Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!

Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával!

Sperma mennyiség növelés a Sperma Duplázó Technikával! 600 450 Biró László

Hogyan dupláztam meg a sperma mennyiségemet 3 hét alatt?

Próbáld ki Te is a bevált ondó növelési módszert!

Próbáld ki a Sperma Duplázás Technikát!Rengeteg férfi kevesli az ejakulációjának a mennyiségét, és szeretné, hogy az orgazmus során több spermája legyen. A nagyobb sperma mennyiség = élvezetesebb orgazmust jelent. Ráadásul a sok sperma látványosabb a nők számára is, a nagyobb férfiasság jeleként tekintenek rá.

Az interneten fellelhető mennyiség növelési cikkekkel az a legfőbb probléma, hogy teljesen általános tanácsokat adnak. Mint például „kerüld a forró fürdőt”, vagy „ne dohányozz”, esetleg „ne hordj feszülős alsónadrágot”.

Bár ezek az ötletek hasznosak lehetnek az egészség megőrzése szempontjából – sajnos semmitmondóak és a tényleges célra nem használnak. A sperma növelés terén nagyon kevés férfi tud konkrét, kézzelfogható eredményeket elérni csupán ezekkel a javaslatokkal.

Viszont akkor hogyan lehet rövid idő alatt, és tényleg hatékonyan növelni az ondó mennyiségét? Milyen lépések segítenek hozzá a sok spermához? Próbáld ki ebben a bejegyzésben leírt „Sperma Duplázó Technikát”, amellyel 3 hét alatt sikeresen megkétszereztem az ejakulátumom mértékét!

 


Miért fontos a férfiaknak a sperma mennyiség növelése?

Legelőször tisztázzuk a fogalmakat, mert sokan összekeverik a spermium (hímivarsejt) jelentését az az ejakulátummal.

1. Spermium (vagy más néven hímivarsejt): a here által termelt férfi ivarsejt, amely petesejt megtermékenyítést végzi;

2. Ejakulátum: a férfi orgazmus során kilövellő fehéres folyadék. Az ejakulátum tartalmazza a spermiumokat. (Itt olvashatsz további részleteket az ejakulációval kapcsolatos problémák megoldásáról)

Röviden tehát, a sperma a hordozó anyag, amely a hímivarsejteket tartalmazza.

Spermium növelés = nagyobb nemzőképesség

A spermium növelés azok számára fontos, akik gyermekáldást szeretnének. A normál értéke 15 millió spermium / 1 ml ejakulátum. (Jó, ha tudod azonban, hogy nem csak ezen érték fontos a nemzőképesség javításához. Szintén elengedhetetlen tényező a spermiumok mozgási képessége, illetve, hogy a formájuk megfelelő legyen a megtermékenyítéshez).

Miért vágyik sperma mennyiség növelésre a legtöbb férfi?

Az ejakulátum növelése sokkal inkább a szeretkezés és a szex minősége miatt fontos a férfiak számára.

Nagyobb mennyiség: kápráztasd el a barátnődet is!

A nagyobb sperma mennyiség rendkívül imponáló a nőknek

 • Jobb érzés: nagyobb mennyiség = még nagyobb kéjérzet
 • Magyarázkodás elkerülése: a kis mennyiséget ejakuláló férfinak nem kell többet bizonygatnia barátnője felé, hogy márpedig ő „elment”
 • Látványosabb: a partnernő testén a sok sperma egyszerűen látványosabb, mint a kevés
 • Férfiasság kifejezése: A nők a sok spermát az erős férfiasság jeleként értékelik
 • Magabiztosság: az a férfi, aki nagyobb mennyiséget lövell ki, magabiztosabbnak érzi magát

A Sperma Duplázó Technika ez utóbbiban, tehát az ondó mennyiségének növelésében segít majd Neked.

Mindenekelőtt nézzük meg, hogy mi az a 7 legfontosabb tényező, amely a sperma termelést befolyásolja.

 

7 legfontosabb faktor, amely befolyásolja az ondó termelését

A mennyiség, illetve a kilövellés ereje legfőképpen az alábbi 7 tényezőtől függ:

Ondó termelését befolyásoló fő tényezők

Az ondó termelését befolyásoló Top 7 tényező

1. Genetika: mi férfiak nem vagyunk egyformák ezen a téren sem: a kibocsátott sperma mennyiség 0,1 ml – 10 ml között ingadozik. A jó hír azonban, hogy vannak módszerek a genetikai potenciál maximalizálására és az ejakulátum növelésére.

2. Életkor: A férfi életkora is befolyásolja a mennyiséget: 50 év felett kevesebbet, míg a 20-as, 30-as éveikben járó férfiak nagyobb mennyiséget ejakulálnak. (Érdekesség: a spermiumok termelődése egy egész életen át tartó folyamat, azaz soha sem áll le. Egy férfi akár 80 éves korában is nemzőképes).

3. Hidratáció és étrend kiegészítők: egyik legfontosabb szempont a mennyiség növelésének terén a megemelt vízfogyasztás. A bevitt folyadék mértéke szoros összhangban van az ejakulátum mennyiségével, ugyanis a kilövellt folyadék természetesen vízalapú.

4. Izgalmi szint: minél hosszabb ideig tart a szeretkezés, illetve a pénisz izgatása annál több ejakulatum keletkezik a kilövellés során.

5. Két ejakuláció között eltelt idő: Kísérletek igazolják, ha minimum 2 nap eltelik az orgazmus után, akkor legközelebb sokkal több spermát ejakulál a férfi.

6. Egészséges életmód: az általános egészségi állapot is komoly szerepet játszik a sperma növelés terén, mint például rendszeres testmozgás, dohányzás mentesség és egészséges táplálkozás.

7. PC izom ereje: a PC izom egy gáttájéki medence izom. (A gát a végbélnyílás és a herezacskó közötti rész). A PC izomnak fontos szerepe van a nemi szerv egészségének megőrzése szempontjából, illetve komoly hatással van az sperma mennyiség növelésére és az erejére is.

 


Sperma Duplázó Technika: így növeld mennyiségét!

Próbáld ki az ondó növelésre a Sperma Duplázás Technikát!Növekedést oly módon tudunk elérni, hogy a fenti 7 tényezőre megpróbálunk ráerősíteni.

Természetesen a genetikádat nem tudod megváltoztatni, azonban a fentiekből 5 tényezőt rövidtávon is tudsz pozitív irányban befolyásolni!

Az ondófolyadék növelését az általam elnevezett „Sperma Duplázó Technika” módszerrel valósítottam meg magamon. Mivel nekem sikerült megnövelni (megduplázni!) a mennyiséget, ugyanez Neked is sikerülhet!

Arra kérlek, hogy 3 hétig kövesd az alábbi 5 lépést:

1. Igyál minimum napi 3 liter vizet

A spermafolyadék nagy részben vízből áll. Nagyon sokszor a kevés sperma oka az alacsony folyadékbevitel. Ha naponta 3-4 liter vizet megiszol, azzal segítesz a szervezetednek az ondó, illetve az azt alkotó folyadék jelentős növelésében!

2. Szedj napi 25 mg cink tablettát

Az ondó maga is cinkben gazdag folyadék, így ez az egyik legfontosabb ásványi anyag számodra a mennyiségi növeléshez. A cink nem csupán ehhez, hanem a hímivarsejt szám emelkedéséhez is aktívan hozzásegít.

3. Két napig ne szexelj, (és ne is maszturbálj)

Az időzítés kulcskérdés a sperma növelés terén. Bár a termelése folyamatos és élethosszig tart, egy orgazmus után mégis „kiürülnek a raktárak”. Ha vársz min. 2 napot az ejakuláció után akkor következő alkalommal több lesz a spermád. (Azt javaslom a maszturbálást pedig teljesen függeszd fel a 3 hét alatt!)

4. Naponta 2-szer végezd el ezt a gyakorlatot

A PC izom erősítése révén erősebb, intenzívebb lesz az orgazmusod. Ahhoz hogy beazonosítsd melyik az PC izmod, próbáld meg pisilés közben megállítani a vizeletedet. Érezted melyik izom feszült meg? Na, ezt kell edzened naponta kétszer (reggel és este például az ágyban). Feküdj hanyatt, és feszítsd meg ezt az izmodat. Tartsd megfeszítve 10 mp-ig. Ezután lazíts, és pihenj 10 mp-t. Ismételd meg ugyanezen megfeszítést és ellazítást reggel és este is 10-10 alkalommal.

Amellett, hogy a PC izom edzése kiváló “hím-folyadék” növelési gyakorlat, a megerősített izommal messzebbre is tudsz „lőni” majd!

5. Növeld hatékonyan a sperma mennyiséget a Big Gun sperma növelő kapszulával

A Big Gun segítségével jobb szexuális együttlét, hosszabban tartó ejakuláció, és nagyobb sperma mennyiség érhető el. A Big Gun használatával nagyobb esély nyílhat a gyermek nemzésre is.

Próbáld ki egyik legnívósabb termékünket, a Big Gun sperma növelőt!

A Big Gun egyik legújabb termékünk, és a kategóriájában az egyik legjobb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes sperma növelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Big Gun OGYÉI notifikációs száma: 25133/2020.

Növeli a sperma mennyiségét és fokozza a férfi termékenységet: Big Gun

Big Gun sperma növelő: élvezetesebb ejakuláció és könnyebb gyermek nemzés

Big Gun sperma növelő: élvezetesebb ejakuláció és könnyebb gyermek nemzés

Varázsold el a barátnődet a Big Gun segítségével:

 • Nagyobb mennyiségű lesz az ejakulációd és a sperma mennyiséged
 • Élvezetesebb hosszabb lehet a magömlésed
 • Erőteljesebb férfiasság: a tesztoszteron szint növelése miatt
 • Növeld meg esélyeidet a gyermek nemzésre

A Big Gun egy átlagon felüli sperma fokozó készítmény. Nincs semmilyen mellékhatása. Bármely, 18 év feletti férfi számára nyugodtan alkalmazható. Vérnyomás problémások, szívbetegek és cukorbetegek is bátran szedhetik.

Összegzés

Manapság számos férfi szeretne spermanövelést elérni az intenzívebb orgazmus, látványosabb és érzékibb szexuális élmény, valamint a férfiasság kifejezése miatt. A legfőbb probléma, hogy az interneten fellelhető tanácsok sajnos túl általánosak, és nem tudnak rövidtávon segítséget nyújtani a növelésénék terén.

A cikkből megismerhetted a mennyiségét befolyásoló 7 legfontosabb tényezőt. Emellett bemutattam a Sperma Duplázó Technikát, amelynek segítségével 3 hét alatt megkétszereztem az ondó mennyiségemet.

Nem ígérem, hogy a kúra alkalmazásával Te is ugyanilyen eredményt tudsz majd elérni, ugyanis bizonyos genetikai faktorokat nem lehet befolyásolni. Azonban ha 3 héten keresztül követed a tanácsaimat, akkor te is MINDENKÉPPEN növelni tudod majd a mértékét.


Miért érdemes minket választanod?

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Próbáld ki a gyakorlatban a fent leírt technikát és a Big Gun sperma növelőt:

 • Big Gun spermanövelő

 • Big Gun 2 doboz ingyen szállítással

 • Big Gun 4+1 doboz ingyen szállítással

Olvass további hasznos cikkeket itt:

Ejakuláció felhőtlen élvezetének titkai

Őrizd meg az egészséged és élvezd az együttléteket kirobbanó ejakulációval! Ejakulációs problémákat lelki okok (pl.: stressz, teljesítménykényszer), illetve fizikai okok (pl.: cukorbetegség, magömlésért felelős izmok helytelen működése) egyaránt okozhatnak. Sajnos az ejakulációval kapcsolatos lelki problémák esetén a minél görcsösebb akarás csak ront a helyzeten, illetve a fizikai-szervi gondok is ritkán javulnak meg önmaguktól. Az alábbi, […]

Cink hiány gyakori megfázást, tüdőgyulladást és impotenciát is okozhat

Cink fontossága: a szervezetünk nem képes előállítani, ezért elengedhetetlen a cink pótlása. Már az enyhe cinkhiány is súlyos következményekkel járhat.

2 hozzászólás
 • Avatar for Biró László
  Vácz Sándor 2021.01.10. // 17:17

  Ön azt írja cikkében, hogy 30 napi Big Gun szedést javasol a sperma-ejakuláció mennyiségi növelésére, ~duplázására, és ez emberenként eltérő lehet, amit teljesen megértek és elfogadok!De sehol sem találtam arról leírást, hogy egy adag (doboz, 12.000.- Ft) mennyi időre elegendő? 30 napra vagy mennyi időre? Ennek ismeret elengedhetetlen a megrendeléshez!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZUKAT!!

  • Avatar for Biró László
   admin 2021.01.11. // 09:20

   Kedves Sándor,

   Köszönöm, jogos a kérdés. 1 doboz Big Gun termék összesen 30 darab kapszulát tartalmaz. Ebből naponta 1 db. kapszulát kell reggelente bevenni.
   Tehát így 1 doboz Big Gun 30 napra, azaz 1 hónapra elegendő mennyiség. Remélem tudtam segíteni.

Szólj hozzá

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.