Prosztata masszázs: elképesztően intenzív orgazmust élhetsz át

Prosztata masszázs: elképesztően intenzív orgazmust élhetsz át

Prosztata masszázs: elképesztően intenzív orgazmust élhetsz át 600 400 Biró László

Bemutatom a biztonságos és élvezetes prosztata masszázs 10 alapvető lépését

A prosztatamasszázs erőteljesebb és intenzívebb orgazmushoz juttathatja a férfiakat, mint a hagyományos szeretkezés.

Prosztata orgazmus sokkal intenzívebb lehet

Prosztata izgatásával elért orgazmus sokkal intenzívebb lehet mint a normál ejakuláció

Azonban mint a legtöbben, Te is jogosan idegenkedhetsz a dologtól:

 • Vajon mennyire fájdalmas?
 • Mit szólna hozzá a barátnőm?
 • Biztos kellemetlen szagokkal jár…
 • „Nem vagyok meleg, nekem aztán ne nyúlkáljon oda senki”

Mindezek ellenére mégis érdemes elolvasnod a cikkemet. Sok millió férfi élete kiemelkedő szexuális élményét hagyhatja ki fenti aggodalmak miatt.

A cikkből meg fogod érteni, hogy miért okozhat különleges orgazmust a prosztata izgatása. Megtudod, hogyan kell helyesen és fájdalommentesen végrehajtani. Kiderül az is, hogy mik a veszélyei és kinek nem ajánlom egyáltalán a prosztata masszírozását.

Eloszlatom a kétségeidet. Ha úgy döntesz, akkor nyugodtan, veszélyek nélkül kipróbálhatod. Az itt leírt tudással és egy kis nyitottsággal egy valóban intenzív szex élményben lehet részed.


Mi a prosztata és mire való?

A prosztata egy férfi nemi mirigy (másik nevén dülmirigy), amely elengedhetetlen a sperma termeléshez. Fő feladata, egy olyan folyadék előállítása, amely segíti a spermiumok szállítását és védelmét.

Tehát amikor magömlésed van, akkor a spermiumok keverednek a prosztata által termelt váladékkal. Ezt látod az ejakuláció során kilövellni a péniszből.

Hol találod meg?

A prosztata kb. diónyi méretű szerv. Nagyrészt simaizomból áll. Kb. 5 cm-re helyezkedik el az ánusz belsejében a hasfal irányában.

A prosztata egy diónyi méretű mirigy

A prosztata egy diónyi méretű mirigy. Az ánuszba nyúlva lehet kitapintani.

A képen a piros rész jelöli a dülmirigy elhelyezkedését. Amint láthatod, éppen a húgyhólyag alatt található. Legfőképpen a végbélbe benyúlva lehet igazán érezni. Ha ügyes vagy, akkor kívülről is rátalálsz: a pénisz gyökere és a végbél között kell keresni.

Természetesen prosztatával csak férfiak rendelkeznek.

Férfi problémák forrása vagy a kéj csúcsa?

A prosztatával kapcsolatban mindkettő igaz.

Intenzívebb orgazmus:

A prosztata aktívan részt vesz az ejakulációban. A felszínét borító idegvégződések masszírozásra igen erőteljesen reagálnak. Ez rendkívüli mértékben hozzájárul az ejakulációt kísérő kéjérzethez. A prosztata stimulálása erőteljesebb és mélyebb orgazmust eredményezhet, mint kizárólag a pénisz ingerlése.

Prosztata gondok:

A férfiak húgycsöve keresztülhalad a prosztatán. Az egyik legfőbb férfi probléma a jóindulatú prosztata megnagyobbodás. Hogyha növekszik a prosztata mérete, akkor nyomást gyakorol a húgycsőre. Ez pedig vizelési nehézségeket, fájdalmat és gyulladást okozhat.

Sajnos az öregedés sem kedvez a prosztatának. A kor előrehaladtával folyamatosan növekszik. A 60-as vagy idősebb férfiaknál a mérete elérheti a szilva méretét is.

Miért alkalmaz az orvos prosztata masszázst?

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás illetve kisebb gyulladás kezelhető masszázzsal. Ez segíthet enyhíteni a nyomást és a duzzanatot.

Prosztata vizsgálat

Jó ha tudod: a sima orvosi prosztata vizsgálat nem egyenlő a masszázzsal. Az alap vizsgálat során az orvos egy pillanatra benyúl a végbélbe, hogy kitapintsa a prosztata méretét és szilárdságát. Ebből előzetesen le tudja szűrni, hogy van-e valamilyen problémád.

Orvosi prosztata masszírozás

Ezt leginkább krónikus gyulladás esetén végzik az urológusok. Ez egy speciális technika, kissé kellemetlen, azonban igen hatékony. Alkalmanként kb. 30-60 másodpercig tart. Akár 1 alkalom is elegendő lehet. Segítségével kiürül a prosztatából a megrekedt váladék, megszűnik a feszülés, enyhül a fájdalom.

Ennek a módszernek az alkalmazása a „régi iskola”. Mostanában inkább gyógyszeres kezeléssel szüntetik meg a gyulladást.

Tévhitek eloszlatása a prosztata masszázsról

Orvosi proszata masszázst krónikus gyulladás esetén alkalmazzák

Prosztata masszázs aggodalmak eloszlatása

Most pedig megválaszolom a leggyakoribb tévhiteket és félelmeket a dülmirigy masszírozásáról.

Fájdalmas?

Való igaz: a végbélen inkább „kifelé” jönnek a dolgok. Tehát a befelé irányuló mozgásra életbe lépnek az elhárító reflexek. Emiatt kisebb kellemetlenség érzésed lehet az első 1-2 alkalom esetében.

Ha azonban:

 • kellően el vagy lazulva,
 • a barátnőd betartja a későbbiekben leírt fokozatosságot,
 • illetve a megfelelő módon történik a síkosítás, akkor nem lehet komoly problémád a dologgal.

Kakis lesz-e a barátnőd keze?

Az izgatás ánuszban zajlik. A széklet azonban nem itt tárolódik, hanem a vastagbélben. Tehát amiatt nem kell aggódnod, hogy „kijön valami” a masszázs közben.

Az előfordulhat, hogy egy kis széklet maradvány megjelenik, ami a végbélben maradt korábbról. Ezt meg lehet előzni egy alapos szappanos mosakodással, vagy egy beöntéssel. Léteznek ún. „beöntő szettek”. Keress rá így a Google-ben. Részletes használati utasítást is adnak hozzá.

Nem gondol majd melegnek a barátnőm?

A férfi, aki kipróbálja a prosztata masszázst semmiképpen sem tekinthető homoszexuálisnak. Az örömszerzés efféle módját szabadon, gátlások nélkül élvezheti bármelyik férfi.

A prosztata izgatását azonban mégsem ajánlom mindenkinek.

Mik a veszélyei?

A következő esetekben nem szabad prosztata masszázst végezni:

 • Aranyér esetén: Ez vérzést okozhat, ami növeli a fertőzések kockázatát;
 • Prosztatarák, vagy ennek gyanúja esetén: Ilyenkor a masszírozás növelheti a daganatos sejtek szétterjedését;
 • Akut bakteriális prosztata gyulladás esetén: ez ronthat a helyzeten és fokozhatja a gyulladást;

Ezekre figyelj még nagyon:

A végbél és a prosztata szövetei sérülékenyek és érzékenyek a horzsolásokra. Ezért ügyelj rá, hogy a partner körmei legyenek gondosan levágva és lereszelve.

A túl erős bökés vagy nyomás károsíthatja a barlangos test szöveteit. Ez akár merevedési zavarokhoz is vezethet. Tehát mindenképpen figyelj rá, hogy ne legyen túl erőteljes a prosztata masszírozása.

A szenzációs prosztata masszázs 10 lépése

Most pedig elérkeztünk a legjobb részhez. Itt bemutatom, hogyan javasolt a prosztata masszázs elvégzése a maximális élvezetért.

Ahogy korábban is írtam, tényleg nincs miért aggódnod. A prosztata masszázsnak nincs semmi köze a homoszexualitáshoz, és nincs benne semmi szégyenleni való. Csupán minimális kellemetlenséged lehet az elején, ha az alábbi lépéseket követed a barátnőddel. Az ánusz és prosztata tele van idegvégződéssel. Pont emiatt igazán kellemes és élvezetes lehet a férfiak számára ez a fajta erotikus masszírozás.

Ha mindezeket nyomatékosítod magadban, akkor tovább léphetünk a valódi technikák megismerése felé.

Javaslom, hogy az alábbi lépéseket mutasd meg a barátnődnek is. Innentől kezdve neki írom a tanácsaimat:

1. Körmök rövidre vágása

Erről az előzőekben is írtam röviden. Az ánusz és a prosztata is nagyon érzékeny, ezért igen kellemetlen lehet a legkisebb karcolás is. Ennek érdekében fontos, hogy a masszázst végző személy vágja és reszelje rövidre a körmeit.

Ha kicsit hosszabb a körmöd, akkor használj egy óvszert vagy latex kesztyűt a masszázshoz.

2. Alapos mosakodás vagy beöntés

Egy alapos szappanos mosakodást mindenképp ajánlok, hogy az ánusz környéke teljesen tiszta legyen. Nem feltétlenül szükséges, de jó ötlet lehet a beöntés alkalmazása. Keress a „beöntő szett” szókapcsolatra a Google-ben ahol megfelelő eszközt és szakszerű leírást találsz ennek elvégzésére.

3. Relaxált állapot elérése

Prosztata masszázs előtt el kell lazulnia a férfinek

Prosztata masszázs előtt el kell lazulnia a férfinek

Ne kapkodd el a dolgot. Először is el kell lazítanod a partneredet, hogy befogadó legyen a masszírozásra. Feküdjön le kényelmesen. Ezután finoman simogasd, illetve masszírozd át a teljes testét. Ennél a pontnál még ne nyúlj a nemi szervek környékére. Szánj rá időt, hogy valóban ellazuljon és kellemesen érezze magát.

4. Kommunikálj

A kommunikáció különösen fontos a prosztata ingerlése során. Minden ember egyedi. Éppen ezért a férfiak nagyon eltérően reagálnak az ánusz és a prosztata izgatására.

Figyelj a reakcióira, arckifejezésére. Kérdezgesd gyengéden, hogy érzi magát. Mi az, amit élvez, mi az ami fáj? Hol kellene esetleg kicsit visszább lépni a folyamatban, stb. Annak megfelelően folytasd amit mond, illetve amit tapasztalsz a reakciói alapján

5. Ánusz ellazítása kívülről

Ha valami az ánusz felé közelít, akkor automatikusan életbe lépnek a reflexek, amelyek összehúzzák azt. Ilyenkor az ánusz azonnal befeszül. Tehát az elsődleges célunk itt, hogy ellazítsuk az ánusz környékét.

Először mindenképp az ánusz külső részét kell ellazítani. Ezen technikákhoz innentől kezdve mindenképp használj bőségesen vízalapú síkosítót.

Ánusz masszázs technikák külsőleg:

 • Vibrálás: Tedd a 4 összezárt ujjadat finoman az ánuszhoz, majd enyhén mozgasd jobbra-balra őket, amolyan vibrálós módon.
 • Simogatás: Simogasd fentről lefelé 4 ujjaddal az ánuszt.
 • Körkörös masszírozás: Masszírozd az ánuszt és a környékét kívülről körkörösen a mutató és a középső ujjaddal.
 • Csengetés: Mintha egy csengőt nyomnál, 1 ujjadat finoman többször érintsd oda az ánuszhoz.
 • Masszázs kézéllel: a kezed élével végezz gyengéd, fentről lefelé irányuló mozgást.

Érdemes ezen technikákra rászánni az időt. Így a partnered ánusza kellemesen ellazul, és felkészült lesz a következő lépésre.

6. Ánusz masszázs belülről

Miután sikeresen ellazult az ánusz körüli rész, akkor el lehet óvatosan kezdeni a belső masszázst. Először csak a mutatóujjad elejét told be lassan. Ezután ne mozgasd, csak tartsd egy kicsit ott. Ha úgy érzed, hogy feszültség van, akkor halk szavakkal nyugtasd meg őt. Ez nagyon sokat tud segíteni a partnernek az ellazulásban.

Ezután az ujjbegyed elejét mozgasd finoman az ánuszban fel-le, illetve jobbra és balra, amolyan tágítás-szerűen. Tölts el akár 1 percet is mind a négy irányban.

7. Menj kicsit mélyebbre

Ha kellőképpen ellazult a partnered, akkor told az ujjadat egy kicsit mélyebbre. Tehát a mutatóujjad első ujjpercét dugd be az ánuszba. Hasonlóan az előző lépéshez, a mutatóujjaddal finoman masszírozd az ánusz belsejét mind a 4 irányban. Figyelj rá, hogy lassan, türelmesen és gyöngéden végezd ezt a műveletet is.

8. A prosztata masszázsa

Amikor a mutatóujjad két ujjpercét is képes vagy bedugni az ánuszba, akkor lehetővé válik a dülmirigy masszírozása. A prosztata a has felőli részen található. Egészen biztosan meg fogod ismerni, amint kitapintod. Egy dió méretű kidudorodás jelzi, hogy jó helyen jársz.

Tölts el egy kis időt itt. Semmiképp se fejts ki túl nagy nyomást a prosztatára! Kipróbálhatsz többféle technikát is. Például körkörös simogató masszázst, jobbról-balra vagy fentről lefelé történő finom masszázst egyaránt. Figyelj a partnered reakcióira! Így kitapasztalod, hogy milyen sebesség és erősség mellett okozod a legnagyobb élvezetet.

9. Prosztata orgazmus elérése

Mennyi ideig kell végezned a masszázst a prosztata orgazmusáig? Erre nincs általános válasz, ugyanis ez minden férfinél más és más. Valaki pár másodperces prosztata-izgatás után eléri a csúcsot. Más férfiaknak több időre van szüksége, akár 10-15 percre is.

A prosztata orgazmus során szintén folyadék lövell ki a péniszen. Azonban ez eltér a normál szex során távozó ejakulátumtól. A dülmirigy orgazmus esetében csak a prosztata mirigy által termelt váladék távozik a hímvesszőből. Emiatt az állaga is kissé más lesz. Valamint általában kevesebb lesz a folyadék mennyisége is.

Sok férfinek izgatja a fantáziáját, hogy valójában milyen érzés is lehet ez a fajta orgazmus.

Nos, erre azt tudom mondani, hogy SOKKAL INTENZÍVEBB, mint a normál kielégülés. A pénisz orgazmusa során 4-8 alkalommal érezheted a kismedencei izmok összehúzódását.

A prosztata izgatása során elért orgazmus esetén kb. 12 összehúzódást fogsz érezni.

Tehát sokkal hosszabban tartó, mélyebb, és átütőbb lesz a kéjérzet. Ráadásul ez rövid időközönként újra és újra megismétlődhet.

A teljesség kedvéért megemlítem még itt a prosztata izgatókat és prosztata vibrátorokat is. Ezek az eszközök vibrálnak, és így stimulálják a prosztatát. Óriási ejakulációkat lehet elérni ezekkel az eszközökkel is. Először azonban a fent leírt hagyományos, kézzel végzett eljárást javaslom kipróbálni.

10. Utójáték

A prosztata masszírozása különösen intenzív élményt és orgazmust okozhat a férfiaknak. Sokkal erőteljesebb és mélyebb eksztázis lehet, mint a normál ejakuláció. Emellett gondolj bele a következő dologba is. Egy férfinek hihetetlen nehéz megnyílnia ott, ahol még soha nem nyílt meg senkinek.

Mindezek miatt igen fontos a gyönyör utáni gondoskodás. Maradj ott vele, hagyd beszélni. Hadd jöjjenek ki belőle az érzések. Ezzel tudod betetőzni azt a kivételes élményt.

Hogyan fokozhatod még ennél is jobban a szexuális élvezetet?

Kanyarodjunk vissza kicsit Hozzád. Az itt leírtakat már nem a barátnődnek, hanem Neked szánom.

Válaszold meg őszintén magadnak az alábbi kérdéseket:

 • Szeretnél még erőteljesebb merevedést elérni?
 • Szeretnéd az önbizalmadat még jobban megerősíteni?
 • Szeretnél könnyedén és magabiztosan belekezdeni egy második menetbe is?
 • Szeretnéd, hogy az egész szeretkezés egy igazán felhőtlen élmény legyen?

Ha a válaszod bármelyik kérdésre „Igen”, akkor mindenképp javaslom a Tornado potencianövelő kipróbálását.

A Tornado egy rendkívül hatásos, biztonságos, egészségre ártalmatlan készítmény. Abszolút hatékonyan megoldja az enyhébb, vagy kissé komolyabb merevedési problémákat. Emellett rendkívüli mértékben hozzásegít a szex teljeskörű, önfeledt élvezetéhez.

Tégy egy próbát a Tornado potencianövelővel

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Tornado potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

A Tornado 2015. óta van a piacon, és a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Tornado OGYÉI notifikációs száma: 23148/2020.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado

Tornado: elképesztő magabiztosságot ad az ágyban

Tornado: elképesztő magabiztosságot ad az ágyban

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado termékünk esetében kiemelkedően magas.

Miért érdemes minket választanod?

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Rendelj erős, hatásos és biztonságos Tornado potencianövelőt itt:

Olvasd el itt, hogy mi történik a rendelésed után >

 • Tornado 1 doboz potencianövelő

 • Tornado 4 doboz ingyen szállítással

 • Tornado 8+1 doboz ingyen szállítással


Olvass további hasznos cikkeket:

Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!

Hogyan dupláztam meg a sperma mennyiségemet 3 hét alatt? Próbáld ki Te is a bevált ondó növelési módszert! Rengeteg férfi kevesli az ejakulációjának a mennyiségét, és szeretné, hogy az orgazmus során több spermája legyen. A nagyobb sperma mennyiség = élvezetesebb orgazmust jelent. Ráadásul a sok sperma látványosabb a nők számára is, a nagyobb férfiasság jeleként […]

Ejakuláció felhőtlen élvezetének titkai

Őrizd meg az egészséged és élvezd az együttléteket kirobbanó ejakulációval! Ejakulációs problémákat lelki okok (pl.: stressz, teljesítménykényszer), illetve fizikai okok (pl.: cukorbetegség, magömlésért felelős izmok helytelen működése) egyaránt okozhatnak. Sajnos az ejakulációval kapcsolatos lelki problémák esetén a minél görcsösebb akarás csak ront a helyzeten, illetve a fizikai-szervi gondok is ritkán javulnak meg önmaguktól. Az alábbi, […]

Szólj hozzá

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.