Biztonságos weboldal

Péniszgyűrű leghasznosabb gyakorlati tudnivalók

Péniszgyűrű használata, méret kiválasztása, veszélyei. Vajon tényleg jobb a szex a péniszgyűrűvel?

Valóban fontos és hasznos tudnivalók a péniszgyűrűről. Fusd át a cikket!

Péniszgyűrű gyakorlati tudnivalók (amiket máshol nem olvashatsz)

A szexjátékok iránt vonzódó férfiak képzeletét régóta izgatja a péniszgyűrű. Erősebb erekciót, kidagadó ereket és a nagyobb élvezet forrását látják benne.

Ugyanakkor a legtöbben igen kevés gyakorlatias dolgot tudnak a vibrációs gyűrű és a péniszgyűrű használatáról. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi a megfelelő méret, illetve melyek a péniszgyűrű veszélyei. Emiatt egyben tartanak is a péniszgyűrű használatától.

Az aggodalom abszolút jogos. Ha nem megfelelő módon használod a „farokgyűrűt”, akkor komoly, akár maradandó károsodásokat okozhatsz magadnak (akár a hímvessződ teljes vérkeringése is elhalhat!)

Olvasd el a bejegyzést és pár perc alatt képbe kerülhetsz a péniszgyűrű játékszabályaival: mire való, milyen érzetre számíts, hogyan válassz megfelelő méretet. A cikkből megtanulod a péniszgyűrű (vibrációs gyűrű, farokgyűrű) felhelyezését, pontos használatát és tisztába kerülsz a veszélyekkel. Ráadásként pedig adok egy szuper szex tippet is!

 


Miért izgatja a péniszgyűrű a férfiak fantáziáját?

Mit remélnek a férfiak a péniszgyűrű használatától? Elsősorban erősebb erekciót, illetve nagyobb és keményebb hímvesszőt.

Másodsorban a szex „feldobását” és egy kis extra izgalmat. Sokan szeretnének nagyobb élvezetet okozni a barátnőjüknek egy vibrációs gyűrű használatával. Vannak férfiak, akik szerint egy farokgyűrű „öltözteti a péniszt”, és egyfajta testékszerként tekintenek rá.

Tehát leginkább az erekció erősítését illetve egy kis „különlegességet” várnak a férfiak a péniszgyűrű használatától.

Mire való tulajdonképpen a péniszgyűrű és milyen érzés viselni?

A péniszgyűrűt elsősorban erekciós zavarok kezelésére használják.

Sokan nem tudják, de létezik ún. orvosi változata is a péniszgyűrűnek. Ezt orvosi szakkifejezéssel „szorítógyűrűnek” hívják.

A farokgyűrű valójában tehát az erekció megerősítését célozza: elszorítja a vénákat, ezáltal nem engedi kifolyni a hímvesszőből az oda beáramlott vért. Ily módon a pénisz folyamatosan merev marad egészen a közösülés végéig. Férfiak egy része arról számol be, hogy a magömlést is késlelteti a péniszgyűrű használata.

A vibrációs gyűrű egy speciális péniszgyűrű fajta, amelyen rezeg is használatban közben, ezáltal a női nemi szervet is izgatja az együttlét közben.

Milyen érzést okoz a péniszgyűrű?

Próbáld ki az ujjadon: csavarj egy spárgát valamelyik ujjad köré. Enyhén feszítő, meleg érzést fogsz érezni az ujjad végében.

A péniszgyűrű használata hasonló érzést vált ki a hímvessződben.

Péniszgyűrű kalkulátor: Így számold ki, hogy mi a méreted!

A péniszgyűrűk méretét átmérőben adják meg. Mivel a hímvessző átmérőjét elég nehéz lemérni, mutatok egy jobban használható módszert. Használd ezen lépéseket bátran, így pontosan megtudod milyen méretű farokgyűrű a számodra megfelelő méret:

1. Érd el, hogy teljes erekciód legyen;

2. Tekerj egy zsinórt a hímvessződ tövére, ahol a törzseddel találkozik;

3. Mérd meg a zsinórt egy vonalzóval: így megkapod a péniszed kerületét;

4. Írd be a számot az itt található kalkulátorba – ez számolja ki a kerületből az átmérőt; (ha nem látod itt a kalkulátort, akkor válts át asztali verzióra, és ott már meg fog jelenni)

Pénisz átmérő kalkulátor:

5. Vonj le 5-6 mm-t a kalkulátor által kiszámolt értékből. Erre azért van szükség, hogy a választott péniszgyűrű enyhén szorosabb legyen. (Max 5 mm – 10 mm-el kisebb legyen csak a farokgyűrű átmérője, mint a kalkulátor által kiszámolt pénisz kerületed. Ennél kisebb már veszélyesen szoros lenne).

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:


 
 
 


Heréket is körbefogó péniszgyűrű méret meghatározása:

Fontos tudnod még, hogy a péniszgyűrűket két részre oszthatjuk aszerint, hogy hol és hogyan kell viselni őket. Az első esetében a péniszgyűrűt a hímvessző tövére kell ráhúzni. Mi most az ehhez kapcsolódó méretet számoltuk ki fentebb.

A második típusba tartozó péniszgyűrűk esetében a heréket is át kell bújtatni a gyűrűn (kicsit később leírom, hogyan).

Farokgyűrű méret kiválasztáshoz így mérd le a péniszedet!

Helyes pénisz mérés technika

A heréket is körbefogó fajtájú farokgyűrű méret meghatározásához pontosan a fent leírtak szerint járj el, a 2. lépés kivételével. Itt annyit változtass, hogy a heréket is beleveszed a mérésébe (lásd a megadott kép jobb oldalán). A többi lépést pedig végezd el ugyanúgy.

Gratulálok, most már tisztában vagy azzal, hogy milyen méretű péniszgyűrűre van szükséged! Most lássuk, hogy milyen fajta péniszgyűrűt célszerű elsőre választanod.


Péniszgyűrű fajták: hogyan válassz elsőre?

A péniszgyűrűk igen változatosak kivitel, anyag és szín szempontjából. Mire figyelj a választáskor? Elsősorban a kényelem és a biztonság a legfontosabb szempont a péniszgyűrű használata során. Az alábbi tanácsok ezekben segítenek számodra:

 • A sima péniszgyűrűt válaszd elsőre, amit csak a hímvesszőre kell felhelyezni (tehát NE a heréket is körbefogó fajtát);
 • Válaszd a lehető legrugalmasabb fajtát, pl.: szilikonból, vagy gumiból készültet (tehát NE fémgyűrűt válassz);
 • Válassz állítható méretűt, (ha lehet, akkor kinyitható fajtát);

Fontos: Semmiképp se barkácsolj magadnak otthonházi készítésű farokgyűrűt! Sajnos hallottam már ilyen esetről, és igen veszélyes tud lenni.

Péniszgyűrű használata helyesen és biztonságosan:

Először fedezd fel egyedül!

Legelőször egyedül vizsgáld meg és ismerkedj a péniszgyűrűvel. Próbáld ki a kezedben a rugalmasságát. Ellenőrizd, hogy hol lehet kicsatolni és becsatolni.

Így helyezd fel:

A farokgyűrűt minden esetben lankadt állapotban kell felhelyezni a péniszre:

 • Csak a péniszt körbefogó péniszgyűrű esetében: bújtasd át a hímvessződet a gyűrűn, majd told le egészen a tövéig;
 • A heréket is átfogó eszköz esetében pedig a sorrend a következő: először az egyik herét majd a másik herét, és legvégül a hímvesszőt kell átbújtatni óvatosan a gyűrűn;

Ezután el lehet kezdeni az izgatást és a szeretkezést a barátnőddel. Megfelelő esetben enyhe szorító érzést, egy kis melegséget, és erős merevedést fogsz tapasztalni a péniszgyűrű használata során.

 

Káros a péniszgyűrű? Mik a legfőbb veszélyei?

Nem árt óvatosnak lenni a péniszgyűrűvel kapcsolatban. A nem megfelelő használatnak ugyanis komoly következményei lehetnek.

Az alábbiakra mindenképp ügyelj a péniszgyűrűvel kapcsolatban:

 • Péniszgyűrű használata: ezekre mindenképp ügyelj!

  Péniszgyűrű használatának veszélyei

  Semmiképp se válassz túl kicsi méretet, nehogy rászoruljon: előfordulhat, hogy annyira rászorul a péniszre a gyűrű, hogy magadnak nem tudod majd leszedni. Ez esetben orvosi ügyelethez kell fordulni az eszköz levágásához. (Az ilyen esetek kevésbé szerepelnek a hírekben, ettől még léteznek).

 • Azonnal vedd le fájdalom, zsibbadás, elfehéredés esetén: Használat során figyelj az érzésekre. Ha ilyesmit tapasztalsz, vagy esetleg hidegnek érzed a péniszedet, akkor mihamarabb vedd le, ugyanis károsodhatnak a hímvessző erei. A legjobb ilyenkor, ha azonnal ki tudod csatolni a péniszgyűrűt. Ha ez nem sikerül, akkor rögtön hagyd abba a szeretkezést, és várd meg, amíg lelankad a pénisz. Ezután könnyen le tudod venni.
 • Ne vidd túlzásba: Maximum 20 percig legyen Rajtad a péniszgyűrű. A péniszgyűrű által kiváltott túl hosszú erekció kóros hímvessző merevedést (priapizmust) okozhat. Ez azt jelenti, hogy új vér nem tudja átjárni a péniszt. A hímvessző ilyenkor nem tud lelankadni, ami egyrészt rendkívüli fájdalmakat, másrészt pedig tartós károsodást okozhat az erekben. Ilyenkor azonnal orvosi segítségre van szükség (ne habozz rögtön orvoshoz fordulni, hidd el az ügyeleten már láttak ilyesmit).
 • Éjszakára soha nem maradjon fent a péniszgyűrű: a spontán éjszakai merevedések miatt a farokgyűrű hosszú időre elszoríthatja a hímvessződet, és maradandó károsodást is okozhat: akár leállhat a pénisz teljes vérkeringése. (Szélsőséges esetben a hímvessző amputációja is felmerülhet).

 


Mi a javaslatom mindezek alapján?

Fenti kockázatok és rizikófaktorok miatt összességében NEM javaslom a péniszgyűrű tartós használatát.

Ha nagyon kíváncsi vagy milyen a szeretkezés péniszgyűrűvel (vagy a vibrációs gyűrűvel a barátnőd miatt), akkor tegyél vele egy próbát. DE MINDENKÉPP MÓDJÁVAL!

Semmiképp se viseld tartósan. Tartsd be fentebb leírt elveimet, mindezek mellett pedig javaslom, hogy kérd ki urológus szakember tanácsát is.

Most pedig nézzük meg, hogy mit javaslok a péniszgyűrű alternatívájaként.

“Plan B”, azaz B terv a péniszgyűrű helyett

Visszautalok a cikkem elejére: Mit remélnek a férfiak a péniszgyűrűtől?

Leginkább az erekció erősítését, a szex feldobását, illetve egy kis „különlegességet” szeretnének átélni.

Rendben van. Mutatok egy biztonságos módszert, amely ugyanezen érzéseket megadhatja számodra:

A merevedés megerősítésére, és a pénisz keménységének növelésére próbáld ki a Tornado potencianövelő kapszulát.

Vibrációs gyűrű helyett próbáld ki a Tornado potencianövelőt!

Tornado potencianövelő

A Tornado egy prémium minőségű készítmény, elsősorban az erekció növelését és a szeretkezés hosszának elnyújtását célozza. A szeretkezés előtt 1 órával vegyél be bő folyadékkal 1 Tornado kapszulát. Így maximális erekciót tudsz elérni, és tovább tudsz kitartani a szeretkezés után. És ami a legfontosabb: mindezt biztonságosan és veszélytelenül érheted el.

A péniszgyűrűvel ellentétben, a Tornado használatával az sem derül ki, hogy külső segítséget vettél igénybe az erekció fokozásához.

A Tornado legális, engedélyezett és az OÉTI hatóság által zöld pipával ellátott biztonságos termék. Korábbi vásárlóink 90-95%-ánál tökéletesen bevált. (További részleteket itt tudsz olvasni a Tornado kapszuláról)

 


 Összegzés (tanulságok)

Sok férfi fantáziáját izgatja a péniszgyűrű. Használatával keményebb erekciót, hosszabb szeretkezést és az együttlét feldobását szeretnék elérni.

A cikkben átvettük, hogy mire való a péniszgyűrű, hogyan kell a megfelelő méretet kiválasztani és mi a helyes használata. Megvizsgáltuk a péniszgyűrű veszélyeit is: az eszköz helytelen használata komoly egészségügyi problémákat is okozhat.

Összességében egy óvatos megközelítést javaslok a péniszgyűrű kapcsán: csak akkor próbáld ki, ha tisztában vagy a kockázatokkal, betartod az itt leírt javaslataimat illetve kikéred urológus szakember tanácsát is. A péniszgyűrű használata helyett a biztonságos, legális és hatásos vény nélkül kapható Tornado potencianövelőt javaslom számodra.

Olvass további hasznos és kapcsolódó cikkeket itt:
Erekció növelés 2 egyszerű lépésben >>
Péniszpumpa tudnivalók >>


Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Termékeinkre egyedülállóan erős garanciát kínálunk.

Az alábbi linkeken minden hasznos információt megtalálsz a Szállításról, a Gyakori Kérdésekről és Rólunk egyaránt.


Tegyél egy próbát a Tornado potencianövelővel az erekció megerősítésére:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado: legális, biztonságos és extra erős. 8 doboz rendelése esetén 1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás! Kiszerelés: 9 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.5 / 5
Tornado: megdöbbentően erős merevedést okoz

Tornado 1 csomag potencianövelő

Tornado a legerősebb potencianövelőnk. Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.36 / 5
4 doboz Tornado potencianövelő (kb.1 havi adag) ingyen szállítással!

Tornado 4 csomag ingyen szállítással

Tornado a legerősebb potencianövelőnk, amiben nem fogsz csalódni. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelése esetén Ingyen kiszállítással! Kiszerelés: 4 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.45 / 5

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:

, , , , ,

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?