Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után

Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után

Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után 450 327 Biró László

Hogyan nyerte vissza Péter a férfiasságát és szeretkezett napi 3-szor?

Pár hónapja találkoztam Péterrel, egy 25 éven keresztül aktívan bodybuildinggel foglalkozó, régi testépítő barátommal…

…aki a nemi vágy teljes hiányára, és komoly merevedési gondokra panaszkodott.

Ha valaha is használtál, vagy használni szeretnél tesztoszteron növelőt akkor vigyázz, nehogy hasonlóan, (vagy még rosszabbul) járj!

Tesztoszteron növelés: hogyan úszd meg a kúra utáni hormoncsökkenést, és a tartós merevedési zavarokat?

Tesztoszteron Növelés vs. Impotencia. Mit tudsz tenni?

 

A bejegyzésben részletesen bemutatásra kerül:

 • hogyan maximalizáld a tesztoszteron növelők hatását,
 • hogyan minimalizáld a tesztoszteron kúra utáni negatívumokat, (és indítsd be saját szervezeted tesztoszteron motorját),
 • hogyan erősítsd meg szexualitásodat, és élvezd újra az együttlétet.

A sztori

Péter többféle tesztoszteron fokozót kipróbált a tesztoszteron szint növelésére, hogy fokozza izomerejét és izomtömegét. Ezek a tesztoszteron növelési kúrák segítettek elérni a célját: jelentősen és ugrásszerűen növelte izomzatát.

A kúra után azonban fáradtságra, ízületi fájdalmakra és hízékonyságra panaszkodott. Sokkal rosszabbul ment az edzés. Járt orvosnál is, aki megerősítette, amit sejtett: a problémáit a nem megfelelően végrehajtott tesztoszteron kúra okozta.

Nem először hallottam erről a komoly problémáról tesztoszteron fokozót használó testépítőktől

Péter végül néhány év „fent és lent” helyzet után visszaszerezte és stabilizálta korábbi (majdnem) csúcsformáját. Egyúttal merevedési zavarai is megoldódtak a cikkben használt módszer segítségével.

Hogyan kezdődik el a tesztoszteron növelők használata?

Szeretnél magadnak egy izmos, egészséges és esztétikus testet. Ehhez a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy elkezdj járni rendszeresen a konditerembe.

Az elején mindenféle táplálék kiegészítőt mereven elutasítasz. (Ilyenkor azt sem tudod, hogy mi az a tesztoszteron pótlás).

Azt mondod magadban: tudok fejlődni „normál” módon is. Sok és intenzív edzés, plusz odafigyelsz majd az étkezésre (fehérjedús ételek: hús, tej, tojás, túró). Az eredmények pedig úgyis jönnek majd. Tisztán, szépen és gyorsan.

Aztán elkezded az edzést. Kitapasztalod a gyakorlatokat. Az eredmények tényleg jönnek, csak nem olyan gyors ütemben, ahogy eleinte hitted. De azért való igaz: izmosodsz, kezdesz formálódni.

Lassan már 2-3 éve, hogy lejársz a terembe. Megismered a többieket, egyre több lesz az ismerős arc.

Látsz persze új embereket is. Jönnek újak mindig, pl: a 18-20 éves vékonydongájú, nyüzüge srácok. Persze ők is szeretnének egy kis izmot magukra pakolni.

Aztán egyszer csak azt látod, hogy ezek a vékony srácok hihetetlen ütemben elkezdenek izmosodni. 1 – 1,5 éven belül akár 5-10 kg színtiszta izmot is felszednek!

Hogy történhet ez? Te már itt vagy 3 éve, és sokkal lassabb a fejlődésed. Mi a titkuk??

Aztán megtudod a többiektől: ezek a fiatal srácok tesztoszteront használnak.

Kicsit utána olvasol: a tesztoszteron a férfi nemi hormon. Minél több tesztoszteron van a szervezetedben, annál pozitívabb a hatás az izomerőre és az izomnövekedés ütemére is.

Ezen a ponton kicsit megrendülsz. Én itt vagyok már több éve. Nehogy már ezek a nyikhajok itt lazán megelőzzenek engem ilyen rövid idő alatt!

Ezután felmerül benned, hogy kipróbálj Te is egy tesztoszteron fokozót. Ennek hatására szinte azonnal látod a pozitív eredményt: jobban bírod a súlyokat, és újra növekedsz. Ez hihetetlen jó.

Tesztoszteron szint növelés: azt kérdezed magadtól, hogy miért nem kezdted el előbb?

Péternél is hasonlóan történt a dolog. Kipróbálta első tesztoszteron fokozóját, és rendkívüli módon megtetszett neki az eredmény. Szemmel láthatóan azonnal nagyobbak lettek az izmai.

Óvatosan körbekérdezett a teremben, hogy is kell a tesztoszteron növelést profin és egyúttal biztonságosan csinálni?

Megtudta, hogy tulajdonképpen a tesztoszteron injekció hatékonyabb, mint a növényi tesztoszteron fokozó.

Kiderült, hogy a tesztoszteron szint növelést:

 • legjobb kúraszerűen csinálni
 • célszerű rendszeresen mérni a tesztoszteron szintet
Tesztoszteron fokozó szerek rövid idő alatt jelentősen növelik az izmok méretét. De mi van a tesztoszteron kúra után?

A tesztoszteron fokozók izomnövelő hatása vitathatatlan

Péter ezek alapján látványos eredményeket ért el. Az izomvastagodás nagyon hamar bekövetkezett. Sőt folyamatosan és szemmel láthatóan növekedett hétről-hétre! A korábban használt súlyokhoz képest kb. másfélszer annyit bírt már emelni.

Még egy pozitív mellékhatás volt: a szex is jobban ment. Szinte mindig akarta, kívánta a szexet, és nagyszerűen is teljesített az ágyban. Szinte kicsattant az energiától.

Úgy érezte ő is, hogy a tesztoszteron fokozóval most végre megtalálta a Szent Grált.

 

Aztán jött a feketeleves…

 

Mi történik a tesztoszteron fokozó kúra után?

Sajnos jönnek a negatívumok……

A tesztoszteron szint növelés sajátossága, hogy egy-egy kúra után le kell állni. Ez így működik.

Péter a tesztoszteron fokozó kúra utáni időszakban a következőket tapasztalta:

Ahogy leállt a tesztoszteron növelővel, szinte azonnal visszaesett a teljesítménye. Sokkal rosszabbul ment az edzés.

Az még hagyján, hogy nem bírta úgy a súlyokat, mint korábban. De ráadásul a testén is hamar meglátszott a visszaesés: vesztett az izomtömegéből. Ízületi fájdalmai voltak, gyengének érezte magát, levertség vett erőt rajta.

Rosszkedve szinte állandósult. Ekkor kezdődtek a komolyabb merevedési problémák is.

A legrosszabb gondolatát szó szerint idézem:

„Mintha megszűntem volna férfinak lenni”

Mi történt tulajdonképpen?

Csupán annyi, hogy Péter szervezetének saját férfi hormon termelése minimális szintre csökkent.

Ez nem egyedi dolog, mindenkinél így történik. A külső forrásból hosszú ideig bevitt, nagy mennyiségű tesztoszteron szint fokozó szerek miatt a szervezet úgy érzékeli, hogy elegendő (sőt túlzottan sok) tesztoszteron hormon van a szervezetben.

Tehát a szervezet úgy érzékeli, hogy nincs szükség tesztoszteron hormon előállítására – ezért leáll a termelésével.

A merevedési probléma nem még minden: a nemi vágy is szinte teljesen eltűnik egy időre.

Egy konkrét példa: a tengerparton Péter előtt egy gyönyörű, izgató testű tangás lány feküdt.

ÉS Ő SEMMIT SEM ÉRZETT.

Tesztoszteron szint drasztikusan csökkenhet egy tesztoszteron szint növelő kúra után

Tesztoszteron szint csökkenése kúra után: ZÉRÓ reakció erre a látványra

 

Azaz, nem csupán nem volt erekciója, de nem érzett semmit egy szexi, majdnem meztelen nő láttán. Mintha teljesen elmúltak volna a férfiúi ösztönei. Teljesen hihetetlennek hangzik, de igaz.

A libidó esést a hangulatváltozás is fokozza. (Ez olyan, mint például a diétázó nőknél a havi menses elmaradása, hiszen a szervezet egy szélsőséges helyzetben pl.: diéta vagy tesztoszteron kúra utáni állapot, a másodlagos reakciókat a szervezetben blokkolja, avagy lelassítja).

Kérdezd meg egy testépítő barátodat a környezetedben, aki már valaha átesett tesztoszteron növelésen. Meg fogja erősíteni fentieket.

A következő hetek a kínszenvedést hozták a barátnőjével. Péter képtelen volt a szeretkezésre, és igazából nem is vágyott rá.

Péter elmondta nekem, hogy ilyenkor bomlanak „két táborra” a tesztoszteron szint növelőket használó testépítők:

1. csoport: Akik az impotencia miatti félelemből úgy döntenek, hogy azonnal visszatérnek a tesztoszteron fokozókhoz. És többé egyáltalán nem akarnak leállni vele

2. csoport: A többség, aki keservesen kivárja azt az időszakot, amíg a szervezete újra elkezd önmagától tesztoszteront termelni.

Dacára a mellékhatásoknak, sem Péter sem én nem javasoljuk senkinek az első verziót. Folyamatosan hosszú ideig leállás nélkül tesztoszteron növelőt szedni rendkívül veszélyes és káros az egészségre. Ettől a tesztoszteron minimális szintre csökkenhet a szervezetben, vagy szélsőséges esetben le is állhat. Erről a szintről a sperma számának és minőségének helyreállítása is kétséges lehet.

(Emellett halkan hozzáteszem: kúraszerűen sem igazán szerencsés a tesztoszteron bevitel. Ahogy fent írtam, komolyan megzavarja férfiak a nemi hormonjainak működését).

Én is évekig jártam konditerembe. Bár nem helyeslem – de abszolút meg tudlak érteni ha mégis a tesztoszteron fokozók mellett döntesz (egyszer én magam is kipróbáltam).

Mi a megoldás, ha mégis tesztoszteront szedtél vagy szednél?

Szerencsére többen vannak, akik helyesen hajtják végre a tesztoszteron növelést, azaz egy-egy tesztoszteron szint növelő használata után megállnak. Hogyha már amellett döntesz, hogy használsz tesztoszteron fokozó szereket, akkor mindenképp ez a javasolt módszer!

A tapasztalat az, hogy a leállás után kb. 1-2 hónap után újra be tud indulni a szervezet saját tesztoszteron termelése. Azonban előfordul, hogy valakinek 1 – 1,5 évet is vár erre!

Vannak módszerek, amelyek segítenek beindítani a szervezet természetes tesztoszteron termelésének a folyamatát.

Mit csinálj a tesztoszteron szint növelő kúra után, hogy elkerüld a merevedési zavart, a nemi vágy csökkenését és a drasztikus izomvesztést? Próbáld ki a TNT technikát!

Péternek is ez a technika segített felgyorsítani a visszaállási folyamatot.

Íme az új recept: „TNT technika” (Tesztoszteron Növelés Testépítőknek)

A TNT technika segít a tesztoszteron növelő készítmények negatív hatásait ellensúlyozni.

Kinek használ a TNT technika?

 • Azon testépítőknek, akik tesztoszteron kúrát csináltak (tesztoszteron injekciót, prohormont, tesztoszteron fokozót, növényi tesztoszteron növelőt használtak), majd abbahagyták.
 • Olyan testépítőknek, akik éppen tesztoszteron növelőt használnak, és tartanak a mellékhatásoktól. Illetve attól, hogy mi fog történni a tesztoszteron fokozó kúra után?

A TNT technika 3 egyszerű lépésből áll.

TNT technika: gyakorlati stratégia eredményes tesztoszteron növeléshez

TNT technika: gyakorlati stratégia eredményes tesztoszteron növeléshez

A TNT technika három lépése

1. lépés: Tartsd be a kúra szabályait: Ha már úgy döntesz, hogy tesztoszteron növelő szereket használsz, akkor tartsd be a kúra szabályait.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed: A kúra utáni időszakban természetes módon bírd rá a szervezeted, hogy minél hamarabb beindítsa a  saját tesztoszteron termelését.

3. lépés: Erősíts rá a szexre: élvezd továbbra is a férfiasságodat, és szeretkezz akár napi háromszor!

Nézzük meg részletesen mindhárom lépést. (Egyszerűek és hatékonyak lesznek).

1. lépés: Tartsd be a kúra szabályait

Fontos, hogy tudd: a probléma miértje NEM a tesztoszteron használata, hanem a nem megfelelően végrehajtott kúra. Íme a helyes, és javasolt tesztoszteron kúra receptje:

Tesztoszteron kúra ideje

Tartsd be a kúra szabályait, és mindenképp állj le egy-egy tesztoszteron kúrát követően. A tesztoszteron kúra ideális időtartama: 12 hét (de maximum 16 hét). Javaslom, hogy a 12 hetet tartsd be!

A tesztoszteron kúra után tarts minimum ugyanannyi, de inkább másfélszer annyi szünetet!

Bevitt Tesztoszteron mennyisége

A tesztoszteron szintet napi adagban mérjük. Egy 25-45 év közötti közötti férfi szervezetének saját tesztoszteron termelésének mennyisége: 7 mg/nap vagy 50-55 mg/hét. A kúra alatt egy testépítő átlagban 1,000 mg/hét tesztoszteront visz be, amelyből legjobb esetben 20%-a hasznosul. Ennél több tesztoszteront nem javasolt bevinni. (A tesztoszteron adagolása az egyes tesztoszteron termékektől függően változó).

Legfontosabb teendő kúra után

Sokan nem tudják de ez lesz a lényeg: A kúra után minden esetben használj jó minőségű ösztrogén blokkolót!

Hogyha kívülről viszel be nagy mennyiségű tesztoszteront, akkor a kívülről bevitt tesztoszteron egy része ösztrogénné (női nemi hormonná) válik. Ezt mindenkinél így történik, egyszerűen így reagál a szervezet.

Emiatt elengedhetetlen, hogy mindenképp alkalmazz ösztrögén blokkolót, amely csökkenti az ösztrogén szintet. Az ösztrogén blokkolók használata azért is fontos, mert meggátolja a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállását, illetve segíti újra beindítani azt.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed

Miután befejeztél egy tesztoszteron kúrát, fogyassz természetes tesztoszteron szint növelő ételeket. Az itt felsorolt ételek kritikus fontosságúak a saját szervezeted által termelt tesztoszteron szint növelésének szempontjából. Fogyassz magas fehérjetartalmú és zsírokban gazdag ételeket, pl.: hús, tojás, hal, aludttej. (Az aludttej egyébként hasznos védelmet nyújt a rák kialakulásával szemben is).

Adj extra lökést a szervezeted tesztoszteron szintjének brokkoli, karfiol, kelbimbó, avokádó, káposzta, gránátalma és fokhagyma kiváló természetes tesztoszteron szint fokozó elsőrangú zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával! Fogyassz kiegészítésképp cinket és D vitamint!

Próbálj meg minél többet aludni, 9-10 órát is akár! A tesztoszteron hormon 3/4-e alvás közben termelődik.

Kúra után használj jó minőségű ösztrogén blokkolót amit az 1. lépésnél írtam. Extra tipp: ezt alkalmazhatod a tesztoszteron kúra közben is.

3. lépés: Erősíts rá a szexre

Péternél konkrétan a következőképp történt a dolog:

Pár héttel a tesztoszteron fokozó kúra után már elviselhetetlen volt, hogy ennyire nem tud teljesíteni az ágyban. Rendívül rosszul érezte magát a barátnője előtt. Emiatt „segítség” után nézett.

Először kamagrát vett, (persze illegálisan). A kamagra Péternek nem vált be: komoly mellékhatásai voltak: nagyon erős fejfájás illetve rosszullét. (Olvasd el az alábbi cikket, hogy miért NE kamagrával próbálkozz).

Péter aztán kipróbálta a Boom Boom potencianövelőt. A Boom Boom sikerrel megoldotta a merevedési gondjait.

Gyakorlatilag 1 kapszula Boom Boom bevétele után, minimális ingerlés hatására kőkemény erekciót ért el, és ami a legfontosabb: újra tudta élvezni a szexet!

A Boom Boom egy engedélyezett, legális és nagyon hatásos potencianövelő készítmény. Legfőbb előnye, hogy nincs mellékhatása (vagy egészen elhanyagolható fejfájás képzelhető el) – viszont brutális merevedést okoz.

Kifejezetten hatásos tesztoszteron kúra után testépítőknek is.

 Péternek a TNT technika alkalmazásával:

 • A tesztoszteron szint növelő kúrát követően 1 hónap múlva beindult saját tesztoszteron termelése
 • Egyetlen darab Boom Boom kapszulával naponta 2-3 alkalommal szeretkezik a barátnőjével (természetesen olyan alkalmakkor, amikor erre kölcsönösen igényük van). A külső forrásból bevitt tesztoszteron leállása után azonnal képessé vált erre. Ráadásul az 1 kapszula hatása még másnap is intenzíven érződik.

Péter saját tesztoszteron termelése jelenleg helyreállt, és normális szinten van. Ennek ellenére időről-időre alkalmanként rásegít a szexre, ahogy ő mondja:

“Tökéletesen megy már anélkül is, de néha ráteszem a plusz csillagot a Boom Boom-mal. Miért ne?”

 

Próbáld ki a vevői vélemények alapján a legjobb potencianövelőt, a Boom Boom-ot:

Összegzés

A tesztoszteron szint növelő készítmények látványosan növelik az izomerőt és az izmok méretét. Azonban ezen készítményeknek mellékhatásai és egészségügyi kockázatai is lehetnek. Ha ezek tudtával úgy döntesz, hogy mégis megpróbálkozol a mesterséges tesztoszteron szint növeléssel, akkor kritikus fontosságú, hogy használd a TNT technika gyakorlatban is bizonyított mindhárom lépését.

Így nem kell beletörődnöd a tesztoszteron kúrát követő negatív, kínos és hosszadalmas, (akár 1 – 18 hónapos) időszakban bekövetkező utóhatásokba, illetve kivárni azt az időt, amíg a saját szervezeted képes lesz újra tesztoszteront termelni.

Ehhez elengedetlenül fontos a TNT technika követése, azaz:

1. lépés: szigorúan tartsd be a kúrára vonatkozó szabályokat,

2. lépés: fokozd a szervezeted természetes tesztoszteron növelését fenti módszerekkel,

3. lépés: használd a Boom Boom potencianövelőt a kúra utáni időszakban.

Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk.

Több ezer férfinek segítettünk ezalatt, többek között Péterhez hasonló tesztoszteron kúrán átesett testépítőknek is.

További teendők

1. teendő: Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg bátran edzőtársaddal, akinek szintén hasznos lehet! Küldd el a linket e-mailben, vagy használd ezen cikk alján található megosztás gombokat!

 2.  teendő: Próbáld ki a TNT technikát a gyakorlatban is!


Rendelj extrán hatásos és biztonságos Boom Boom potencianövelőt itt:

5 hozzászólás
 • Nagy Dávid 2019.03.27. // 13:03

  csak azon elmélkedem,hogyha megrendelem a futár ide adja a kezembe és azt mondja”tessék itt a potencianövelőd” ami kicsit ciki..nem?

  • admin 2019.03.27. // 15:30

   Kedves Dávid,

   Köszönöm az észrevételt, jogosan merülhet fel ez a kérdés.
   A gyakorlatban azonban ez soha nem fordul elő. A kézbesítő semmilyen esetben nem tudja, hogy mi van a csomagban.

   A küldeményeink tőlünk először a Magyar Posta elosztó központjába kerülnek. Itt osztják szét őket a kiszállítási régiók szerint. Ezután kerülnek el a csomagok az egyes postásokhoz, akik ténylegesen kiviszik a küldeményeket.
   A csomagjainkon csak a kézbesítési cím látszódik. Feladóként a mi cégnevünk nem jelenik meg sehol. Tehát ebből sem lehet kikövetkeztetni, hogy honnan származik a csomag és mit tartalmaz.

   Még egy tipp a 100% diszkrécióhoz: Kérheted a csomagot például Posta csomagautomatába is. És ekkor egyáltalán nem kell futárral találkozni.

   Részletesebb információkat itt találhatsz a szállítással és csomagolással kapcsolatban: https://potencianovelo-szerek.hu/szallitas/

 • Adam 2016.09.22. // 22:18

  Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

 • Tivadar 2016.07.22. // 21:48

  Tényleg hasznos tanácsok, jó olvasni végre ilyet. Én teljesen azonosulni tudtam vele (sajnos). Nálam is hasonló volt a kaland a tesztoszteronnal. Mondjuk én már inkább leálltam az egésszel…

 • Eddie 2016.06.28. // 19:15

  Tetszett a cikk, nagyon profin össze van szedve a téma!

Szólj hozzá

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a www.aboutcookies.org weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.