben kérted.

Előzetesen e-mailben értesítést kapsz, hogy mikor fog megérkezni a csomag. A csomag státusza 0-24 órában nyomonkövethető a GLS csomagkövető rendszerében.

A futár a kézbesítés előtt megpróbál felhívni, így pontosan egyeztethető a csomag átvétele.

Figyelem: Banki átutalásos külföldi rendelés esetében a nevet és/vagy rendelés számot kérlek írd bele az átutalás “Közlemény” rovatába. Így tudjuk beazonosítani, hogy Tőled érkezett az átutalás.

Gondosan lezárt, maximálisan diszkrét csomagban szállítunk külföldre is:

Boom Boom potencianövelő diszkrét szállítás és címzés

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a külföldről történő átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • IBAN (Forint számlaszám, külföldről történő átutalás esetén): HU37-10102244-39247100-01003006
 • Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a mi számlavezető bankunk automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.

Garancia

Felülmúlhatatlan, 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vált be valamelyik termékünk (nem hatott megfelelően, erős mellékhatások léptek fel, hiányzott valamilyen tájékoztatás, stb.), akkor kérdés nélkül azonnal visszafizetjük a rendelésed összegét a teljes postaköltséggel együtt.

Kiemelkedően a piacon, a vásárlástól számított 60 napig érvényes a garanciánk. Így teljes mértékben vállaljuk a felelősséget, és minden kockázatot leveszünk Rólad. Nyugodtan tegyél próbát a rendeléssel!

2 munkanapon belül visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét az összes postaköltséggel együtt. Nem kérdezünk semmit.

Összesen az alábbi két teendőd van a garancia érvényesítéséhez:

 1. Küldd vissza a címünkre (Perfect Play Kft. 2100, Gödöllő, Domboldal utca 4.) az összes megmaradt dobozt illetve kapszulát 60 napon belül;
 2. Írj egy e-mailt az info kukac potencianovelo-szerek.hu e-mail címre 60 napon belül, ami az alábbiakat tartalmazza:
  • Teljes neved, vásárlásod napja amelyen rendeltél tőlünk, vásárolt termék(ek);
  • A pontos összeg, amennyiért a termékeket visszapostáztad felénk;
  • Bankszámlaszámod a visszautaláshoz;
  • 1 mondat arról, hogy szeretnéd érvényesíteni a garanciát;

E-könyvek

E-könyvek esetében nincs szállítási díj, mivel e-mailben küldjük el őket.

Az E-könyveket megvásárlásuk után, e-mailben fogjuk elküldeni neked PDF formátumban. (Előtte ellenőrizzük az összeg beérkezését Tőled).

Fontos: Utánvéttel rendelt E-könyv esetén csak az E-könyv megnyitásához szükséges jelszót küldjük el egy borítékban.

Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben.  Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került.

Tipp: Az E-könyveket inkább az alábbi módok valamelyikén vásárold meg, így kevésbé körülményes a dolog:

 • Bankkártyás fizetés
 • PayPal-os fizetés
 • Banki átutalásos fizetés

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a belföldi átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Koronavírus info

Igen. Biztonságos körülmények között, folyamatosan fertőtlenítve a járvány alatt is működünk, és indítjuk a csomagokat.

 

Nagy valószínűséggel nem fog megállni a kiszállítás. A Posta tájékoztatása szerint a postai kiszállítás beszüntetése csak a legvégső esetben képzelhető el.

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed, emberről-emberre. Ennek ellenére, ha tárgyakra kerül, rövid ideig úgy is tud fertőzni. Ezért az átvételtől számított 1-2 napig mossunk kezet a dobozok kinyitása után. (Ezt egyébként minden kintről érkező tárgy esetében tegyük meg).

Jelenleg úgy látjuk, hogy biztosítani tudjuk a készleteket. A külföldről érkező termékek esetén, szállítási idők az erősen limitált repülőjáratok miatt hosszabbodnak és drágulnak. Ennek ellenére nem tervezünk áremelést a szállítási költségeink emelkedése miatt.

Igen, az Alpha Man immunerő kapszulánk számos hatóanyaggal erősíti az immunrendszert:

 • Emelt mennyiségű D vitamint tartalmaz, annyit, vagy többet mint egy hagyományos D-vitaminos termék (25 mikrogramm / kapszula). A D vitamin hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez
 • Astragalus (csüdfű gyökér): hozzájárul a keringési rendszer egészségéhez
 • Ginseng: segít a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, támogatja a normál vérkeringést és a szervezet természetes védekező rendszerét
 • Szelén: hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
0
Elégedett
vásárló
0
Óta piacon
a Perfect Play Kft.
0
Napos teljeskörű
garancia
0
Cikk és Wikipedia
bejegyzés
0
Egyéni vélemény az
Árukeresőn (átlag 4* felett)

[/vc_column_text]

Legkeresettebb termékeink

Tornado potencianövelő

 • Akár napi többszöri együttlét
 • Extra erős 2-3 napig tartó hatás
 • Fiataloknak, középkorú férfiaknak
Ingyenes szállítással
Tornado potencianövelő

Tornado
potencianövelő

4 doboz ingyenes szállítással

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Tornado a legerősebb potencianövelőnk.

16 000 Ft

Gentlemanus potencianövelő

 • Kitűnően hat, erős erekciót okoz
 • Mellékhatások nélkül
 • Idősebbeknek, cukorbetegeknek is
Ingyenes szállítással
GentleManus: Tökéletesen megoldja a lelki és a fizikai merevedési problémákat

Gentlemanus
potencianövelő

4 doboz ingyenes szállítással

Megdöbbentően intenzív merevedés a szex teljes ideje alatt. Gentlemanus mellékhatások nélkül.

16 000 Ft

Big Gun sperma növelő

 • Látványos és élvezetes orgazmus
 • Erőteljesebb férfiasság
 • Segíthet a gyermek nemzésben
Ingyenes szállítással
Erőteljesebb férfiasság: Az összetevői szerepet játszanak a sejtosztódásban, a normál termékenység fenntartásában

Big Gun
sperma növelő

2 doboz ingyenes szállítással

Erőteljesebb ejakuláció és kitűnő férfi nemzőképesség. Big Gun: a prémium sperma növelő készítmény.

24 000 Ft

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.