Szex Segítő Formula: átütő megoldás merevedési zavarra

Szex Segítő Formula: átütő megoldás merevedési zavarra

Szex Segítő Formula: átütő megoldás merevedési zavarra 500 281 Biró László

Az „orvos majd segít” mítosz ledöntése

A magyar férfiak nagyon nehéz helyzetben vannak a szex során fellépő merevedési zavar esetén.

Mit javasol a legtöbb orvosi szaklap, szakértői oldal, vezető egészségügyi portál?

Menj el az orvoshoz, csak ő tudja pontosan kivizsgálni a problémádat. Kizárólag ő tudja megmondani, hogy mi a teendő, ha nem megy a szex.

Ez véleményem szerint NEM jó tanács. Vajon miért?

Szex vs merevedési zavar

Szex vs merevedési zavar

A VALÓS problémák

Az alábbiakkal kell szembenézned, ha úgy döntesz, orvoshoz fordulsz szex közben jelentkező merevedési problémáddal:

1. Megalázó. Több idegen ember előtt kell feltárni gyengeséget a férfiasságod és a szex területen, ahol a legkevésbé szeretnél gyengeséget mutatni. Az orvos mellett asszisztensként egy vagy több nő is ülhet a helyiségben. Ez még nehezebbé teszi a dolgot.

2. Negatív hozzáállás. Ha szerencséd van, akkor jó a viszonyod a körzeti orvossal. Ellenkező esetben úgy is hozzáállhat az orvos a problémához, mint az egyik 35 év körüli, egészséges vásárlónk háziorvosa:

“Ne gondolja már, hogy ilyen fiatalon és egészségesen problémája lehet a magának a szexben. – De hát Doktor úr, valóban így van. – Tegyen rendet a fejében és menni fog a szex”

Ha így áll az orvosod a dologhoz, akkor nehéz mit tenni.

3. Elterjedhet. Nem mindenki a fővárosban él. Sokan vidéken, kisvárosokban, kisebb falvakban laknak. Itt mindenki ismer mindenkit. A probléma, hogy orvos és az asszisztense is ember. Ők is szeretnek beszélgetni, pletykálni. Sajnos a szexnél jobb pletyka téma nemigen van. Magyarországon élünk, ne legyenek illúzióink…

4. Hosszadalmas és kellemetlen. Hogy néz ki az orvosi vizsgálat? Először egy beszélgetéssel kezdődik, ahol be kell vallanod, hogy nem megy a szex. Ezután sorban az alábbi vizsgálatok jönnek: vérvétel, prosztata vizsgálat, tesztoszteron szint mérése, ultrahang. Vérvétel eredménye 2 hét, aztán időpont az urulógushoz kb. újabb 3-4 hét múlva. Akár 1-2 hónapig is elhúzódhatnak a vizsgálatok. Addig mi van?

5. Drága. A Viagra darabja 3.500 Ft a patikában. Semmiféle normatív támogatás nincs rá. Ráadásul a legszörnyűbb az egészben, hogy kb. 1-2 hónapra elegendő tablettát ír fel az orvos egyszerre. Ha elfogy, akkor újra vissza kell menned hozzá.

6. Nem szervi eredetű probléma = Nincs segítség. Mi történik, ha a sok vizsgálat után kiderül, hogy nincs fizikai problémád és valami más miatt nem megy a szex? Ilyen esetben nem írnak fel potencianövelő gyógyszert, ugyanis nincs rá orvosi indok. Gondolj bele: hősiesen keresztülmész a fentieken. Utána azt kapod, hogy oldd meg egyedül a problémádat. Mikor fogsz ezek után segítséget kérni orvostól?

Vajon tisztában vannak-e fenti VALÓS NEHÉZSÉGEKKEL az önjelölt guruk, egészség „coach-ok”, és internetes orvosi cikkeket író újságírók???

Amikor azt írják, hogy legyél végre férfi. Vegyél erőt magadon, és menj el az orvoshoz. Akár tisztában vannak vele, akár nem – a következő a javaslatom feléjük: Menjenek el ŐK orvoshoz először és csinálják végig ŐK a fentieket. Utána adjanak ilyen jó tanácsokat.

Van jobb megoldás: „Szex Segítő Formula”

Itt és most megcáfolom az alábbi mítoszt: „Merevedési zavar esetén menj orvoshoz, mert csak ő tud neked segíteni.”

Javaslok helyette egy gyorsabb, egyszerűbb, hatékonyabb és olcsóbb megoldást. A módszer 2 lépésből áll, és Szex Segítő Formulának neveztem el.

Kinek használ a Szex Segítő Formula? Azon férfiaknak, akinek nincs komoly szervi, fizikai problémájuk. A szex során mégis nehézségeik vannak a merevedés fenntartásával. Ilyenkor az ok pszichés: stressz, korábbi negatív élmények (pl.: lelankadás szex közben), teljesítménykényszer.

Számos hasonló esettel találkozunk a hozzánk írt e-mailekben. A legtöbb férfi ugyanarról számol be: belső feszültségekről, szorongásról szex előtt. Sokan már stresszesen kezdik a napjukat reggel. Egész nap az jár a fejükben, hogy nem fognak tudni teljesíteni este, amikor majd a szexre kerül a sor.

Sokan napközben „próbálgatják” a péniszüket, hogy tudnak-e erekciót produkálni. Olyan érzésük van, mintha nem tudnák irányítani hímvesszőjüket. Folyamatosan bizonytalansággal, belső kétségekkel küzdenek, hogy képesek lesznek-e a szexre. Tudatosan vagy tudat alatt munka, sport, vagy bármilyen egyéb tevékenység alatt ott motoszkálnak, elő- előjönnek ezek a negatív gondolatok.

Nagyon sok férfi attól is tart, hogy a merevedési gondja valahogy „kitudódik”, és elterjed ismerősi körben (pl.: a barátnő/feleség beszél a szex problémákról). Ezek mind hozzájárulnak a pszichés merevedési problémához szex során, amelynek a végeredménye ugyanaz: lelankadás és/vagy gyors ejakuláció.

Fontos, hogy tudd: ez NEM a te hibád. Sajnos a pénisz nem egy „gép”, nem lehet mindig csúcsra járatni.

Az alábbi butaságot írta egy „nagynevű” blogger nemrég szex és párkapcsolati témában:

„A legjobb potencianövelő a nő.”

Erre a következő a válaszom: akinek merevedési problémája van, valószínűleg az is nővel próbál szexelni (nem kecskével). Ennek ellenére lehetnek gondjai. Ne fogadjuk el az ilyen nagyképű kinyilatkoztatásokat, amit csak azért mond valaki, mert olyan „trendi”. Ő pedig olyan okosnak tűnhet valakik előtt a szex terén.

Mit javaslok helyette?

Próbáld ki a Szex Segítő Formula két egyszerű lépését a megoldásért.


A Szex segítő formula két lépése:

1. Önellenőrzés: zárd ki a fizikai okokat

2. Győzd le pszichés korlátokat: hogy élvezhesd a szexet

Nézzük meg részletesen mindkét lépést.

1. Lépés – Önellenőrzés

Szex Segítő Formula - 1. lépés

Szex Segítő Formula – 1. lépés

Az önellenőrzés lényege, hogy próbáld meg önállóan kizárni a fizikai és szervi okokat. Ugyanis a szervi eredetű merevedési zavar illetve impotencia kezdődő cukorbetegségre vagy szívbetegségre is utalhat.

Legelőször is szeretnélek megnyugtatni, hogy több mint valószínű, hogy nincs komoly probléma a potenciáddal. Több éves tapasztalatunk alapján a legtöbb férfinél abszolút visszahozható a szex élvezete.

Leginkább a következő 2 féle betegség okoz szervi eredetű merevedési zavart illetve impotenciát: a cukorbetegség és a szívbetegség. A biztonság kedvéért válaszold meg a következő ellenőrző kérdéseket önmagad megnyugtatására is.

Válaszolj az alábbi kérdésekre magadat illetően (ezek utalnak leginkább szervi eredetű problémákra):

1. Cukorbetegségre utaló tünetek ellenőrzése

 • Fogytál-e drasztikusan az utóbbi időben sokat hirtelen?
 • Gyakran zsibbadnak a végtagjaid?
 • Előfordul, hogy homályosan látsz?
 • Lassan gyógyulnak be a sebeid?
 • Száraz, repedezett a bőröd?

Ha a kérdések többségére NEMMEL feleltél, akkor a kezdődő cukorbetegség jó eséllyel kizárható.

Ha a fenti kérdések többségére IGENNEL feleltél, és cukorbetegségre gyanakodsz magadat illetően, akkor mindenképpen alapos orvosi kivizsgálás javasolt.

2. Szívbetegségre utaló tünetek ellenőrzése

 • Vannak-e mellkasi fájdalmaid, vagy „égő érzésed” a szegycsont környékén?
 • Gyakran szédülsz?
 • Tapasztalsz-e gyors vagy szabálytalan szívverést?
 • Tapasztalsz hideg verejtékezést?
 • Gyakran küzdesz légszomjjal (kifulladsz pihenés, vagy minimális erőkifejtés mellett is)?

Ha a kérdések többségére NEMMEL feleltél, akkor a szívbetegség jó eséllyel kizárható.

Ha a fenti kérdések többségére IGENNEL feleltél, és szívbetegségre gyanakodsz magadat illetően, akkor mindenképpen alapos orvosi kivizsgálás javasolt.

3. Egyéb ellenőrző kérdések

 • Van reggeli merevedésed?
 • Önkielégítés során el tudod érni a teljesen merev állapotot?
 • Más nőkkel működik a szex?

Ha a három kérdés közül legalább az egyikre IGENNEL feleltél, akkor jó eséllyel nem fizikai problémáról van szó.

Szeretném itt tisztázni azt is, hogy alapvetően nem az orvosokkal van a problémám. Ha a merevedési zavarnak valóban fizikai oka van, akkor egy alapos orvosi vizsgálat fényt deríthet kezdődő betegségekre. Viszont ellenkező esetben NEM KELL feltétlenül kitenned magad az orvosi vizsgálatoknak, és a fent leírt tortúrának.

Amennyiben sikeresen kizártad a fizikai okokat, akkor lépj tovább a Szex Segítő Formula 2. lépésére.

2. Lépés – Győzd le a pszichés korlátokat, hogy élvezhesd a szexet

Tipikus érzés, amikor egy férfi a rosszul sikerült szex után nagyon mélyponton érzi magát. Ilyenkor a legtöbb férfi elkezd kételkedni önmagában és férfiasságában is. A következő alkalomkor még inkább szeretne teljesíteni, és ennek ellenére még inkább nem sikerül.

Hogyan tudod legyőzni a pszichés korlátokat szex előtt, illetve szex közben?

Próbáld ki a Tornado potencianövelőt. Ez egy rendkívül hatásos, biztonságos, egészségre ártalmatlan készítmény. Abszolút hatékonyan megoldja a pszichés jellegű merevedési problémákat, és hozzásegít a szex önfeledt élvezetéhez.

Egy-egy jól sikerült alkalom akkora önbizalmat ad, hogy a későbbiekben valószínűleg nem is lesz többet szükség rá a szex során. Miért?

Mert pozitív sikerélményt érsz el.

Mert élvezni tudod a szexet.

Mert megszűnnek a pszichés korlátaid.

Próbáld ki a Tornado, növényi alapú prémium potencianövelőt

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Tornado potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

A Tornado 2015. óta van a piacon, és a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Tornado OGYÉI notifikációs száma: 23148/2020.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado

Tornado: elképesztő magabiztosságot ad az ágyban

Tornado: elképesztő magabiztosságot ad az ágyban

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado termékünk esetében kiemelkedően magas.

Miért érdemes minket választanod?

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.


Győzd le a pszichés korlátaidat, tegyél egy próbát a Tornado-val:

 • Tornado 1 doboz potencianövelő

 • Tornado 4 doboz ingyen szállítással

 • Tornado 8+1 doboz ingyen szállítással


Olvass további hasznos cikkeket itt:

Impotencia: legfontosabb tudnivalók

Impotencia fogalma, fajtái és kezelési módjai. Hidd el, van remény az impotencia megoldására! Ismerd meg, hogy milyen módszerek működnek a legjobban.

Erekció növelése 2 egyszerű lépésben

Hogyan alakíthatsz ki új, az erekció megerősítését célzó szokást kevesebb, mint 1 hét alatt? Rengeteg férfit érintenek erekciós problémák manapság. Sok hozzánk forduló férfi érez hasonlóan: rettentő módon kívánják a szeretkezést azonban az erekció fenntartása és a pénisz keménysége nem éri el a kívánt színvonalat. Már rövidtávon is komoly frusztrációkat okozhat az erekciós zavar a […]

14 hozzászólás
 • Avatar for Biró László
  József 2021.04.23. // 13:19

  Sehol nem látom, hogy a kapszulát az együttlét előtt mennyi iďővel kell bevenni és mennyi ideig tartja meg az erekciót. És mi van az 55 év felettiekkel???

  • Avatar for Biró László
   admin 2021.05.03. // 13:36

   Kedves József,

   Köszönöm a kérdést. A kapszulát kb. 30-60 perccel kell bevenni az együttlét előtt. Az erekciós hatás az aktus végéig rendkívül stabilan fennmarad. Ezt követően később is hatásos a termék – ingerlés hatására újból előidézhető az erős merevedés.

   55 év felett is lehet szedni a készítményeket. Szívbetegség, illetve nagyobb vérnyomás probléma mellett nem ajánljuk. Remélem tudtam segíteni.

 • Avatar for Biró László
  Domán jozsef 2021.02.11. // 15:49

  Két kapszulát be lehet e venni hogy jobb legyen a hatás,és mi a helyzet az alkohollal

  • Avatar for Biró László
   admin 2021.02.16. // 19:20

   Tisztelt József,

   1 kapszula szedését javasoljuk, 2 már túl sok lenne egyszerre.
   Alkohol kismértékben fogyasztható mellette (1-2 pohár sör vagy bor). Nagyobb mennyiségű alkohol már rontja a termék hatását.

 • Avatar for Biró László
  Nagy Sandor 2020.10.11. // 12:56

  Vernyomas gondok amelyek stressz miatt kiugranak, ez esetben is szedheto?
  Vagy inkabb spray, vagy kenocs? Koszonom: Sandor

  • Avatar for Biró László
   admin 2020.10.13. // 11:04

   Köszönöm a kérdést. A termék kis mértékben tudja módosítani a vérnyomást (emelheti/csökkentheti is, de nem mindenkinél következik be). Ha nem kiugróan magas vérnyomásról van szó, akkor elsőre érdemes egy fél kapszulát kipróbálni: szét kell húzni a kapszulát és tartalmának felét elkeverni egy pohár vízben vagy tejben. Így kisebb lesz az adag, és a vérnyomást befolyásoló hatás; viszont a potencianövelő hatás is hamarabb következik majd be (kb. fél óra alatt). Arra kell figyelni, hogy a vérnyomáscsökkentő és a Tornado beszedése között legalább 6-8 óra teljen el.

   Kiugróan magas vérnyomás esetén mindenképpen javasolt megmutatni a Tornado hatóanyagait orvosnak is (ezt egyébként is lehet), hogy mondjon rá szakvéleményt a konkrét vérnyomáscsökkentő tekintetében.

 • Avatar for Biró László
  attila 2017.08.07. // 11:29

  Megjött a szállítmány, hét végén fogom kipróbálni.
  A kérdésem az, hogy 65 kg-os és 130 kg-os páciensnek is egyaránt az 1 kapszula javallott ?

  • Avatar for Biró László
   Biró László 2017.08.07. // 14:10

   Kedves Attila,

   Köszönöm, jogos a kérdés. Azt mondanám, hogy 65 kg-os férfinek elég lehet fél kapszula (a kapszula széthúzható, és a benne lévő por felét így ki lehet önteni és elkeverni vízben).
   Nem csak testsúlytól függ a dolog, érdemes ki kísérletezni hogy mennyi az optimális. 1-nél több kapszulát biztosan nem kell bevenni 130 kg-os testsúlynál sem.

Szólj hozzá

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.