Biztonságos weboldal

Orgazmus a barátnődnek BÁRMIKOR?

3 titkos összetevő, amelyet a férfiak 99%-a nem alkalmaz (pedig a női orgazmus szinte garantált ezekkel)

A női orgazmus kapcsán tudatlanok a férfiak

A legtöbb férfi NEM TUDJA, hogy mitől függ a női orgazmus

Az alábbi beszélgetés Zolival, egy régi jó barátommal zajlott le pár hónappal ezelőtt. Gyakran beszélgetünk egy-két üveg sör mellett. Ilyenkor a szokásos tréfálkozáson kívül komolyabb dolgok is szóba kerülnek.

Most került azonban szóba először a szexualitás és a női orgazmus témaköre.

Kicsit megdöbbentem azon, amit hallottam tőle. (A beszélgetésnek a lényegi részét idézem, Zoli beleegyezésével):

Laci: Minden rendben nálatok otthon Zitával a magánélet terén?

Zoli: Igen, még 5 év után is!

Egyetlen dolog zavar csak kicsit, hogy Zitának nem mindig sikerül elmennie… Sőt, sajnos egyre ritkábban.

L: Milyen érzés volt, amikor utoljára valódi orgazmust okoztál neki?

Z: Fantasztikus, nagyon büszke voltam magamra! Örültem neki, hogy összejött! Sajnos ritkán tudjuk megismételni… Nem igazán tudom, hogy mitől függ ez nála…

L: De akkor jól sejtem, hogy fontosnak érzed, hogy eljusson a csúcsra szex közben?

Z: Igen abszolút! Bármit megadnék ezért. Szeretnék örömet szerezni számára. Szeretném Őt mindig boldognak és kielégültnek látni…


Ez a beszélgetés ihletett arra, hogy megpróbáljak segíteni

Telnek a hónapok, az évek. Együtt vagyunk, szeretkezünk a barátnőnkkel vagy feleségünkkel. Azonban nem tudjuk igazán, hogyan okozhatunk neki valódi örömérzést, azaz orgazmust.

Pedig nem kellene, hogy így legyen. Számos módszerrel tudod orgazmushoz juttatni a nőket! A bejegyzésben részletesen bemutatom az alábbiakat:

 • Mi az a 3 legfőbb probléma, amelyek miatt a nőknek nincs orgazmusa;
 • Milyen lelkiállapotban kell lenniük a nőknek, hogy könnyebben érjék el az orgazmust (és hogyan tudod ezt elérni)
 • 3 olyan titkos összetevő, amelyeket tetszőlegesen és kötetlenül alkalmazhatsz a szeretkezés során, amelyekkel könnyedén hozzásegítik a barátnődet az orgazmushoz (ezek segítettek később Zoliéknak is)

Érdemes rászánni az időt ennek a cikknek az elolvasására: alapjaiban változtathatja meg a szexuális életedet (és természetesen a barátnődét is).


Mi történik a női orgazmus során?

A női orgazmus a test egészét érintő folyamat. A kismedencében kitágulnak az erek és alhasi vérbőség keletkezik. A vérnyomás megemelkedik, a szívverés akár duplájára gyorsul. A női nemi szervek (nagyajkak, kisajkak és csikló) jelentősen megduzzadnak. Az erek tágulásával együtt egyre több folyadék lép ki a testből: emiatt jön létre az intenzív nedvesedés az orgazmus előtt.

Kevesen tudják, de a női agy is jelentős részt vállal az orgazmusból. Az orgazmus során az agyban csökken az oxigén szint, és felszabadulnak a szexért felelős agyidegmagvak: majd ezek irányításával jön létre az orgazmus.

Az orgazmus során a hüvely és a körülötte található izmok önkéntelenül összehúzódnak, majd elernyednek. A női orgazmus átlagosan kb. 20 másodpercig tart.

Megdöbbentő statisztikák

Nézzük át a legfőbb okokat miért nincs orgazmusa a nőknek

Genetikai különbségek férfi és nő között

Tudtad, hogy a női csiklóban több mint 8,000 idegvégződés van?

A Wikipedia által közölt kutatások szerint, a nők 80%-ának a csikló direkt izgatására van szükség, hogy eljussanak az orgazmushoz.

A felmérések alapján a nők 83%-a jut el a csúcsra, amikor a partner szájjal izgatja a csiklóját. Ezzel szemben a normál szeretkezés során csak a nők 19%-a éri el az orgazmust.

Tehát máris megdőlt a mítosz, hogy a pénisszel lehet legkönnyebben kielégíteni a nőket…

 

 

 

Az „orgazmus genetikai különbsége” férfiak és nők között

Sok területen ismerjük a különbségeket férfiak és nők között. Például:

 • fizetésekben,
 • házimunkában,
 • de amit mindenki elfelejt (vagy nem is tud róla): az orgazmus képességben is komoly különbségek vannak.

A nőknek átlagosan 13 perccel több időre van szükségük az orgazmus eléréséhez a férfiaknál

Ezekből szinte már következik is, hogy miért jutnak el a nők ritkábban a csúcsra…

3 legfőbb tényező: avagy leginkább ezért nincs orgazmusa a nőknek…

1. Orgazmus genetikai különbség

A férfi hamarabb „túlesik” a szeretkezésen, normál esetben pár perc alatt eljut az orgazmusig.

Ez alapjában véve NEM a férfiak hibája. Ilyen a genetikai felépítésünk.

Ha megfigyeled, a természetben az állatoknál pár másodpercig tart a közösülés: ugyanis az elsődleges cél a fajfenntartás. Az embereknél sem volt másképp a kezdetekkor. Annyi változott az idők folyamán, hogy elkezdtük az élvezet, és a kölcsönös kielégülés miatt többet várni a szeretkezéstől.

A lényegen mindez sajnos nem változtat:

Pár percnyi szeretkezéssel töltött idő egész egyszerűen nem elég a nőknek.

Hogyha nem fordítasz kellő figyelmet a szeretkezés megfelelő hosszára, akkor a barátnődnek nincs orgazmusa. Ugyanis egyszerűen nincs elég ideje eljutni odáig.

2. A férfi téves feltételezései és figyelmetlensége

A férfiak oldaláról a legfőbb probléma, hogy nem törődik eleget a nővel.

„A legtöbb férfi azt hiszi, hogy amit ösztönösen csinál, az biztosan jó a nőnek is. Sajnos ez legtöbbször nem igaz.”

Sokan azt is gondolják, hogy a normál közösülés teljesen elegendő a nőknek az orgazmushoz. Szerencsére Te már láttad a statisztikákat, és tudod, hogy ez nem igaz.

3. Női félelmek

Meglepő lehet a férfiak számára, de a nőknek is lehetnek félelmeik és lelki gátjaik. Ezek a leggyakoribbak:

 • Testalkat miatti félelmek: A nők sem mindig érzik magukat szexinek meztelenül. Ennek akár egy-két kiló súlyfelesleg vagy bármi más apróság is lehet az oka. Ez megnehezíti az orgazmus készséget és a szex felhőtlen élvezetét egyaránt.
 • Stressz: a stressz az élet velejárója. Azonban a nőknek is nehéz elengedni magukat egy stresszes munkanap után. Stresszesen, munkahelyi vagy egyéb problémákra gondolva sokkalta nehezebb a csúcsra jutniuk.
 • Teljesítménykényszer: furcsa lehet ezt egy férfinek hallani, de a nők esetében is létezik teljesítménykényszer. Sokszor sajnos mi férfiak „tesszük rájuk” a terhet. A teljesítmény alapú világban általában azt akarjuk, hogy minden szex orgazmussal érjen véget a barátnőnk számára is. És pont emiatt sokszor nincs orgazmusuk.

Ne aggódj, mindenre megvan a megoldás! Megmutatom, mit tehetsz a női félelmek és mentális gátak ellen.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:


Orgazmus a barátnődnek varázsütésre: ezeket kell tenned hozzá!

Hogyan készítsd elő a terepet?

Az előző részben olvashattad, hogy bizony a nőknek is vannak félelmeik és gátlásaik. Ahhoz, hogy a barátnődnek nagyobb eséllyel legyen orgazmusa, meg kell tanulnod segíteni ezeket csökkenteni illetve megszüntetni.

Női orgazmus varázsütésre: kövesd az itt leírt tanácsokat

Orgazmus varázsütésre: így okozz orgazmust könnyedén a nőknek!

Egy nőnek az orgazmushoz szüksége van biztonságérzetre. Emellett és ezzel együtt éreznie kell, hogy mennyire kívánatosnak tartod őt.

A női orgazmus kulcsa az, hogy kellőképp relaxált legyen, és csak élvezetekre tudjon fókuszálni.

Az alábbiakat tedd ezek érdekében (a szeretkezés előtt):

 • Teremts biztonságos és egyben érzéki hangulatot: Sötétíts be, gyújts meg pár gyertyát és tegyél be lassú, nyugtató hatású zenét. Tudom, hogy elcsépeltnek hangzik, mégis működik! A zene és a gyertyafény megnyugtatja a központi idegrendszert és hatékonyan csökkenti a stresszt.
 • 15 perc masszázs, ami csodát tesz: masszírozd meg a nyakát és a hátát. Ezzel fokozod a biztonságérzetét, és még jobban el tudja engedni magát. A masszírozás ne legyen túl erős, inkább simogató. Fontos, hogy lassan csináld.
 • Közben bókolj gyakran: mondd el neki többször, hogy mennyire tetszik neked. Ne csak általánosságban beszélj erről, hanem emeld ki azokat a részleteket, amelyekért valóban odavagy. Például milyen gyönyörű bársonyos a bőre, csodálatos a hajának az illata. Legyél specifikus! Ezáltal eléred, hogy valóban szexinek és kívánatosnak érzi magát.

+1 extra tipp:

Olyan alkalmakkor, amikor a barátnőd optimális hangulatban van (kipihent és vidám), beszélgess vele intimebb témákról. Kérdezd meg tőle játékosan, hogy mitől érzi magát ellazultnak, relaxáltnak és kellemesen az ágyban? Mitől függ ez nála?


Így maximalizáld a női orgazmus esélyét a szeretkezés során

Most 3 nagyon hasznos szeretkezési tippet fogok adni.

Nem azt mondom, hogy folyton csak ezeket és pontosan ilyen sorrendben csináld. Az túlságosan erőltetett lenne, és elvenné a szeretkezés spontaneitásából.

Ehelyett inkább azt mondom, hogy alkalmazz ezek közül egyet-kettőt bármikor a szeretkezéseitek során. Ezen tippek segítségével JELENTŐSEN megnöveled a női orgazmus esélyét.

1. Előjáték idejének megduplázása

Hogyan tudod legyőzni a férfi és nő között fennálló „orgazmus genetikai különbséget”? Úgy, hogyha nem csak a közösülésre koncentrálsz.

Íme, az első szeretkezési tanácsom:

„Lassítsd le az időt.”

Az előjáték idejének megduplázása nemcsak a női orgazmus könnyebb bekövetkezéséhez járul hozzá, hanem a kapcsolat minőségét is rendkívüli módon javíthatja.

Időzz el a csókolózásnál, simogatásnál SOKKAL TÖBBET, mint eddig valaha. Én azt javaslom, hogy duplázd meg azt az időt, amit eddig erre szántál!

Csókolgasd a nyakát, hajtövét, a vállát. Simogasd és cirógasd a karjait és a combjait.  Ily módon sokkal könnyebben eléred, hogy készen álljon egy mindent elsöprő az orgazmusra.

2. A helyes orális izgatás a női orgazmusért

Egy lépéssel még tovább. Én szeretem már ennél a pontnál eljuttatni a barátnőmet az orgazmushoz.

Tudom, hogy mostanában divat a szakáll. Azonban sok nőt irritál az arcszőrzet, és sokszor emiatt nem tudnak eljutni a csúcsra. Tehát ha lehetséges, borotválkozz meg előtte alaposan.

Emlékezz arra, amit korábban írtam: a nők 80%-ának direkt csikló izgatásra van szüksége az orgazmushoz.

 

A legtöbb férfi ott rontja el, hogy túlságosan erősen használja a nyelvét. Figyelj arra, hogy nagyon finom legyél (emlékezz 8,000 idegvégződés található a csiklóban!)

Apró csókokkal indíts, és ne a csiklónál, hanem a combtöveknél kezd az izgatást. Fokozatosan és lassan haladj a csikló felé, elidőzve a nagyajkaknál. Kerüld a kinyújtott nyelvvel való szurkáló mozgást – ez fájdalmat okozhat. A nyelvedet finoman, lazán tartsd és körkörösen mozgasd.

Legfontosabb azonban, hogy NE az orgazmuson legyen a fő fókusz. Te is engedd el magad, és élvezd a dolgot. Hidd el, ezt meg fogja érezni a barátnőd is. És ezzel leveszed azt a teljesítménykényszert, amitől nincs orgazmusa.

És érdekes módon pont ezzel segítesz neki legjobban egy csodálatos orgazmus elérésében.

3. A legjobb szex pozíció a nők gyönyöréhez

Az úgynevezett „Coital Alignment Technique” (CAT) vagy magyarul a „Kiegyenlített Közösülési Módszer”. Ezen szex pozíció alkalmazásával egyes felmérések szerint a nők 73%-a eljut az orgazmushoz.

Azért annyira jó ez a módszer, mert teljeskörű és folyamatos direkt ingerlést biztosít a csikló számára.

Saját, személyes gyakorlatom alapján is ez a legjobb és legbiztosabb módszer a normál szeretkezés során a női orgazmushoz.

Misszionárius póz továbbfejlesztett változata a női orgazmusért

CAT tecnnika: a legjobb, továbbfejlesztett misszionárius póz

Hogyan csináljátok a CAT pozíciót?

 1. Vegyétek fel a hagyományos misszionárius pozíciót (nő alul, férfi felül)
 2. Kérd meg a barátnődet, hogy zárja össze a combjait
 3. Csússz kicsit feljebb, úgy hogy a csípőcsontod a nő csípőcsontja felett legyen
 4. A péniszedet NE a hagyományos módon előre és hátra mozgasd, hanem felfelé és lefelé (egy kis videós segítség a helyes mozgáshoz itt)
 5. Amikor Te lefelé tolod a csípődet a barátnőd tolja felfelé. Amikor középen összeértek, akkor finoman egymáshoz dörzsölődnek a csípőitek.

A cél, hogy minél függőlegesebb legyen a behatolás szöge. Ha jól csinálod, akkor a CAT technikával pontosan a csikló tövét tudod ingerelni a szeretkezés során.

A Coital Alignment Technika (CAT) egy nagyszerű módszer, amivel a normál közösülés során is nagy eséllyel orgazmust tudsz okozni a barátnődnek.

Ez a technika nehéz.

Készülj fel: extra kitartást fog igényelni Tőled. Mivel ez a pozíció kevésbé stimulálja a hímvesszőt, ezért előfordulhat a merevedés csökkenése, és a pénisz lankadása.

A CAT pozíció kiegészítéseként ajánlom a Tornado potencianövelő alkalmazását

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Tornado potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

Tornado-val a biztosabb női orgazmusért!

A Tornado egy prémium minőségű készítmény, elsősorban az erekció növelését és a merevedés hosszú ideig történő fenntartását célozza. A szeretkezés előtt 1 órával vegyél be bő folyadékkal 1 Tornado kapszulát. Így maximális erekciót tudsz elérni, és ki tudsz tartani a CAT pozícióban történő szeretkezés során.

A Tornado segítségével még nagyobb eséllyel leszel képes a CAT pozícióval orgazmust okozni a barátnődnek.

A Tornado legális, engedélyezett és az OÉTI hatóság által zöld pipával ellátott biztonságos termék. Korábbi vásárlóink 90-95%-ánál tökéletesen bevált. (További részleteket itt tudsz olvasni a Tornado kapszuláról)


Összegzés (tanulságok)

Először is gratulálok a kitartásodhoz, hogy végigolvastad ezt a hosszú és nem mindennapi cikket.

Hasznos és mély igazságokat tudhattál meg a női orgazmusról, amelyeket a férfiak 99%-a egyszerűen nem ismer. Átvettük a női orgazmus biológiai és lelki hátterét, megismerted az „orgazmus genetikai különbségeit” férfiak és nők között, illetve a 3 legfőbb mentális gátat, amelyek miatt leggyakrabban nem sikerül a nőknek orgazmust elérni.

Azonnal használható tanácsokat kaptál arra, hogyan teremts biztonságérzet a nő számára, és hogyan indítsd be az izgalmi állapotát. Megtanulhattad az „idő lelassítása” technikát és ennek kiemelt fontosságát. Végezetül három igen hatékony, a szeretkezés során rögtön bevethető módszert ismertél meg a női orgazmus elérésére.

Azt javaslom, hogy minél előbb kezdd el alkalmazni az itt leírt segítő tanácsokat a gyakorlatban is. Nem túlzás: ezekkel alapjaiban változtathatod meg saját és barátnőd szexuális életét is.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:


Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Termékeinkre egyedülállóan erős garanciát kínálunk.

Az alábbi linkeken minden hasznos információt megtalálsz a Szállításról, a Gyakori Kérdésekről és Rólunk egyaránt.


Próbáld ki a Tornado potencianövelőt is a női orgazmus bebiztosítására

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado: legális, biztonságos és extra erős. 8 doboz rendelése esetén 1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás! Kiszerelés: 9 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.5 / 5
Tornado: megdöbbentően erős merevedést okoz

Tornado 1 csomag potencianövelő

Tornado a legerősebb potencianövelőnk. Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.36 / 5
4 doboz Tornado potencianövelő (kb.1 havi adag) ingyen szállítással!

Tornado 4 csomag ingyen szállítással

Tornado a legerősebb potencianövelőnk, amiben nem fogsz csalódni. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelése esetén Ingyen kiszállítással! Kiszerelés: 4 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.45 / 5

, , , , , , , ,

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?