Szállítási és fizetési információk

Itt találod a szállítással kapcsolatos hasznos információkat, mint például szállítási idő és díj, csomagolás, átvételi helyek, stb. A leggyakoribb kérdés-válaszokat pedig itt olvashatod.

Kattints az elolvasni kívánt tartalom mezejére:

Belföldi szállítási idő és díj

A potencianövelő szereink és egyéb termékeink szállítója belföldön a Magyar Posta.

Belföldön a rendelésed feladásától számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a termék. A rendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja azt, hogy mikorra érkezik meg Hozzád a csomag. Ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható. A Postával speciális időgaranciás szerződésünk van, tehát tényleg 1-2 munkanapon belül megkapod a csomagot.

Belföldön a szállítási díjunk : 1,290 Ft. (Ez a díj minden 16,000 Ft érték alatti megrendelésre érvényes)

Magyarországon belül minden esetben ingyenes a szállítás:

 • bármely 16,000 Ft érték feletti rendelésnél, és
 • az összes akciós csomagunknál.

Valóban érdemes az akciós csomagokból rendelned. Az ingyenes kiszállítás mellett további ajándék doboz termékek is járnak hozzájuk. Továbbá a Hűségprogramban is egyre magasabb szintet érsz el. Ez sok egyéb izgalmas ajándékhoz segít majd hozzá.

Az ingyenes kiszállítás természetesen egyaránt érvényes a Házhoz szállításnál, Postán maradó csomagoknál, MOL kutaknál, Csomagautomatáknál és a Coop üzletekhez történő kiszállítás esetében is.

Az ingyenes szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk:

 • Ha külön rakod a termékeket a kosárba a weboldalon: akkor a rendszerünk érzékeli, ha elérted a 16,000 Ft-ot. Ilyenkor automatikusan átvált ingyenes szállításra a rendszer.
 • Az akciós csomagoknál automatikusan ingyenes szállítást mutat a rendszerünk.

Szintén hasznos tudnivaló, hogy a 8+1, illetve 15+3-as akciós csomagjainknál az ajándék doboz termékeket automatikusan küldjük. Tehát Neked nincs külön tennivalód ezzel a rendelés során.

magyar-posta-mpl-logo

Külföldi szállítás

A külföldről történő rendeléseket a GLS nemzetközi futárszolgálat szállítja ki tőlünk. A GLS-sel küldött nemzetközi csomagjaink sikeres kézbesítési aránya 99%-os.

A világ összes országába szállítunk. Ez alól kivétel az Egyesült Királyság. Ugyanis a Brexit óta rendkívül megnehezedett az export vámkezelés. Ha az Egyesült Királyságban élsz, és rendelni szeretnél, akkor azt javasoljuk hogy akkor rendelj amikor Magyarországon tartózkodsz, esetleg egy ismerős ki tudja vinni a rendelésedet.

A kézbesítés ideje:

 • Magyarországgal határos országokba (pl: Szlovákiába, Romániába vagy Ausztriába): 1-2 munkanap
 • Németországba: 2 munkanap
 • További európai országokba 3-4 munkanap
 • Európán kívül: kb. 5-7 munkanap.

A külföldi szállítási díjunk egységesen 3,500 Ft, bárhová a világon.

Léteznek ingyenes külföldi szállításos csomagjaink is. Az akciós külföldi csomagoknál, illetve bármilyen 40,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás az egész világon (kivétel az Egyesült Királyság).

Az ingyenes külföldi szállítást automatikusan kalkulálja a rendszerünk. A Pénztár oldalon, az adataid megadásánál fogod látni, hogy 0 Ft-os a szállítás.

A csomag aktuális státusza 0-24 órában nyomon követhető a GLS csomagkövető rendszerében. A csomagszámot a GLS küldi majd e-mailben. Ezt a számot kell beírni a GLS futárcég weboldalán a keresőmezőbe. Ezután rögtön láthatóvá válik, hogy merre jár a csomag.

Külföldi szállítás információk

Hasznos tanács a külföldről történő rendeléshez:

Korábbi külföldi vevőink leginkább úgy vásároltak elsőre, hogy a kiválasztott termékből (pl: Tornado) rendeltek 1 vagy 2 dobozzal. Emellé kifizették a 3,500 Ft-os külföldi szállítási díjat.

Miután a csomagot megkapták, kipróbálták a terméket és megtapasztalták, hogy mennyire válik be. A következő alkalomra pedig már szívesebben rendelték meg az ingyen szállításos csomagot, látva hogy a termék teljes mértékben beválik. (Vevőink 90-95%-ának beválnak a termékeink).

Javasoljuk, hogy Te is bátran kövesd ezt a gyakorlatot.

Figyelem: Külföldről történő vásárláshoz mindenképpen:

 • Banki átutalást, vagy
 • Bankkártyás fizetést, vagy
 • Paypal-os fizetést válassz.

Külföldre utánvétes fizetést nem tudunk biztosítani.

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a külföldről történő átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • IBAN (Forint számlaszám, külföldről történő átutalás esetén): HU37-10102244-39247100-01003006
 • Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a mi számlavezető bankunk automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.

Szállítás lakcímre vagy postahelyre

Lakcímedre vagy a munkahelyed címére is kiszállítjuk a rendelésedet, ez szinte természetes. Emellett egy nagyon hasznos dologra szeretném még felhívni a figyelmedet:

Korábbi vevőink között rendkívül népszerű a „Postán maradó csomag” opció.
Ez a lehető legjobb, legdiszkrétebb megoldás. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett. 10 napon belül bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében.

A „Postán maradó csomag” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő postát.

Szállítás lakcímre / postahelyre

Szállítás MOL Postapontra

A legtöbb MOL kúton található Postapont, ide is tudod kérni a rendelésedet.

Előnye, hogy 0 – 24 óráig át tudod venni itt a csomagodat a MOL benzinkúton. A “MOL Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő MOL kutat.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott MOL kútra a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a MOL kúton. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél.

Csupán a nevedet kell bemondani a benzinkutasnak, és rögtön előkeresi a csomagodat. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez. Ráadásul bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni a MOL kutakon.

Itt a teljes lista a MOL kutakról, ahová rendelhetsz:

Szállítás MOL postapontra

Szállítás Coop üzletekbe

A Coop postapont boltok többsége 12 órán keresztül nyitva van. Előnye, hogy akár a vásárlásoddal egyidőben is fel tudod venni a csomagodat.

A “Coop Postapont” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Coop boltot.

A Posta e-mail vagy sms értesítést küld, amint megérkezett a rendelés során kiválasztott Coop boltba a csomagod. A csomagot 5 napig tudják őrizni a Coop boltban. Ez időn belül akkor mész érte, amikor szeretnél. Fényképes igazolványt fel kell majd mutatnod a csomag átvételéhez.

Szállítás Coop üzletekbe

Szállítás csomagautomatába

A Posta csomagautomaták 0-24 órában hozzáférhetőek, nincs várakozási idő: gyorsan és diszkréten át tudod venni a csomagodat.

A “Posta csomagautomaták” szállítási opciót a rendelés során tudod megadni, kiválasztva a Neked megfelelő Posta Csomagautomatát. Ha csomagautomatát választasz, akkor mindenképpen add meg a telefonszámodat a rendelés leadásakor. Ez szükséges lesz ahhoz, hogy kivehesd a csomagodat az automatából.

A csomag megérkezéséről SMS-ben értesít majd a Posta.

Ezt követően küldeményedet 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából. A 2 napos határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítja valamelyik közeli postára, melyről újabb SMS-t kapsz.

Szállítás csomag- automatába

Csomagolás

A csomagolás minden esetben 100%-osan diszkrét. A csomagod egy légpárnás, nem kitapintható borítékban fog megérkezni. Ha nagyobb méretű a rendelésed, akkor egy egyszínű nagyobb dobozban küldjük.

Természetesen a kézbesítő nem tudja mi van a csomagban. A csomag címzéséből sem derül ki, hogy mi van benne.

A csomagon kívül semmilyen egyéb postai levelet vagy dokumentumot nem küldünk a címedre. A számlád a csomagba, a megrendelt termékek mellé lesz betéve. A csomagon kizárólag a rendelésed során megadott cím található. Feladóként a Biró László név lesz a csomagra írva. Tehát ebből sem derül ki semmilyen információ a csomag tartalmáról.

Az oldalsó képen megtekintheted, hogy néz ki a teljesen diszkrét címzésünk.
Csomagolás

Csomag követése

A csomag útját a Posta csomagkövetési oldalán meg tudod nézni.

Az alul megjelenő kis ablakba kell beírni a csomag kódját. Ezt a kódot a Posta rendszere fogja küldeni majd automatikusan, e-mailben VAGY sms-ben. Az Sms-t a posta rendszere fogja küldeni számodra, hogyha a rendelésed során megadtad a telefonszámodat.

Külföldről történő rendelés esetén a GLS futárcéggel küldjük a csomagot. Ebben az esetben a csomag aktuális státusza a GLS csomagkövető rendszerében követhető nyomon.

Csomag követése

Megrendelés 30 másodperc alatt

Regisztrálj oldalunkon (kb. 2 percet vesz igénybe), és egyszer kell megcsinálni.

A regisztráció legfőbb előnye, hogy utána bármikor akár 30 másodperc  alatt le tudod adni későbbi megrendeléseidet.

Regisztrálj egy saját fiókot 1-2 perc alatt, a gombra kattintva:

Megrendelés 30 másodperc alatt

Fizetési lehetőségek

A weboldalunkon történő rendelésed során tudsz majd választani az alábbi fizetési lehetőségek közül.

Utánvétes fizetés:

Ez esetben a csomag átvételekor kell fizetned:

 • Ha lakcímre kérted, akkor a lakcímedre hozza a postás a csomagot. Ez esetben készpénzzel tudsz fizetni;
 • Postán maradó csomag esetén a Postára kell bemenned és ott kell fizetni;
 • MOL kutakon a benzinkutasnál készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethetsz;
 • Coop boltokban a pénztárnál kell majd fizetned;
 • Csomagautomata választása esetén csak bankkártyával tudsz majd fizetni az automatánál.

Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha bankkártyás fizetést választasz a weboldalon, akkor már a rendelési folyamat során kifizeted a csomagodat.

Szinte bármilyen bankkártyával tudsz nálunk fizetni a Barion, MNB által hitelesített bankkártyás fizetési szolgáltatónkon keresztül. A bankkártya és egyéb adataid teljes biztonságban lesznek a kártyás fizetés során, és azt követően is.

Bankkártyás fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra.

PayPal-os fizetés:

A PayPal-os fizetés ingyenes, gyors és teljesen biztonságos a weboldalunkon keresztül. Ha PayPal-os fizetést választasz a weboldalon, akkor már a rendelési folyamat során kifizeted a csomagodat.

PayPal-os fizetést követően a csomagot azonnal postázzuk számodra.

Banki átutalásos fizetés:

Ha banki átutalást választasz ki a weboldalon fizetési módnak, akkor a fizetési előre történik.

A banki átutalásos fizetés lépései a következőek:

 1. Add le a megrendelésedet a weboldalunkon.
 2. Lépj be a saját internet bankodba.
 3. Utald el felénk a rendelésed végösszegét. A megjegyzés mezőbe írd be a rendelés számod vagy a teljes nevedet

Banki adataink itt találhatóak a belföldi átutaláshoz:

 • Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.
 • Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft
 • Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006
 • Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet és/vagy a rendelés számot

Naponta többször ellenőrizzük a bankszámlánkat. Amint az összeg beérkezett a számlánkra, haladéktalanul postázzuk a rendelésedet.

Előre fizetés esetén (bankkártya, PayPal, banki átutalás) természetesen a postásnak nem kell fizetni. Ilyenkor természetesen ingyen kiadják a csomagodat a Postán, MOL kúton illetve Coop boltokban is. A csomagautomatákból is ingyen tudod kivenni a csomagodat, az SMS-ben kapott kód segítségével.

Fizetési lehetőségek

E-könyveink és nyomtatott könyveink
szállítása

E-könyv vásárlása esetén

Ha E-könyvet vásárolsz, akkor mindenképpen az alábbi fizetési módok egyikét válaszd a rendelés során:

 • Bankkártyás fizetést
 • PayPal-os fizetés
 • Banki átutalást

A fizetésed beérkezését követően küldjük el Neked emailben az e-könyvet, és a megnyitásához szükséges jelszót.

Ha véletlenül mégis utánvétet választottál a rendelés során, akkor csak a megnyitásához szükséges jelszót küldjük el egy borítékban.

Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került.

Nyomtatott könyv vásárlása esetén

Nyomtatott könyveink közül bátran rendelj akár utánvétes, akár előre fizetéses módok bármelyikén.

A nyomtatott könyvek utánvétes kiszállítása teljesen megegyezik potencianövelő termékeink utánvétes kiszállításával.

Tökéletes-szerető-könyv
60 nap garancia

Nulla kockázat garancia a rendelésedre

Ha nem válik be a termék, akkor kérdés nélkül, azonnal visszafizetjük a rendelés összegét
a teljes postaköltséggel együtt.

Legkeresettebb termékeink

Tornado potencianövelő

 • Akár napi többszöri együttlét
 • Extra erős 2-3 napig tartó hatás
 • Fiataloknak, középkorú férfiaknak
Ingyenes szállítással
Tornado potencianövelő

Tornado
potencianövelő

4 doboz ingyenes szállítással

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja szeretkezést. Tornado a legerősebb potencianövelőnk.

16 000 Ft

Gentlemanus potencianövelő

 • Kitűnően hat, erős erekciót okoz
 • Mellékhatások nélkül
 • Idősebbeknek, cukorbetegeknek is
Ingyenes szállítással
GentleManus: Tökéletesen megoldja a lelki és a fizikai merevedési problémákat

Gentlemanus
potencianövelő

4 doboz ingyenes szállítással

Megdöbbentően intenzív merevedés a szex teljes ideje alatt. Gentlemanus mellékhatások nélkül.

16 000 Ft

Big Gun sperma növelő

 • Látványos és élvezetes orgazmus
 • Erőteljesebb férfiasság
 • Segíthet a gyermek nemzésben
Ingyenes szállítással
Erőteljesebb férfiasság: Az összetevői szerepet játszanak a sejtosztódásban, a normál termékenység fenntartásában

Big Gun
sperma növelő

2 doboz ingyenes szállítással

Erőteljesebb ejakuláció és kitűnő férfi nemzőképesség. Big Gun: a prémium sperma növelő készítmény.

24 000 Ft

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.