Biztonságos weboldal

Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!

Hogyan dupláztam meg a sperma mennyiségemet 3 hét alatt? Próbáld ki Te is a bevált sperma növelési módszert!

Próbáld ki a sperma növelésre a Sperma Duplázás Technikát!Rengeteg férfi kevesli az ejakulációjának a mennyiségét, és szeretné, hogy az orgazmus során több spermája legyen. A nagyobb sperma mennyiség = nagyobb orgazmust jelent. Ráadásul a sok sperma látványosabb a nők számára is, a nagyobb férfiasság jeleként tekintenek rá.

Az interneten fellelhető sperma növelési cikkekkel az a legfőbb probléma, hogy túl általános tanácsokat adnak sperma mennyiség növelés témában. Mint például „kerüld a forró fürdőt”, vagy „ne dohányozz”, esetleg „ne hordj feszülős alsónadrágot”.

Bár ezen tanácsok hasznosak lehetnek az egészség megőrzése szempontjából – sajnos semmitmondóak és túl általánosak. Nagyon kevés férfi tud konkrét, kézzelfogható eredményeket elérni velük a sperma növelés terén.

Hogyan lehetne rövidebb idő alatt növelni a sperma mennyiséget? Milyen konkrét lépések segítenek hozzá a sok spermához? Próbáld ki ebben a bejegyzésben leírt „Sperma Duplázó Technikát”, amely nekem 3 hét alatt megkétszerezte az sperma mennyiségemet!

 


Miért fontos a férfiaknak a sperma mennyiség növelése?

Legelőször tisztázzuk a fogalmakat, mert sokan összekeverik a spermium (hímivarsejt) jelentését az az ejakulátummal.

1. Spermium (vagy más néven hímivarsejt): a here által termelt férfi ivarsejt, amely petesejt megtermékenyítést végzi;

2. Ejakulátum (vagy más néven sperma): a férfi orgazmus során kilövellő fehéres folyadék. Az ejakulátum tartalmazza a spermiumokat. (Itt olvashatsz további részleteket az ejakulációval kapcsolatos problémák megoldásáról)

Röviden tehát, a sperma a hordozó anyag. A sperma tartalmazza a spermiumokat, azaz hímivarsejteket.

Spermium növelés = nagyobb nemzőképesség

A spermium növelés azok számára fontos, akik gyermekáldást szeretnének. A normál spermium értéke 15 millió spermium / 1 ml ejakulátum. (Jó, ha tudod azonban, hogy nem csak a spermium szám növelése fontos a nemzőképesség javításához. Szintén elengedhetetlen tényező a spermiumok mozgási képessége, illetve, hogy a formájuk megfelelő legyen a megtermékenyítéshez).

Miért vágyik sperma mennyiség növelésre a legtöbb férfi?

Az ejakulátum, vagy sperma mennyiség növelése sokkal inkább a szeretkezés és a szex minősége miatt fontos a férfiak számára.

Sperma mennyiség: kápráztasd el a barátnődet is!

A nagyobb sperma mennyiség rendkívül imponáló a nőknek

  • Jobb érzés: sok sperma = még nagyobb kéjérzet
  • Magyarázkodás elkerülése: a kevés spermát ejakuláló férfinak nem kell többet bizonygatnia barátnője felé, hogy márpedig ő „elment”
  • Látványosabb: a partnernő testén a sok sperma egyszerűen látványosabb, mint a kevés
  • Férfiasság kifejezése: A nők a sok spermát az erős férfiasság jeleként értékelik
  • Magabiztosság: az a férfi, aki nagyobb sperma mennyiséget lövell ki, magabiztosabbnak érzi magát

A Sperma Duplázó Technika ez utóbbiban, tehát a sperma mennyiség növelésében segít majd Neked.

Mindenekelőtt nézzük meg, hogy mi az a 7 legfontosabb tényező, amely a sperma termelést befolyásolja.

 

7 legfontosabb faktor, amely befolyásolja a sperma termelést

A sperma mennyisége és az ejakuláció ereje legfőképpen az alábbi 7 tényezőtől függ:

Sperma termélést befolyásoló Top 7 tényező

Sperma termélést befolyásoló Top 7 tényező

1. Genetika: mi férfiak nem vagyunk egyformák ezen a téren sem: a kibocsátott sperma mennyiség 0,1 ml – 10 ml között ingadozik. A jó hír azonban, hogy vannak módszerek a genetikai potenciál maximalizálására és a sperma növelésére.

2. Életkor: A férfi életkora is befolyásolja a sperma mennyiséget: 50 év felett kevesebb a sperma, míg a 20-as, 30-as éveikben járó férfiak sok spermát ejakulálnak. (Érdekesség: a spermiumok termelődése egy egész életen át tartó folyamat, azaz soha sem áll le. Egy férfi akár 80 éves korában is nemzőképes).

3. Hidratáció és étrend kiegészítők: egyik legfontosabb szempont a sperma növelés terén a megemelt vízfogyasztás. A bevitt folyadék mennyisége szoros összhangban van sperma mennyiségével, ugyanis a sperma folyadék vízalapú.

4. Izgalmi szint: minél hosszabb ideig tart a szeretkezés, illetve a pénisz izgatása annál több sperma keletkezik a kilövellés során.

5. Két ejakuláció között eltelt idő: Kísérletek igazolják, ha minimum 2 nap eltelik az orgazmus után, akkor legközelebb sokkal több spermát ejakulál a férfi.

6. Egészséges életmód: az általános egészségi állapot is komoly szerepet játszik a sperma növelés terén, mint például rendszeres testmozgás, dohányzás mentesség és egészséges táplálkozás.

7. PC izom ereje: a PC izom egy gáttájéki medence izom. (A gát a végbélnyílás és a herezacskó közötti rész). A PC izomnak fontos szerepe van a nemi szerv egészségének megőrzése szempontjából, illetve komoly hatással van az sperma mennyiség növelésére és az erejére is.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:

 
 
 


Sperma Duplázó Technika: így növeld meg a sperma mennyiségét!

Próbáld ki a sperma növelésre a Sperma Duplázás Technikát!Sperma növelést oly módon tudunk elérni, hogy a fenti 7 tényezőre megpróbálunk ráerősíteni.

Természetesen a genetikádat nem tudod megváltoztatni, azonban a fentiekből 5 tényezőt rövidtávon is tudsz pozitív irányban befolyásolni!

A sperma növelést az általam elnevezett „Sperma Duplázó Technika” módszerrel valósítottam meg magamon. Mivel nekem sikerült megnövelni (megduplázni!) a sperma mennyiségemet, ugyanez Neked is sikerülhet!

Arra kérlek, hogy 3 hétig kövesd az alábbi 5 lépést:

1. Igyál minimum napi 3 liter vizet

A sperma nagy részben vízből áll. Nagyon sokszor a kevés sperma oka az alacsony folyadékbevitel. Ha naponta 3-4 liter vizet megiszol, azzal segítesz a szervezetednek a sperma termelésben és a spermát alkotó folyadék jelentős növelésében!

2. Szedj napi 25 mg cink tablettát

A sperma maga is cinkben gazdag folyadék, így ez az egyik legfontosabb ásványi anyag számodra a sperma növeléshez. A cink nem csupán a sperma mennyiség növeléséhez, hanem a hímivarsejt szám növekedéséhez is aktívan hozzásegít.

3. Két napig ne szexelj, (és ne is maszturbálj)

Az időzítés kulcskérdés a sperma növelés terén. Bár a sperma termelés folyamatos és élethosszig tart a férfiaknál, egy orgazmus után azért „kiürülnek a raktárak”. Ha vársz min. 2 napot az ejakuláció után akkor következő alkalommal több lesz a spermád. (Azt javaslom a maszturbálást pedig teljesen függeszd fel a 3 hét alatt!)

4. Naponta 2-szer végezd el ezt a gyakorlatot

A PC izom erősítése révén erősebb, intenzívebb lesz az orgazmusod. Ahhoz hogy beazonosítsd melyik az PC izmod, próbáld meg pisilés közben megállítani a vizeletedet. Érezted melyik izom feszült meg? Na, ezt kell edzened naponta kétszer (reggel és este például az ágyban). Feküdj hanyatt, és feszítsd meg ezt az izmodat. Tartsd megfeszítve 10 mp-ig. Ezután lazíts, és pihenj 10 mp-t. Ismételd meg ugyanezen megfeszítést és ellazítást reggel és este is 10-10 alkalommal.

Amellett, hogy a PC izom edzése kiváló gyakorlat a sperma mennyiség növelésére, a megerősített izommal messzebbre is tudsz „lőni” majd!

5. Nyújtsd meg a szeretkezést a Tornado kapszulával

A szeretkezés hossza illetve a pénisz hosszú ideig tartó ingerlése (az orgazmus „felépítése”), rendkívül pozitívan befolyásolja a sperma növelést. Ennek az az oka, hogy a hosszabb izgalmi állapot alatt a férfi nemzőrendszere hatékonyabban és hosszabb ideig aktiválódik, azaz „extra” sperma termelési üzemmódba kapcsol. (Minden férfi nagyobb sperma mennyiséget ejakulál egy 1 órás szex után, mint egy 5 perces gyors menetet követően.)

A szeretkezés elnyújtásához használd a Tornado potencianövelő kapszulát.

Sperma növelés fokozására próbáld ki a Tornado-t!

Sperma növelés fokozására próbáld ki a Tornado-t!

A Tornado egy prémium minőségű készítmény, elsősorban az erekció növelést és a szeretkezés hosszának elnyújtását célozza. A szeretkezés előtt 1 órával vegyél be bő folyadékkal 1 Tornado kapszulát. Így maximális erekciót és hosszabb szeretkezést érhetsz el, és ami a legfontosabb: nagyobb mennyiségű spermát tudsz produkálni az orgazmus során!

A Tornado legális, engedélyezett és az OÉTI hatóság által zöld pipával ellátott biztonságos termék. Korábbi vásárlóink 90-95%-ánál tökéletesen bevált. (További részleteket itt tudsz olvasni a Tornado kapszuláról)

 


 Összegzés

Manapság számos férfi szeretne sperma növelést elérni az intenzívebb orgazmus, látványosabb és érzékibb szexuális élmény, valamint a férfiasság kifejezése miatt. A legfőbb probléma, hogy az interneten fellelhető tanácsok sajnos túl általánosak, és nem tudnak rövidtávon segítséget nyújtani sperma növelés terén.

A cikkből megismerhetted a sperma mennyiséget befolyásoló 7 legfontosabb tényezőt. Emellett bemutattam a Sperma Duplázó Technikát, amelynek segítségével 3 hét alatt megkétszereztem a sperma mennyiségemet.

Nem ígérem, hogy a kúra alkalmazásával Te is ugyanilyen eredményt tudsz majd elérni, ugyanis bizonyos genetikai faktorokat nem lehet befolyásolni. Azonban ha 3 héten keresztül követed a tanácsaimat, akkor MINDENKÉPPEN növelni tudod a sperma mennyiségedet.

Oszd meg a cikket, másnak is hasznos lehet:

 
 
 

Olvass további hasznos, és kapcsolódó cikkeket itt:
Ejakulációs problémák hatékony megoldása. Kezdd itt és most >>
Szex Segítő Formula >>


Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk. Termékeinkre egyedülállóan erős garanciát kínálunk.

Az alábbi linkeken minden hasznos információt megtalálsz a Szállításról, a Gyakori Kérdésekről és Rólunk egyaránt.


Próbáld ki a gyakorlatban is a Sperma Duplázó Technikát és a Tornado potencianövelőt!

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado 8+1 csomag ingyen szállítással

Tornado: legális, biztonságos és extra erős. 8 doboz rendelése esetén 1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás! Kiszerelés: 9 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.5 / 5
Tornado: megdöbbentően erős merevedést okoz

Tornado 1 csomag potencianövelő

Tornado a legerősebb potencianövelőnk. Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.4 / 5
4 doboz Tornado potencianövelő (kb.1 havi adag) ingyen szállítással!

Tornado 4 csomag ingyen szállítással

Tornado a legerősebb potencianövelőnk, amiben nem fogsz csalódni. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelése esetén Ingyen kiszállítással! Kiszerelés: 4 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.42 / 5

, , , , , , ,

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?