16000 Ft felett ingyen szállítás!
Rendelj telefonon is: 06/30-779-1797
16000 Ft felett ingyen szállítás!

Szeretkezés javítása férfiaknak

Biró László

Írta:

Biró László

Miért életbevágóan fontos, hogy megtudd mire vágyik a barátnőd?

Szeretkezés
Tárd fel a barátnőd erotikus fantáziáit

Megdöbbentő tény: a párok többsége egyáltalán nem beszélget egymással nyíltan szexuális vágyairól.

Vajon miért nem?

A legtöbb férfit zavarja és ideges lesz attól, hogyha saját titkos vágyairól és a szeretkezési fantáziáiról kell beszélnie. Egyszerűen nem tudja, hogy kezdjen hozzá.

Fél, attól hogy a másik megsértődik. Esetleg perverznek tűnik a másik szemében.

Vagy csak simán kineveti őt.

Ha már eljutunk a kérdezésig, gyakran nehézségbe ütközik a barátnőnket szóra bírni a vágyak témájában. Sőt! A nőknek még komolyabb kihívás őszintén megnyílniuk barátjuk előtt. Számukra még inkább szükség van az érzelmi biztonságra, illetve egy megértő társra hogy nyíltan beszéljenek szeretkezési vágyaikról.

Miért KELL megtudnia minden pasinak, hogy mire vágyik a barátnője a szeretkezés során?

Gondolj bele fentiek következményeibe egy kicsit! Mihez vezet az, hogyha nem tudod mi a jó az ágyban a barátnődnek?

Nem tudja élvezni a szeretkezést úgy ahogy lehetne. Frusztrált lesz, mivel nem kapja meg azt, amire igazán vágyik.

Tulajdonképpen elfojtja magában a szexuális vágyait.

Végeredményben hiányozni fog valami a szeretkezésekből, ami egy bizonyos idő után kedvetlenséghez, elhidegüléshez és boldogtalansághoz vezethet.

Legrosszabb esetben máshol kezdi keresni azt, amit tőled nem kap meg.

Egy konkrét példa: Wendy Maltz és Suzie Boss – „Private Thoughts” című könyve alapján. A 43 éves Sybil pasija olyan, akiről minden nő álmodik. Jóképű, romantikus, finom és kényeztető az ágyban. Nagyon jó szerető.

Sybil azonban soha sem beszélt korábban senkinek arról, hogy valójában mire vágyik a szeretkezéseik során. Ahhoz, hogy szexuálisan hangulatba kerüljön a tökéletes pasijával (azaz a férjével), szeretkezés előtt rendszeresen erotikus történeteket olvas és videókat nézeget, ahol férfiak keményen elfenekelnek nőket, kikötözik őket és úgy szeretkeznek velük.

Ezeket a képeket elraktározza a memóriájában, hogy a szeretkezés során majd előhívja.

Évek óta csak így tudja átadni magát a szeretkezés élvezetének a férjével.

 

Szeretkezés - tárd fel barátnőd titkos vágyait!

 

Imádja a férjét, felnéz rá és jól érzi magát vele a szeretkezés közben. Mégis hiányzik valami az életéből. Miért? Mindössze azért, mert nem tudott a szerelme előtt igazán „megnyílni” – azaz szexuálisan elfogadni magát és felvállalni vágyait, amitől igazán kiteljesedhetne.

Hogyan ismerd meg barátnőd legtitkosabb vágyait?

Nem lehet kérdés: minden férfinak tudnia kell, mit élvez a szeretkezés során a barátnője. Ha azt szeretnéd, hogy barátnőd valóban boldog és minden szempontból kielégült legyen, akkor:

 • meg kell tudnod, hogy mire vágyik a nőd,
 • pontosan mit és hogyan csinálj a szeretkezés közben,
 • melyek azon titkos vágyai, amelyekről sohasem beszélt, de valójában nagyon szeretné ezek beteljesülését.

Ha sikerül kideríteni, akkor már nyert ügyed van – „csak” meg kell valósítanod ezeket.

Sajnos a férfiak túlnyomó többsége a megvalósításig már egyáltalán jut el. Megrekednek annál a pontnál, hogy kiderítsék barátnőjük szeretkezéssel kapcsolatos vágyait. Sokan egyáltalán nem mernek rákérdezni, mások nem tartották ezt eddig fontosnak. Rengetegen pedig csupán feltételezik, hogy biztos minden úgy jó a lánynak az ágyban, ahogy ők csinálják (hisz korábban másnál már ez a módszer bevált).

Rád illik valamelyik esetleg? Ne aggódj, ez nem a te hibád! Valószínűleg még senki sem beszélt neked erről.

„Vágyfeltáró formula”, avagy így derítsd ki, mire vágyik a barátnőd a szeretkezés során!

Az alábbiakban leírok egy lépésről-lépésre követhető receptet, aminek a segítségével egy csapásra könnyedén és gyorsan kiderítheted barátnőd szeretkezéssel kapcsolatos vágyait. Tulajdonképpen nem egy bonyolult dologról van szó, és abszolút logikusnak és magától értetődőnek fogod találni a leírásom alapján. Mégis sok-sok férfinak problémát jelentett a dolog – egészen idáig.

Szeretkezési tipp: vágyfeltáró formula
Vágyfeltáró formula: szabadítsd fel barátnőd ősi ösztöneit!

 

A receptet Vágyfeltáró formulának neveztem el, és férfiaknak szól.

A Vágyfeltáró formula segítségével kiderítheted barátnőd titkos vágyait, ezután sokkal könnyebb dolgod lesz a vágyak kielégítésében. Ezután nagyságrendekkel tudod majd barátnőd számára javítani a szeretkezés minőségét, változatosabbá és élvezetesebbé téve az együttléteket.

További előnye a dolognak, hogy a barátnőd „férfias férfiként” fog rád tekinteni, nagyot nőhetsz a szemében és biztosan nem fogja máshol keresni az élvezeteket. Extra jutalom neked: ha megvalósítod barátnőd akár egyetlen titkos szexuális vágyát, akkor Te is bátrabban kérhetsz tőle újdonságot az ágyban. Azaz jó eséllyel ő is megteszi majd neked, amire te vágysz.

A Vágyfeltáró formula leghasznosabb eleme, hogy abszolút működik és bárki egyszerűen megvalósíthatja. Csak kövesd pontról-pontra az itt leírtakat. Jól hangzik? Akkor nézzük meg a Vágyfeltáró formulát!

„Vágyfeltáró formula” barátnőd titkos vágyainak megismerésére 3 egyszerű lépésben

Az alábbi 3 egyszerű lépés segítségével pontos képet kapsz arról, hogy mi hiányzik barátnődnek a szeretkezésekből:

1. Teremtsd meg a megfelelő hangulatot egy szuper szeretkezéssel

2. Vezesd rá a megfelelő kérdésekkel, hogy megnyíljon előtted

3. Tárd fel a titkos fantáziákat

Nézzük meg sorban az egyes lépéseket!


1. Lépés: Teremtsd meg a megfelelő hangulatot egy szuper szeretkezéssel

 Vágyfeltáró formula 1. lépés

 

Mikor jó nekilátni a Vágyfeltáró Formula alkalmazásának? Meg kell találni a lelkileg legalkalmasabb pillanatot. Ehhez az alábbi 2 dolognak kell meglennie feltétlenül:

A) Helyes időzítés

A nő számára nagyon fontos, hogy érzelmileg megfelelő állapotban legyen ahhoz, hogy meg tudjon nyílni és őszintén beszéljen vágyairól. Akkor érdemes próbálkozni, hogyha megvan irányodban a bizalom és stabil a kapcsolatotok.

Legfontosabb kérdés: hogy időzíts? Azaz, melyik időpont a legalkalmasabb arra, hogy elkezdd barátnőd vágyainak felderítését?

A helyes válasz: egy mindkettőtök számára nagyon jól sikerült szeretkezést követően (ami nem az első alkalom). A legjobb pillanat, egy olyan szeretkezés utánra időzíteni a dolgot, amikor mindkettőtöknek orgazmusa volt. Ilyenkor ellazultak és nyitottak vagytok. Sokkal könnyebb egy különösen jól sikerült szeretkezés után szóra bírni a barátnődet mint bármilyen egyéb élethelyzetben.

Fontos, hogy ne kelljen sietnetek sehová. Vagyis: akkor kezdj bele a Vágyfeltáró formula 1. lépésébe, amikor nem kell szeretkezés után hamar felpattanni, elindulni munkába, stb.

B) Pozitív hangulat megteremtése

Az alkalmas időpont kérdését tehát tisztáztuk. Következő kérdés: Hogyan kezdd el a beszélgetést?

A legjobb nyitás, hogyha egy konkrét dolog kapcsán megdicséred a barátnődet.

Bókolj neki olyasmivel, amit nagyon élveztél az imént befejeződött szeretkezés során. Például mondhatod azt, hogy nagyon érzékien mozgatta a csípőjét. Esetleg izgatóan csókolt. Bármit, ami valóban tetszett neked és kellemesen hatott rád.

 

Bókolás

 

Ez a lépés több szempontból is rendkívül fontos. Ezzel biztosítod őt a vonzódásodról, szeretetedről. Megerősíted, hogy jó vele az ágyban. A korábbi frenetikus szeretkezés megalapozta a jó hangulatot, ezután a dicséretnek még jobban fog örülni. Így különösen jó passzba kerül, és ösztönösen nagyon nyitott és pozitív lesz az irányodban.

Még egy fontos dolog a bókolás kapcsán: mindenképpen őszinte legyen, azaz olyan bókot mondj, ami tényleg igaz. Miért? Egyrészt mert ez a helyes. Másrészt a lányok megérzik, hogyha hamis vagy semmitmondó bókot kapnak.

Harmadrészt pedig a barátnőd emlékezni fog a bókodra, és legközelebb is hasonlóan fogja csinálni az általad kiemelt pozitív dolgot a szeretkezés során. Ugye, hogy jobb lesz olyan élményt kapni újra, amit valóban élvezel?

2. Lépés: Vezesd rá a megfelelő kérdésekkel

 

Vágyfeltáró formula 2. lépés

 

Ez fog segíteni abban, hogy a barátnőd megnyíljon és őszinte legyen hozzád.

A kulcs az, hogy a megfelelő kérdéseket kell feltenned a szeretkezés után. Ugyanis ez az a pont, amikor könnyen elmúlhat a varázs, és nem kapod meg az áhított válaszokat. Itt jön be a Vágyfeltáró Formula igazi ereje.

Melyek a helyes kérdések? Az úgynevezett nyitott kérdések.

A nyitott kérdés olyan, amelyet nem lehet megválaszolni egy egyszerű igennel vagy nemmel. Olyan kérdések, amelyek kérdőszóval kezdődnek. Például a Hogyan? Miért? Milyen?, stb. kezdetű kérdések.

Az én legnagyobb személyes kedvencem a „Hogyan” kezdetű kérdés. Ez ugyanis azonnal gondolkodásra készteti az embert és ösztönösen meg akarja válaszolni az így feltett kérdést.

Szeretkezési kérdések
Hogyan kérdezz helyesen a barátnődtől?

Tedd fel az alábbi indító kérdések bármelyikét, vagy akár többet is ezekből az iménti csodálatos szeretkezésre vonatkozóan:

 • Mi tetszett legjobban a mostani szeretkezésben?
 • Melyek voltak azok a pillanatok, amelyek izgatóan hatottak Rád?
 • Hogyan élvezted a legjobban a szeretkezést? Miért?

Hála az előző lépésnek, (a kielégítő szeretkezés, helyes időzítés, pozitív bókok) a barátnőd válaszolni fog ezen kérdésekre. Itt egy dolgod maradt, aktívan figyelj. Ne vágj közbe, hallgasd Őt végig. Értékes információkat fogsz megtudni.

Csupán ezen válaszokra építve rengeteget megtudhatsz barátnőd szeretkezéssel kapcsolatos közvetlen vágyairól.

A kapott válaszok segítenek abban, hogy továbblépj a Vágyfeltáró formula utolsó lépésére.

3. Lépés: Tárd fel a titkos fantáziákat

Vágyfeltáró formula 3. lépés

 

Most jön a lényeg: hogyan tudd meg melyek a barátnőd titkos szexuális fantáziái szeretkezés során. Sőt, ennél sokkal többet is ki fogsz deríteni! Meg fogod tudni, hogy mitől érzi magát szexinek és kívánatosnak. Így felszabadultabb és nyitottabb lehet az ágyban, ez pedig nagyot lendíthet a szeretkezések minőségén.

Sok nőnek nagy adag bátorságra van szüksége ahhoz, hogy nyíltan beszéljen titkos szexuális fantáziáiról.

Hogyan kérdezz, hogy megfelelően bátorítsd? Ahelyett, hogy vázolnád a nőnek, hogy mit értesz szexuális fantázia alatt, inkább hagyd, hogy a saját szavaival írja körül a témát. Nem szabad egy általad megtervezett mederbe terelni a gondolatait. Fontos, hogy ne akard “cenzúrázni” sem azt amit mond, sem azt ahogyan mondja.

A következő kérdéseket tedd fel, biztosítva arról, hogy őszintén kíváncsi vagy a válaszaira:

„Mire gondolsz…” vagy “Miről szoktál fantáziálni…” kiegészítve az alábbiak bármelyikével:

 • szeretkezés közben,
 • maszturbálás közben,
 • amikor álmodozol a szeretkezésről?

Ezek szintén nyitott kérdések, ahogy azt a második lépésnél olvashattad. A különbség itt az, hogy ezek a mélyebb, rejtett vágyak feltárását segítik elő. Arrafelé terelik barátnődet, hogy engedje szabadjára a fantáziáját.

A Vágyfeltáró formula korábbi két lépése előkészítette a terepet számodra. Ezek után jó eséllyel várható, hogy a barátnőd megnyílik és megtudhatod titkos szexuális fantáziáit.

Tárd fel a legtitkosabb vágyakat!
Tárd fel barátnőd legtitkosabb vágyait

Egy nő valódi szexuális vágyait feltárni aktív folyamat. Sok kérdésre, bátorításra, figyelemre és megértésre van szükség hozzá. Mindenképpen megéri a fáradtságot, mert nagyon sok pozitív hozadéka van mindkét fél számára. A Vágyfeltáró Formula lépésről-lépésre alkalmazható módszerével egyszerűen elérheted a sikert.

A Vágyfeltáró formula mellett próbáld ki az Alpha Man potencianövelőt!

Próbáld ki az Alpha Mant a szervezet energizálására, a tesztoszteront szint fokozására és az immunrendszer erősítésére.

Magas NAD+ tartalmával elsőrangú megoldás az öregedés ellen.

Az új Alpha Man a NAD+ mellett további 9 aktív összetevőt tartalmaz: Q10, Csüdfű gyökér, Cink, D vitamin, B6 vitamin, L-Karnitin, ginseng és szelén. Ezen hatóanyagok bármelyike egyesével megvásárolva önmagában akár több ezer Ft lenne. Ezért az Alpha Man férfierő kapszula ár-érték arányban igen kedvező megoldás.

Az Alpha Man kitűnő segítség férfiaknak a fáradtság leküzdésére, az energiaszint növelésére, a tesztoszteron szint fokozására, valamint a keringési rendszer hatékony támogatására.

Alpha Man: férfierő növelő, energizáló és immunerősítő készítmény
Alpha Man: férfierő növelő, energizáló és immunerősítő készítmény

Milyen eredményeket érhetsz el az Alpha Man használatával?

 • Öregedés elleni kitűnő megoldás: Az életfolyamatok szempontjából fontos enzimek működéséhez elsősorban a NAD+ valamint a Q10 hatóanyag szállítja az energiát. Az Alpha Man-ban található NAD+ és Q10 hatóanyagok igazolt kutatások szerint növelik az élettartamot, és csökkentik az öregedés hatásait
 • Tesztoszteronszint növelés: Magas cink tartalma miatt szerepet játszik a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásában. B6-vitaminnal hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, magas szelén tartalma pedig támogatja az egészséges spermaképződést
 • Egészségesebb vérkeringés és vitalitás: A csüdfű gyökér hozzájárul a keringési rendszer egészségéhez, a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottsághoz
 • Szervezet sejtjeinek védelme: 200 mikrogramm szelén tartalmával támogatja az oxiadatív stressz csökkentését a szervezetben, ezáltal megvédve a káros gyulladásos folyamatoktól
 • Szívműködés javítása: A Q10 és az L-Karnitin jótékony hatással van a szívbetegségek megelőzésére és a szív teljesítményének javítására
 • Energizálás és férfierő növelés: A ginseng hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A Maca gyökér támogatja a testi és szellemi teljesítményt, és segíti fenntartani az optimális állóképességet és vitalitást. A NAD+ koenzim összetevő egy különösen hasznos koenzim összetevő a szervezet energizálására

Az Alpha Man tökéletesen biztonságos termék. Engedélyezett, és többszörösen bevizsgált, különösen hatásos étrend-kiegészítő. Az Alpha Man OGYÉI notifikációs engedélyszáma: 28982/2022. A készítményt biztonsággal szedhetik vérnyomás problémások, cukorbetegek, érszűkületi betegek és idősebb férfiak is. Nem okoz semmilyen panaszt. Bármilyen gyógyszer mellett szedhető a termék.

 

Az Alpha Man magas NAD+ tartalma miatt energizáló hatású
Ha csak egyetlen étrend-kiegészítőt szedsz férfiként, akkor a Perfect Play Kft. – Alpha Man terméke legyen az

Az Alpha Man legfőbb előnye, hogy egyetlen termékben összpontosul a férfiak számára legfontosabb összes növényi kivonat, ásványi anyag, vitamin, nyomelem és koenzim. Én magam is minden reggel beveszek két kapszulát.

Ha csak egyetlen étrend-kiegészítő fogyasztasz, akkor az Alpha Man legyen az. Így teljesen nyugodt lehetsz: rengeteget tettél a szervezetedért és egészségedért.

Miért érdemes minket választanod?

Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.
Kedvesség, segítőkészség, szakértelem: Perfect Play Kft.

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Rendeld meg az Érték és Minőség Nagydíj győztes,
Alpha Man férfierő készítményt itt:

Olvass további érdekes cikkeket itt:

Oszd meg ha hasznosnak találtad a cikket!

Email »
Facebook »
Twitter »

4 hozzászólás: “Szeretkezés javítása férfiaknak”

 1. your alt in comments
  Márta Sándor

  Minden a lélekben dől el nálad is és nálam is.Ha ,odafigyelsz magadra szeretkezés közben,akkor figyelemmel kíséred a másik reakcióit.Ahogyan Freud mondta,az értelemnek is adjunk helyt.

 2. Megerősítem: a hölgyeknek a bókolás nagyon bejön! Persze nem az a vadállat füttyögés amit az utcákon hallani így nyaranta. Viszont az udvarias, értelmes bókolást azt szeretik a nők. Előkészíti a terepet egy jó kis szeretkezéshez 🙂

 3. Kitűnő írás! Elgondolkodtató, hogy milyen keveset beszélgetünk mi is ilyenekről a feleségemmel.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

potencianövelő

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.