16000 Ft felett ingyen szállítás!
Rendelj telefonon is: 06/30-779-1797
16000 Ft felett ingyen szállítás!

Swinger party: Top 6 tudnivaló a swinger klubokról

Biró László

Írta:

Biró László

Hogyan kell viselkedni a Swinger klubban? Hasznos tudnivalók, tippek, érdekességek

Az alábbi bejegyzésben a swinger témakörben mélyedünk el. Kerülj képbe 5 perc alatt és megtudhatod az alábbiakat:

 • Mit jelent az, hogy swinger? Milyen okokból járnak az emberek ilyen klubba?
 • Swinger club érdekességek, felmérés: mennyire féltékenykednek egymásra a partnerek?
 • Top 6 legfontosabb tanács: hogyan öltözködj, mire figyelj, mivel készülj, mire számíts?
Swinger club hasznos tudnivalók
Kiemelten hasznos információk swinger club témában itt

Mit jelent az, hogy swinger?

Az angol swinger szó eredetileg „partnercserét”, vagy „párcserét” jelent. Ez azonban nem pontosan fedi a „swingelés” fogalmát. A valóságban a swinger klubokat egyedülállóak is bátran látogathatják, és több mint 2 személy is létesíthet egymással szexuális kapcsolatot. Ez az életforma az 1960-as évektől kezdődő szexuális szabadosság kibontakozásával kezdett el rohamosan terjedni. A swinger „mozgalom” növekedésére pozitívan hatott, hogy megjelentek a modern és hatásos fogamzásgátlók is.

Miért járnak az emberek swinger clubba?

A swingelésnek számos oka lehet. Sok szerint a változatosság és a kíváncsiság a legfőbb hajtóerő. Mások a swinger klubban elérhető nagyobb „szex mennyiségre” utaznak. Érdekesség, hogy harmonikus kapcsolatban lévő párok is gyakran választják a kikapcsolódásnak ezt a különleges formáját. Számukra a fő motiváció a kapcsolatuk felvillanyozása, illetve megerősítése. Ilyenkor ugyanis a párok nem egyedül járnak „tévutakon”, hanem együtt élvezik a szexuális változatosság élményeit. A közös szvingerezés – a résztvevő párok felfogása szerint – nem számít megcsalásnak, hiszen a párok közös akaratukból teszik, amit tesznek.

A swinger clubok érdekessége, amit kívülállók kevéssé tudnak: swinger bulik bárhol lehetnek (például hotelben, hajón, lakóházban). A lényeg: hogy mindenki jól érezze magát. Ennek érdekében a szervezők sokszor tematizált esteket tartanak, mint például:

 • Ruhás nap, hogy körül tudj nézni a swinger klubban
 • „Csak párok” nap, ilyenkor kizárólag párok mehetnek
 • BDSM party, (ami magyarul kikötözéses, vagy „dominancia-alávetettség” típusú szex partit jelent).
Swinger klub: cél, hogy mindenki jól érezze magát
Swinger club: izgalmas szórakozást kínál férfiaknak és nőknek is

Természetesen a fent felsorolt néhány példa csak egy része a swinger klubbok széles kínálatnak. Ennél jóval több fogás szokott szerepelni a klubok étlapján, hogy mindenki megtalálhassa a magához és vágyaihoz leginkább illő körülményeket.

Ezt biztosan nem gondoltad volna…

Az Egyesült Államokban egyes szakértők 15 millió főre teszik a swinger partikra járó emberek számát. A megkérdezettek 60%-a állítja, hogy kapcsolatuk javult, mióta a klubba járnak a párjukkal együtt. Ezzel szemben viszont csak 1,7% jelezte a kapcsolatuk romlását.

Hogyan kezelik a párok a swinger party során a féltékenységet? Nos, itt is érdekes eredmények születtek egy amerikai felmérés során. A swingerek között készített felmérésben résztvevők 70%-a szerint nincs semmilyen féltékenységi probléma. 25% érezte úgy, hogy „némileg” problémát jelent számára, hogy párját idegen emberekkel látja együtt, és csak 5% mondta egyértelműen, hogy bizony erősen megjelent a féltékenység érzése a swingerezés során.

Tegyük hozzá, hogy a fenti felmérésben csak olyanokat kérdeztek meg, akik már legalább egyszer jártak swinger clubban – vagyis valamiféle vonzalmat mindenképpen éreztek a svingerezés iránt.

Ingyenes a swinger club? Bárki bemehet?

Általánosságban kimondhatjuk, hogy a swinger klubba járni pénzbe kerül. Szóló férfiaknak általában a legdrágább a bejutás (10-20 ezer Ft körül van), míg hölgyeknek és pároknak olcsóbb. A fizetendő összeget a clubok „hozzájárulásnak” hívják. Ez valahol rendben is van, ugyanis a házigazdának kell fenntartani és üzemeltetni a helyet és gondoskodni a hangulatról, zenéről, meleg vízről, áramról, stb. Természetesen az árak swinger klubonként eltérőek, plusz néhány helyen korlátlan étel és/vagy italcsomagok közül is lehet választani. Megszívlelendő jótanács: meg kell nézni részletesen a weben az egyes clubok árait és feltételeit.

Nézd meg rövid swinger videónkat is a tudnivalókról

Mielőtt egy hirtelen ötlettől vezérelve az utcáról besétálnál egy swinger party helyszínére, előtte nem árt tájékozódni. Sok esetben regisztrálni kell az adott estére a swinger club weboldalán. Erre azért van szükség, hogy a szervezők tudják pontosan a várható létszámot, és hogy a nemek (és a párok) aránya megfelelő legyen.

Top 6 tudnivaló, ha Swinger klub látogatást tervezel

Most pedig fusd át – véleményünk szerint – a 6 legfontosabb szabályt és tudnivalót, amit egy swinger buli előtt mindenképpen érdemes tudni:

1. Egészség és higiénia: Kizárólag egészségesen látogass el swinger clubba. Betegen, influenzásan maradj otthon, nehogy megfertőzd a többieket. Az ápoltság fontos: fürödj meg alaposan, borotválkozz meg és legyen kellemes az illatod. Jó ötlet lehet egy nemi betegségi gyorstesztet is csináltatnod. Ha kiderül, hogy bármilyen nemi betegséged van, akkor természetesen semmiképp ne menj swinger klubba. Készülj elegendő óvszerrel is, mindig gondolj a védekezésre.

2. Öltözködés: Olyan ruhát válassz, amiben több órán keresztül is kényelmesen érzed magad, illetve amit könnyű le- és felvenni. A swinger klubban eltöltött idő nagy részében közös helyiségben leszel a többiekkel, ahol evéssel-ivással (is) telik majd az idő. Javaslatunk tehát, hogy olyan ruhában legyél, amelyben jól érzed magad és nem feszengsz. Válassz kényelmes és egyben szexi fehérneműt. Jó ötlet egy köntöst esetleg fürdőruhát is magaddal vinni, felkészülve hátha esetleg van jacuzzi, szauna vagy medence a helyszínen.

Swinger club - Swinger club - kényelmes és szexi ruhát viselj
Hogyan öltözz fel Swinger Clubba?

3. Visszajelzés és pontos érkezés: Hogyha meghívást kaptál egy swinger partira, akkor is jelezz vissza a házigazdának, ha nem tervezel, vagy nem tudsz menni. Ez azért fontos, mert a szervezőknek tudniuk kell, hogy hány vendéggel számoljanak. Másrészt a gyors visszajelzés által Te is megbízható törzsvendégnek leszel elkönyvelve, akit szívesen látnak. A szervező által megjelölt kezdési időpontra pontosan érkezz, ellenkező esetben nem biztos, hogy be fognak engedni. Ugyanis ha késel és a többiek már esetleg „akcióban” vannak, akkor számukra frusztráló lehet egy késve érkező vendég.

4. Udvariasság: A swinger világ bonyolult. Sokan bizonytalanok, félénkek, és tartanak attól, hogy mi fog történni. Ezért nagyon fontos, hogy legyél mindig udvarias és figyelmes mindenkivel. Azokkal is, akikkel egyáltalán nem tervezel szexuális kontaktusba lépni. Az ilyen viselkedés segíteni fog a Neked tetsző emberek figyelmét magadra irányítani, illetve így mindenki számára kellemesebb lesz a club hangulata.

5. A „nem” az “nem”: Ha valaki nemet mond az a swinger szabályok szerint nem azt jelenti, hogy kéreti magát, hanem valóban nemet jelent. Ne erőltess semmit, ez a swinger életstílus egyik legfontosabb szabálya. Viszont cserébe Te is nyugodtan mondhatsz bárkinek nemet, más sem fog megsértődni rajta. Ez a swinger etikett része.

6. Érezd jól magad: A swinger találka célja, hogy jól érezd magad. Olyan eseményekben vegyél csak részt, amelyekben komfortosan érzed magad. Ne hagyd magad rábeszélni olyan dolgokra, amelyek nem tetszenek. Pozitívan és nyitottan közelíts az eseményekhez. Elfogadott az is, ha egyáltalán nem lépsz szexuális kontaktusba senkivel, csak jól érzed magad. Éld ki a vágyaidat, fantáziaidat és érezd valóban nagyon jól magad! További információk: swinger klub >>

 

+1 hasznos tanács férfiaknak

Mindegy, hogy először mész swinger klubba vagy már rutinos törzsvendég vagy.

Valószínűleg Te is átérzed majd a következő érzések valamelyikét:

 • Kissé tartasz tőle, hogy milyen lesz, illetve mi vár majd Rád;
 • Lesz-e elegendő nő, milyen lesz a nemek aránya?
 • Hogyan fogsz viszonyulni a partneredhez adott szituációkban?
 • Lesz –e esetleg olyan, számodra „kevésbé erotikus látvány”, amit inkább kihagynál?
 • Fogsz-e tudni teljesíteni idegenek szeme láttára is?

Mindezekkel együtt természetesen valószínűleg rendkívüli módon izgat a dolog, és vágysz az új szexuális élményekre is.

Ilyen esetekben jól jön, hogyha kellően bízol magadban. Így a swinger party teljes időszaka alatt stabilan, többször is tudsz teljesíteni.

Gentlemanus potencianövelő a swinger sex elengedhetetlen kelléke
Swinger party-hoz válaszd a Gentlemanus potencianövelőt! Így egészen biztosan nem lesznek gondjaid

Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Neked.

Kifejezetten swinger party-khoz ajánljuk a Gentlemanus potencianövelőt. Ugyanis ingerlés hatására akár 24 óráig is eltart a hatása.

Ha minden rendben van a férfiasságoddal, akkor is meg fogsz döbbenni a különbségtől, amit a Gentlemanus segítségével elérhetsz. További pozitívuma, hogy elhanyagolhatók a mellékhatásai. (Minimális, múló fejfájás, esetleg arcpirosodás képzelhető el csak).

Érdemes először kettesben kipróbálni a barátnőddel is a Gentlemanus hatását. Így később, amikor a swinger klubba mész, akkor már a biztos hatás teljes tudatában vetheted bele magad az élvezetekbe.

Mielőtt elindulsz egy swinger clubba, azt javasoljuk, hogy mindenképpen vegyél magadhoz egy doboz Gentlemanus potencianövelőt.

Jó hír, hogy 1-2 pohár bort is megihatsz a Gentlemanus használata során. Ezáltal kellemesen ellazulsz, és az extra erős merevedés garantált. A Gentlemanus segítségével akár több menetre is könnyedén képes lehetsz.

Gentlemanus: rendkívül intenzív merevedés a szex teljes ideje alatt

Stressz nélkül, felszabadultan élvezheted a szeretkezést
Stressz nélkül, maximálisan felszabadultan élvezheted a szeretkezést

A Gentlemanus potencianövelő legfőbb előnyei:

 • Hihetetlenül feldobja a szexuális együttlétet
 • Rendkívül gyorsan hat (30-60 perc), és akár többször is képes lehetsz az akcióra
 • Tökéletesen megoldja a lelki és fizikai merevedési problémákat
 • A nők imádni fogják az extra keménységet és magabiztosságodat
 • Több ezer férfi vásárlónk 90-95%-nál teljes mértékben bevált

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

A Gentlemanus-nak nincs, vagy teljesen elhanyagolható a mellékhatása. Ezért idősebb férfiak, cukorbetegek és enyhe vérnyomás problémások is nyugodtan szedhetik.

Gentlemanus: legális, megbízható és engedélyezett

A Gentlemanus egy legálisan megvásárolható, OGYÉI által notifikált étrendkiegészítő kapszula. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos termék. A Gentlemanus potencianövelő készítmény notifikációs engedélyszáma: 24740/2020.

A visszatérő vevőink aránya a Gentlemanus potencianövelő esetében a legmagasabb.

Miért érdemes minket választanod?

Perfect Play Kft: segítőkészség, kedvesség és udvariasság
Perfect Play Kft: segítőkészség, kedvesség és udvariasság

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Swinger party-hoz rendelj extra erős Gentlemanus potencianövelőt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Share on email
Email »
Share on facebook
Facebook »
Share on twitter
Twitter »

9 hozzászólás: “Swinger party: Top 6 tudnivaló a swinger klubokról”

 1. Találkozhatsz szóló férfival,akivel terszetek egymásnak.Lehet,hogy velem.Nekem is jó lenne,ha egy nővel szerencsésen egymásra találnánk.

 2. Többször voltam különböző klubokban, és nemcsak “leamortizálódott emberek” járnak ilyen helyre.
  Jómagam személy szerint azért mentem, mert egyedülálló vagyok és szerettem volna teret adni a vágyaimnak.
  Tudomásul kellett vennem, hogy szóló nőként semmi esélyem nincs.
  A párok plusz férfit keresnek a nő örömére, ha egy társaság megy oda, akkor idegent nem engednek maguk közé, így abbahagytam több kudarc után.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

MI A SÜTI?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

HOGYAN TÖRÖLHETŐK A SÜTIK?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A POTENCIANOVELO-SZEREK.HU WEBOLDALON HASZNÁLT SÜTIK LISTÁJA

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

KategóriaCélÉlettartam1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütikA bejelentkezési állapot kezeléseMunkamenet cookie1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütikA felkeresési forgalom támogatásaMunkamenet cookie1. fél cookie
Teljesítmény sütikA weboldal látogatottságának követéseMunkamenet és állandó sütik3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.

Kattintson a Google Analytics követőkód engedélyezéséhez / letiltásához.         

Kattintson a Google Betűtípusok engedélyezéséhez / letiltására.                         
 
Kattintson a videó beágyazásának engedélyezéséhez / letiltásához.                   

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.