Biztonságos weboldal

Libidó, azaz a nemi vágy növelése férfiaknál. Van megoldás!

Hogyan fokozd a libidódat egy-két egyszerű, de nagyszerű trükkel?

Férfi nemi vágy növelése. A cikkből kiderül, hogyan csináld!

Hogyan növeld a nemi vágyat?

 A közhiedelemmel ellentétben NEM IGAZ, hogy:

  • a férfiak minden nő iránt nemi vágyat éreznek,
  • vagy bármikor képesek az érzelmek nélküli szexre.

A libidó, azaz a nemi vágy erőssége nem állandóan konstans dolog az életünkben. Némelykor nagyon erős a késztetés, máskor gyengébb.

Létezik komolyabb libidó zavar is, ami bármely férfit érinthet. Ennek több oka is lehet: hormonzavar, egészségügyi állapot, életmódbeli gond, lelki vagy párkapcsolati probléma egyaránt.

Érdemes komolyan venni a tartósabb libidó csökkenést! Kutatások azt mutatják, hogy a férfiakat sokkal érzékenyebben érinti a nemi vágy csökkenése a nőknél. Ennek oka, hogy a férfiasságunk nagyon erősen kapcsolódik a szexualitásunk fokához. A libidó csökkenése vagy elvesztése komolyan befolyásolhatja a párkapcsolatot, akár váláshoz is vezethet.

A nemi vágy növelése rengeteg férfiben felmerül kérdésként. Itt és most megmutatom, hogy mi a legjobb megoldás a libidód maximalizálása érdekében!


Honnan tudhatod, hogy alacsony libidó szinted?

A libidó jelentése: nemi vágy, vagy szexuális étvágy.

A nemi vágy erőssége természetesen nem minden férfinél egyforma. Van, aki egész nap másra sem tud gondolni a szexen kívül.

Sok olyan férfi létezik, akik köszönik szépen jól vannak, egészséges szexuális étvággyal rendelkeznek – csak egyszerűen ritkábban igénylik az együttléteket. Ez önmagában még nem jelent gondot. Ha ez a helyzet nálad, akkor annyi a teendőd, hogy megtaláld a hozzád illő, hasonló szexuális beállítottsággal rendelkező hölgyet. Hosszú távon az ilyen párok érzik jól magukat a kapcsolatban.

A túlzottan alacsony libidó viszont tényleg valós bajt jelent. Akkor beszélhetünk libidò gondokról, hogyha a szex iránti érdeklődés hiánya több hónapon keresztül kitart. Jogosan merül fel a kérdés: lehetséges vajon a nemi vágy növelése?

Erről a témáról sem a férfiak sem a nők nem beszélnek szívesen.  Pedig az összes szexuális probléma közül, a libidó csökkenés jelenti a legfőbb veszély a párkapcsolatra.

Számold meg, hány állítás igaz rád nézve:

1. Csak a hálószobában érintitek meg egymást a pároddal

2. A párod kezdeményezi a szexet, te inkább ezt nyomásként éled meg

3. Már nem várod annyira az együttlétet

4. A szex egy rutinszerű mechanikus dolog

5. Szinte sohasem fantáziálsz a szexről

6. Maximum havi 1-2 alkalommal szeretkezel

 

Ha az állítások mindegyike vagy többsége igaz rád, akkor a nemi vágy csökkenése valós veszélyt jelenthet.

Aszexuális, vagy alacsony libidójú férfi?

Még egy hasznos és érdekes tudnivaló ehhez a témához.

Az aszexualitás nem ugyanazt jelenti, mint az alacsony libidó szint. Azokat a férfiakat (vagy nőket) nevezzük aszexuálisnak, akik egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán éreznek fizikai vonzódást. Ennek ellenére, az aszexuális emberek is képesek lehetnek az orgazmusra.

Szerencsére léteznek megoldások, amelyekkel van esély visszahozni illetve megnövelni a nemi vágyat! Előtte viszont nézzük meg, mely tényezők csökkentik a férfi libidóját.

Ezek a férfi libidó csökkenés legfőbb okai

1. Biológiai okok

A tesztoszteron a férfi nemi hormon, amit a herékben állít elő a férfi szervezet. Ez a hormon határozza meg a libidó mértékét is. Hogyha kevés tesztoszteron hormon termelődik a szervezetedben, akkor alacsonyabb a nemi vágyad szintje is.

A tesztoszteron szint termelődése idősebb (60-65 éves) kortól csökkenhet. Ez a csökkenés már érzékelhető a férfiak számára: lassabb a merevedés elérése, a nemi vágy alacsonyabb, nehezebben következik be a magömlés.

Ne aggódj, ez sem mindenkinél következik be! Sokszor 70-80 éves korban is egyenletes szinten marad a libidó. Ha pedig mégsem, akkor a cikk második felében leírom, hogy mit tehetsz a nemi vágy növelése érdekében.

2. Életmód

A mozgáshiány illetve az elhízás a legnagyobb „tesztoszteron-gyilkos”. Egy indiai kutatás során elhízott fiúk és férfiak tesztoszteron szintjét hasonlították össze normál testalkatú társaikkal. Az elhízott csoportban 40-50%-al volt alacsonyabb az átlagos tesztoszteron szint.

Már egy minimális fogyás is megerősitheti a libidót

Libidó növelés: már egy minimális fogyás is segíthet

Vizsgáld meg magad kritikusan! Hány alkalommal mozogsz hetente? Hányszor végzel valamilyen fizikai tevékenységet (akár csak 10-15 percen keresztül)? Elhízottnak, túlsúlyosnak tartod magad? Nagyon sokszor ezek okozhatják a libidó gondjaidat. Sokszor egy minimális fogyás már segít a libidó növelésében illetve visszahozásában!

Másik nagyon fontos dolog számodra az alvás. A tesztoszteron hormon háromnegyede alvás közben termelődik. A kevés, 5-6 órás alvás után már pár nap után 15%-al kimutathatóan csökkenhet a férfi nemi hormon szintje.

Fentieken túl a cukorbetegség is okozhat libidó csökkenést.

3. Pszichés és párkapcsolati problémák

A libidó gondokat leggyakrabban lelki illetve a párkapcsolati síkon kell keresnünk. Az alábbiak fordulnak elő a hozzánk forduló férfiaknál:

  • Stresszes a munka: nagyon sok férfi állandó stresszben és rengeteget dolgozik manapság Magyarországon. Ez teljesen kimerítő tud lenni. Nem csoda, hogy a munkában való folyamatos megfelelés és gyakori stressz erőteljesen csökkenti a libidót.
  • Aggódás a méretek miatt: a pornófilmek a nagy péniszt sugallják férfiasnak. Egymás között is sokszor ezen megy a viccelődés, hogy kinek mekkora van. Természetes, hogy aggódsz a méret miatt. Pedig nem kellene, hogy így legyen (a következő cikkemben elmondom, hogy miért).
  • Gyors magömléstől vagy nem elég erős erekciótól tartó félelem: ezek belülről jövő pszichés szorongások, rengeteg férfi küzd ezekkel. Amíg ilyeneken rágódsz, természetszerűleg csökken az egészséges libidó.
  • Nincs szex otthon régóta: hosszabb kapcsolatban, házasságban gyakran előfordul, hogy hónapokig vagy akár évekig nincs szex. Ilyenkor a libidó is „elalszik”. Egyszerűen mondva: hogyha nincs szex, a tesztoszteron termelés is takarékra áll.
  • Bizonyítani kell: a teljesítménykényszer nagy nyomást helyez a férfiakra. Legtöbbször saját magunk tesszük magunkra ezt a terhet. A végeredmény szempontjából sajnos mindegy: ez is csökkenti a nemi vágyat.

Mivel ez egy eléggé szerteágazó és sokrétű téma, ezért külön cikket szentelek majd neki. A következő bejegyzésem fog részletesen foglalkozni a lelki illetve párkapcsolati problémákból eredő libidó gondokkal.

Most azonban lássuk a megoldást a biológiai és az életmóddal kapcsolatos problémákra!

Így növeld hatékonyan a libidódat!

Hogyan növelheted a szex iránti vágyat, azaz hogyan növelheted a libidódat? Kövesd ezt a pár egyszerű és valóban könnyen megvalósítható tanácsot. Hidd el, igen komoly lépést teszel majd a nemi vágyad sikeres növelése felé:

1. Maximalizáld a tesztoszteron termelésed a nemi vágy növeléséért

Fogyassz természetes tesztoszteron szint növelő ételeket. Az itt felsorolt ételek kritikus fontosságúak a saját szervezeted által termelt tesztoszteron növelésének, így a libido szempontjából is. Fogyassz magas fehérje tartalmú és zsírokban gazdag ételeket, pl.: hús, tojás, hal, aludttej. (Az aludttej egyébként hasznos védelmet nyújt a rák kialakulásával szemben is).

Tesztoszteron és vágy fokozó ételek. Tényleg fogyaszd ezeket!

Tesztoszteron és vágy fokozó ételek. Tényleg fogyaszd ezeket!

Adj extra lökést a szervezeted tesztoszteron szintjének brokkoli, karfiol, kelbimbó, avokádó, káposzta, gránátalma és fokhagyma kiváló, természetes tesztoszteron szint fokozó elsőrangú zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával! Fogyassz kiegészítésképp cinket, szelént és D vitamint: ez a 3 féle kiegészítő nagyon jól fokozza a szervezet tesztoszteron termelését. (Mindhárom felsorolt étrend-kiegészítő recept nélkül kapható bármely patikában vagy online vitamin áruházban. Szerezd be ezeket mielőbb).

Próbálj meg minél többet aludni, 9-10 órát is akár! A tesztoszteron hormon 3/4-e alvás közben termelődik. Részletes cikkem itt olvasható a tesztoszteron növelésről >>

2. Mozogj 15 percet naponta a fizikai önbizalmadért és a libidó növelésért

A rendszeres mozgás hihetetlenül fel tudja pörgetni a libidódat.

Napi 15 perc nem sok, azonban kezdetnek bőven elég, ha régóta nem sportoltál. És már 15 perc is rengeteget segít! Tipp: sétálj egyet ebéd után. Ez segíti az emésztést is, így nem nehezülsz el annyira. Később – pár hét után – sétálj, majd kocogj felváltva. Előbb-utóbb annyira rákapsz a rendszeres mozgás ízére, hogy még többet még akarsz majd belőle. Ez szinte mindenkinél így történik.

Ha most is sportolsz hébe-hóba, akkor tedd rendszeressé. Tedd próbára magad, és teljesíts hétről-hétre mindig egy kicsit többet.

Egy extra tipp: a szabad levegőn mozogj.

A BBC oldalán közölt kutatás szerint napfény hatására D vitamin szabadul fel a szervezetben. Ez rendkívül pozitív hatással van a tesztoszteron szint-és a nemi vágy növelésére egyaránt.

Minden kezdet nehéz. Azonban az indulási nehézségek után nagyszerű fizikai sikerélményt fog okozni benned, hogy tettél magadért. Elhiszed, hogy képes vagy rá, sőt még többre is! Ez a fizikai magabiztosság pedig óhatatlanul át fog terjedni a szexuális magabiztosságra is.

3. Örömérzés fokozása az ágyban: próbáld ki a Boom Boom készítményt

Fenti egyszerű lépésekkel hatékonyan és sikeresen tudod növelni a libidódat.

Az egészséges libidó szempontjából fontos kiemelni, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség illetve az érzéseid számítanak.

Tehát nem a szeretkezések heti/havi darabszáma az igazán fontos. (Ez amúgy is csak teljesítményi terheket rakna rád…). Hogyha várod a szeretkezést, jó érzéseid vannak előtte, közben és utána akkor ez jó mérőfoka, hogy egészséges a libidód.

A Boom Boom prémium potencianövelő termék segít abban, hogy különösen jól érezd magad a szeretkezés során.

Boom Boom potencianövelő a libidó támogatására

Nagyszerű élményt nyújt, erős merevedést és intenzív magömlést biztosít. Egészséges férfiak, idősebbek, enyhe vérnyomás problémával vagy cukorbetegséggel küzdő férfiak is használhatják. Mellékhatása nincs, vagy teljesen elhanyagolható.

További részleteket itt olvashatsz a Boom Boom termékről. Nézd meg korábbi vevőink véleményét is róla.

Vágj bele a libidó növelésébe még ma!

Gondolj csak bele: a fentiek teljesítése nem annyira nehéz. Az elkezdéséhez kell egy kis akaraterő. Ennyit azonban érdemes megtenned magadért!

A legjobban teszed, hogyha még ma belevágsz. Minimális utánajárással beszerezheted az egészséges élelmiszereket és vitaminokat. A mozgásra pedig körülbelül fél órát kell rászánnod naponta a rákészüléssel együtt.

És nagyon hamar élvezheted a pozitív hatásokat: megnövekedett önbizalom, nagyságrendekkel jobb közérzet, fokozódó tesztoszteron termelés. Mindezek miatt pedig megerősödik a libidód és a nemi vágyad erőteljes növekedésnek indulhat.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:

 


Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Termékeinkre egyedülállóan erős garanciát kínálunk.

Az alábbi linkeken minden hasznos információt megtalálsz a Szállításról, a Gyakori Kérdésekről és Rólunk egyaránt.


Növeld meg a libidódat és a sikeres érzéseket magadban! Próbáld ki a Boom Boom potencianövelőt is:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?
8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.93 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.8 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.87 / 5

, , , , , ,

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?