Biztonságos weboldal

Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után

Hogyan nyerte vissza Péter a férfiasságát és szeretkezett napi 3-szor?

Tesztoszteron növelés: hogyan úszd meg a kúra utáni hormoncsökkenést, és a tartós merevedési zavarokat?

Tesztoszteron Növelés vs. Impotencia. Mit tudsz tenni?

Pár hónapja találkoztam Péterrel, egy 25 éven keresztül aktívan bodybuildinggel foglalkozó, régi testépítő barátommal…

…aki a nemi vágy teljes hiányára, és komoly merevedési gondokra panaszkodott.

Ha valaha is használtál, vagy használni szeretnél tesztoszteron növelőt akkor vigyázz, nehogy hasonlóan, (vagy még rosszabbul) járj!

 

A bejegyzésben részletesen bemutatásra kerül:

 • hogyan maximalizáld a tesztoszteron növelők hatását,
 • hogyan minimalizáld a tesztoszteron kúra utáni negatívumokat, (és indítsd be saját szervezeted tesztoszteron motorját),
 • hogyan erősítsd meg szexualitásodat, és élvezd újra az együttlétet.

A sztori

Péter többféle tesztoszteron fokozót kipróbált a tesztoszteron szint növelésére, hogy fokozza izomerejét és izomtömegét. Ezek a tesztoszteron növelési kúrák segítettek elérni a célját: jelentősen és ugrásszerűen növelte izomzatát.

A kúra után azonban fáradtságra, ízületi fájdalmakra és hízékonyságra panaszkodott. Sokkal rosszabbul ment az edzés. Járt orvosnál is, aki megerősítette, amit sejtett: a problémáit a nem megfelelően végrehajtott tesztoszteron kúra okozta.

Nem először hallottam erről a komoly problémáról tesztoszteron fokozót használó testépítőktől

Péter végül néhány év „fent és lent” helyzet után visszaszerezte és stabilizálta korábbi (majdnem) csúcsformáját. Egyúttal merevedési zavarai is megoldódtak a cikkben használt módszer segítségével.

Hogyan kezdődik el a tesztoszteron növelők használata?

Szeretnél magadnak egy izmos, egészséges és esztétikus testet. Ehhez a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy elkezdj járni rendszeresen a konditerembe.

Az elején mindenféle táplálék kiegészítőt mereven elutasítasz. (Ilyenkor azt sem tudod, hogy mi az a tesztoszteron pótlás).

Azt mondod magadban: tudok fejlődni „normál” módon is. Sok és intenzív edzés, plusz odafigyelsz majd az étkezésre (fehérjedús ételek: hús, tej, tojás, túró). Az eredmények pedig úgyis jönnek majd. Tisztán, szépen és gyorsan.

Aztán elkezded az edzést. Kitapasztalod a gyakorlatokat. Az eredmények tényleg jönnek, csak nem olyan gyors ütemben, ahogy eleinte hitted. De azért való igaz: izmosodsz, kezdesz formálódni.

Lassan már 2-3 éve, hogy lejársz a terembe. Megismered a többieket, egyre több lesz az ismerős arc.

Látsz persze új embereket is. Jönnek újak mindig, pl: a 18-20 éves vékonydongájú, nyüzüge srácok. Persze ők is szeretnének egy kis izmot magukra pakolni.

Aztán egyszer csak azt látod, hogy ezek a vékony srácok hihetetlen ütemben elkezdenek izmosodni. 1 – 1,5 éven belül akár 5-10 kg színtiszta izmot is felszednek!

Hogy történhet ez? Te már itt vagy 3 éve, és sokkal lassabb a fejlődésed. Mi a titkuk??

Aztán megtudod a többiektől: ezek a fiatal srácok tesztoszteront használnak.

Kicsit utána olvasol: a tesztoszteron a férfi nemi hormon. Minél több tesztoszteron van a szervezetedben, annál pozitívabb a hatás az izomerőre és az izomnövekedés ütemére is.

Ezen a ponton kicsit megrendülsz. Én itt vagyok már több éve. Nehogy már ezek a nyikhajok itt lazán megelőzzenek engem ilyen rövid idő alatt!

Ezután felmerül benned, hogy kipróbálj Te is egy tesztoszteron fokozót. Ennek hatására szinte azonnal látod a pozitív eredményt: jobban bírod a súlyokat, és újra növekedsz. Ez hihetetlen jó.

Tesztoszteron szint növelés: azt kérdezed magadtól, hogy miért nem kezdted el előbb?

Péternél is hasonlóan történt a dolog. Kipróbálta első tesztoszteron fokozóját, és rendkívüli módon megtetszett neki az eredmény. Szemmel láthatóan azonnal nagyobbak lettek az izmai.

Óvatosan körbekérdezett a teremben, hogy is kell a tesztoszteron növelést profin és egyúttal biztonságosan csinálni?

Megtudta, hogy tulajdonképpen a tesztoszteron injekció hatékonyabb, mint a növényi tesztoszteron fokozó.

Kiderült, hogy a tesztoszteron szint növelést:

 • legjobb kúraszerűen csinálni
 • célszerű rendszeresen mérni a tesztoszteron szintet
Tesztoszteron fokozó szerek rövid idő alatt jelentősen növelik az izmok méretét. De mi van a tesztoszteron kúra után?

A tesztoszteron fokozók izomnövelő hatása vitathatatlan

Péter ezek alapján látványos eredményeket ért el. Az izomvastagodás nagyon hamar bekövetkezett. Sőt folyamatosan és szemmel láthatóan növekedett hétről-hétre! A korábban használt súlyokhoz képest kb. másfélszer annyit bírt már emelni.

Még egy pozitív mellékhatás volt: a szex is jobban ment. Szinte mindig akarta, kívánta a szexet, és nagyszerűen is teljesített az ágyban. Szinte kicsattant az energiától.

Úgy érezte ő is, hogy a tesztoszteron fokozóval most végre megtalálta a Szent Grált.

 

Aztán jött a feketeleves…

 

Mi történik a tesztoszteron fokozó kúra után?

Sajnos jönnek a negatívumok……

A tesztoszteron szint növelés sajátossága, hogy egy-egy kúra után le kell állni. Ez így működik.

Péter a tesztoszteron fokozó kúra utáni időszakban a következőket tapasztalta:

Ahogy leállt a tesztoszteron növelővel, szinte azonnal visszaesett a teljesítménye. Sokkal rosszabbul ment az edzés.

Az még hagyján, hogy nem bírta úgy a súlyokat, mint korábban. De ráadásul a testén is hamar meglátszott a visszaesés: vesztett az izomtömegéből. Ízületi fájdalmai voltak, gyengének érezte magát, levertség vett erőt rajta.

Rosszkedve szinte állandósult. Ekkor kezdődtek a komolyabb merevedési problémák is.

A legrosszabb gondolatát szó szerint idézem:

„Mintha megszűntem volna férfinak lenni”

Mi történt tulajdonképpen?

Csupán annyi, hogy Péter szervezetének saját férfi hormon termelése minimális szintre csökkent.

Ez nem egyedi dolog, mindenkinél így történik. A külső forrásból hosszú ideig bevitt, nagy mennyiségű tesztoszteron szint fokozó szerek miatt a szervezet úgy érzékeli, hogy elegendő (sőt túlzottan sok) tesztoszteron hormon van a szervezetben.

Tehát a szervezet úgy érzékeli, hogy nincs szükség tesztoszteron hormon előállítására – ezért leáll a termelésével.

A merevedési probléma nem még minden: a nemi vágy is szinte teljesen eltűnik egy időre.

Egy konkrét példa: a tengerparton Péter előtt egy gyönyörű, izgató testű tangás lány feküdt.

ÉS Ő SEMMIT SEM ÉRZETT.

Tesztoszteron szint drasztikusan csökkenhet egy tesztoszteron szint növelő kúra után

Tesztoszteron szint csökkenése kúra után: ZÉRÓ reakció erre a látványra

 

Azaz, nem csupán nem volt erekciója, de nem érzett semmit egy szexi, majdnem meztelen nő láttán. Mintha teljesen elmúltak volna a férfiúi ösztönei. Teljesen hihetetlennek hangzik, de igaz.

A libidó esést a hangulatváltozás is fokozza. (Ez olyan, mint például a diétázó nőknél a havi menses elmaradása, hiszen a szervezet egy szélsőséges helyzetben pl.: diéta vagy tesztoszteron kúra utáni állapot, a másodlagos reakciókat a szervezetben blokkolja, avagy lelassítja).

Kérdezd meg egy testépítő barátodat a környezetedben, aki már valaha átesett tesztoszteron növelésen. Meg fogja erősíteni fentieket.


Oszd meg  ha tetszik:


 
 


A következő hetek a kínszenvedést hozták a barátnőjével. Péter képtelen volt a szeretkezésre, és igazából nem is vágyott rá.

Péter elmondta nekem, hogy ilyenkor bomlanak „két táborra” a tesztoszteron szint növelőket használó testépítők:

1. csoport: Akik az impotencia miatti félelemből úgy döntenek, hogy azonnal visszatérnek a tesztoszteron fokozókhoz. És többé egyáltalán nem akarnak leállni vele

2. csoport: A többség, aki keservesen kivárja azt az időszakot, amíg a szervezete újra elkezd önmagától tesztoszteront termelni.

Dacára a mellékhatásoknak, sem Péter sem én nem javasoljuk senkinek az első verziót. Folyamatosan hosszú ideig leállás nélkül tesztoszteron növelőt szedni rendkívül veszélyes és káros az egészségre. Ettől a tesztoszteron minimális szintre csökkenhet a szervezetben, vagy szélsőséges esetben le is állhat. Erről a szintről a sperma számának és minőségének helyreállítása is kétséges lehet.

(Emellett halkan hozzáteszem: kúraszerűen sem igazán szerencsés a tesztoszteron bevitel. Ahogy fent írtam, komolyan megzavarja férfiak a nemi hormonjainak működését).

Én is évekig jártam konditerembe. Bár nem helyeslem – de abszolút meg tudlak érteni ha mégis a tesztoszteron fokozók mellett döntesz (egyszer én magam is kipróbáltam).

Mi a megoldás, ha mégis tesztoszteront szedtél vagy szednél?

Szerencsére többen vannak, akik helyesen hajtják végre a tesztoszteron növelést, azaz egy-egy tesztoszteron szint növelő használata után megállnak. Hogyha már amellett döntesz, hogy használsz tesztoszteron fokozó szereket, akkor mindenképp ez a javasolt módszer!

A tapasztalat az, hogy a leállás után kb. 1-2 hónap után újra be tud indulni a szervezet saját tesztoszteron termelése. Azonban előfordul, hogy valakinek 1 – 1,5 évet is vár erre!

Vannak módszerek, amelyek segítenek beindítani a szervezet természetes tesztoszteron termelésének a folyamatát.

Mit csinálj a tesztoszteron szint növelő kúra után, hogy elkerüld a merevedési zavart, a nemi vágy csökkenését és a drasztikus izomvesztést? Próbáld ki a TNT technikát!

Péternek is ez a technika segített felgyorsítani a visszaállási folyamatot.

Íme az új recept: „TNT technika” (Tesztoszteron Növelés Testépítőknek)

A TNT technika segít a tesztoszteron növelő készítmények negatív hatásait ellensúlyozni.

Kinek használ a TNT technika?

 • Azon testépítőknek, akik tesztoszteron kúrát csináltak (tesztoszteron injekciót, prohormont, tesztoszteron fokozót, növényi tesztoszteron növelőt használtak), majd abbahagyták.
 • Olyan testépítőknek, akik éppen tesztoszteron növelőt használnak, és tartanak a mellékhatásoktól. Illetve attól, hogy mi fog történni a tesztoszteron fokozó kúra után?

A TNT technika 3 egyszerű lépésből áll.

TNT technika: gyakorlati stratégia eredményes tesztoszteron növeléshez

TNT technika: gyakorlati stratégia eredményes tesztoszteron növeléshez

A TNT technika három lépése

1. lépés: Tartsd be a kúra szabályait: Ha már úgy döntesz, hogy tesztoszteron növelő szereket használsz, akkor tartsd be a kúra szabályait.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed: A kúra utáni időszakban természetes módon bírd rá a szervezeted, hogy minél hamarabb beindítsa a  saját tesztoszteron termelését.

3. lépés: Erősíts rá a szexre: élvezd továbbra is a férfiasságodat, és szeretkezz akár napi háromszor!

Nézzük meg részletesen mindhárom lépést. (Egyszerűek és hatékonyak lesznek).

1. lépés: Tartsd be a kúra szabályait

Fontos, hogy tudd: a probléma miértje NEM a tesztoszteron használata, hanem a nem megfelelően végrehajtott kúra. Íme a helyes, és javasolt tesztoszteron kúra receptje:

Tesztoszteron kúra ideje

Tartsd be a kúra szabályait, és mindenképp állj le egy-egy tesztoszteron kúrát követően. A tesztoszteron kúra ideális időtartama: 12 hét (de maximum 16 hét). Javaslom, hogy a 12 hetet tartsd be!

A tesztoszteron kúra után tarts minimum ugyanannyi, de inkább másfélszer annyi szünetet!

Bevitt Tesztoszteron mennyisége

A tesztoszteron szintet napi adagban mérjük. Egy 25-45 év közötti közötti férfi szervezetének saját tesztoszteron termelésének mennyisége: 7 mg/nap vagy 50-55 mg/hét. A kúra alatt egy testépítő átlagban 1,000 mg/hét tesztoszteront visz be, amelyből legjobb esetben 20%-a hasznosul. Ennél több tesztoszteront nem javasolt bevinni. (A tesztoszteron adagolása az egyes tesztoszteron termékektől függően változó).

Legfontosabb teendő kúra után

Sokan nem tudják de ez lesz a lényeg: A kúra után minden esetben használj jó minőségű ösztrogén blokkolót!

Hogyha kívülről viszel be nagy mennyiségű tesztoszteront, akkor a kívülről bevitt tesztoszteron egy része ösztrogénné (női nemi hormonná) válik. Ezt mindenkinél így történik, egyszerűen így reagál a szervezet.

Emiatt elengedhetetlen, hogy mindenképp alkalmazz ösztrögén blokkolót, amely csökkenti az ösztrogén szintet. Az ösztrogén blokkolók használata azért is fontos, mert meggátolja a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállását, illetve segíti újra beindítani azt.

2. lépés: Kúra után pörgesd fel saját tesztoszteron termelésed

Miután befejeztél egy tesztoszteron kúrát, fogyassz természetes tesztoszteron szint növelő ételeket. Az itt felsorolt ételek kritikus fontosságúak a saját szervezeted által termelt tesztoszteron szint növelésének szempontjából. Fogyassz magas fehérjetartalmú és zsírokban gazdag ételeket, pl.: hús, tojás, hal, aludttej. (Az aludttej egyébként hasznos védelmet nyújt a rák kialakulásával szemben is).

Adj extra lökést a szervezeted tesztoszteron szintjének brokkoli, karfiol, kelbimbó, avokádó, káposzta, gránátalma és fokhagyma kiváló természetes tesztoszteron szint fokozó elsőrangú zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával! Fogyassz kiegészítésképp cinket és D vitamint!

Próbálj meg minél többet aludni, 9-10 órát is akár! A tesztoszteron hormon 3/4-e alvás közben termelődik.

Kúra után használj jó minőségű ösztrogén blokkolót amit az 1. lépésnél írtam. Extra tipp: ezt alkalmazhatod a tesztoszteron kúra közben is.

3. lépés: Erősíts rá a szexre

Péternél konkrétan a következőképp történt a dolog:

Pár héttel a tesztoszteron fokozó kúra után már elviselhetetlen volt, hogy ennyire nem tud teljesíteni az ágyban. Rendívül rosszul érezte magát a barátnője előtt. Emiatt „segítség” után nézett.

Először kamagrát vett, (persze illegálisan). A kamagra Péternek nem vált be: komoly mellékhatásai voltak: nagyon erős fejfájás illetve rosszullét. (Olvasd el az alábbi cikket, hogy miért NE kamagrával próbálkozz).

Péter aztán kipróbálta a Boom Boom potencianövelőt. A Boom Boom sikerrel megoldotta a merevedési gondjait.

Gyakorlatilag 1 kapszula Boom Boom bevétele után, minimális ingerlés hatására kőkemény erekciót ért el, és ami a legfontosabb: újra tudta élvezni a szexet!

A Boom Boom egy engedélyezett, legális és nagyon hatásos potencianövelő készítmény. Legfőbb előnye, hogy nincs mellékhatása (vagy egészen elhanyagolható fejfájás képzelhető el) – viszont brutális merevedést okoz.

Kifejezetten hatásos tesztoszteron kúra után testépítőknek is.

 Péternek a TNT technika alkalmazásával:

 • A tesztoszteron szint növelő kúrát követően 1 hónap múlva beindult saját tesztoszteron termelése
 • Egyetlen darab Boom Boom kapszulával naponta 2-3 alkalommal szeretkezik a barátnőjével (természetesen olyan alkalmakkor, amikor erre kölcsönösen igényük van). A külső forrásból bevitt tesztoszteron leállása után azonnal képessé vált erre. Ráadásul az 1 kapszula hatása még másnap is intenzíven érződik.

Péter saját tesztoszteron termelése jelenleg helyreállt, és normális szinten van. Ennek ellenére időről-időre alkalmanként rásegít a szexre, ahogy ő mondja:

“Tökéletesen megy már anélkül is, de néha ráteszem a plusz csillagot a Boom Boom-mal. Miért ne?”

 

Próbáld ki a vevői vélemények alapján a legjobb potencianövelőt, a Boom Boom-ot:

4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!
A Boom Boom potencianövelőt bármely 18 év feletti férfi bátran szedheti.Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül.Megdöbbentően erős merevedés ami hosszú ideig fent is marad.Boom Boom kapszula (2 darab kapszula egy dobozban)Legális, engedélyezett és biztonságos. Boom Boom a legjobb potencianövelő termékünk.Rendelj 4 doboz Boom Boom-ot és ingyen házhoz szállítjuk belföldön!Boom Boom kapszula: kiemelkedik a potencianövelők közülA csomag címzéséből sem derül ki, hogy mit tartalmaz a csomag. Erre kiemelten vigyázunk!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Csomag érkezése Hozzád: 08.16.
4.86 az 5-ből 42 vásárlói értékelés alapján
(42 vásárlói értékelés)

14 400 Ft

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor

Ingyen kiszállítással!

Kiszerelés: 4 X 2 kapszula

(Készleten van, rendelhető)

Termékleírás

Leghatásosabb megoldás potencia problémákra. Gyorsan hat és rendkívül erős merevedést okoz, amely tartósan megmarad. A készítmény természetes növényi anyagokat tartalmaz, legfőbb előnyei közé tartozik hogy nincs mellékhatása.

További információk

Szedési útmutató

Szeretkezés előtt 0,5 – 1 órával javasolt 1 db Boom Boom kapszulát lenyelni bő folyadékkal. 1-2 naponta javasolt alkalmazni a készítményt.

Kinek ajánljuk?

18 – 70 év közötti férfiaknak ajánljuk. Szedhetik idősebbek, enyhe vérnyomásproblémával küzdő és cukorbetegséggel küzdő férfiak is.

Lehetséges mellékhatások

Nincs ismert mellékhatása.

Kiszerelés

2 db kapszula / doboz. OÉTI hatósági engedélyszám: 15088/2014. (OÉTI zöld pipás termék).

Összetevők

Porított ázsiai ginzeng gyökér kivonat (Panax ginseng), porított tajgagyökér kivonat (Eleutheroccus senticosus), zselatin, porított közönséges bojtorján gyümölcs 10:1 arányú kivonat (Arctium lappa), porított száraz ötlevelű gynostemma 20:1 arányú kivonat, színezékek (Tartrazine E102, Ponceau 4R, E124).

Belföldi szállítás

A megrendelt csomag kiszállítása 2 munkanapon belül megtörténik (lakcímre, munkahely címre, Postán maradó csomagként, MOL Postapontra, Coop Csomagpontra vagy Posta csomagautomatába).
A belföldi szállítási díj 990 Ft. Az akciós csomagoknál, és bármilyen 14,400 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás Magyarországon belül bárhová. Lehetőség van későbbi időpontra is kérni a csomag kiszállítását: az igényelt kiszállítási dátumot a rendelés során kérjük a “Megjegyzés” mezőben jelezni.

Külföldi szállítás

A VILÁG ÖSSZES ORSZÁGÁBA SZÁLLíTUNK. Külföldi rendelés esetén a kézbesítés ideje várhatóan 3-5 munkanap Európán belül illetve 6-8 munkanap Európán kívül. KÜLFÖLDI UTÁNVÉTELES FIZETÉSRE EGYELŐRE NINCS LEHETŐSÉG. Külföldi rendelés esetén bankkártyával, PayPal-al és banki átutalással lehet fizetni.
A külföldi szállítási díj egységesen 2,900 Ft. Az akciós külföldi csomagoknál, és bármilyen 36,000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás a világon bárhová. FONTOS: Átutalásos fizetés esetében a NEVET ÉS/VAGY A RENDELÉS SZÁMOT kérjük beleírni az átutalás “Közlemény” rovatába.

Csomagolás

100%-ban diszkrét, nem kitapintható egyszínű légpárnás boríték vagy papírdoboz. A csomag tartalmára nincsen semmilyen utalás. A kézbesítő sem tudja, hogy mit tartalmaz a csomag. Cégünk neve, a Perfect Play Kft. már nem szerepel feladóként sem a csomagon: így kikövetkeztetni sem lehet, hogy mit tartalmaz a csomag. Jelenleg László keresztnévvel egy magánszemély neve szerepel a csomagon feladóként. Kérésre ráírjuk a csomagra, hogy könyv vagy számítógép alkatrész (ezt kérjük a rendelés során a “Megjegyzés” mezőben jelezni).

Fizetés

Utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítőnek kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával. Előre fizetés esetén banki átutatalással, bankkártyával vagy PayPal-al lehet fizetni. (Külföldre csak bankkártyás,PayPal-os vagy banki átutalásos előre fizetés után tudjuk indítani a csomagot). FONTOS: Átutalásos fizetés esetében a NEVET ÉS/VAGY A RENDELÉS SZÁMOT kérjük beleírni az átutalás “Közlemény” rovatába.

Garancia

Egyedülálló “Nulla Kockázat Garancia”. Kiemelkedően erős garanciát vállalunk a piacon: Hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vált be a termék (nem hatott megfelelően, erős mellékhatások léptek fel, hiányzott valamilyen tájékoztatás, stb.), akkor kérdés nélkül azonnal visszafizetjük a rendelés összegét a teljes postaköltséggel együtt. A vásárlástól számított 60 napig érvényes a garanciánk.

42 értékelés a termékre: Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

 1. 5 / 5

  :

  Többféle potencianövelőt kipróbáltam már, de ez tényleg mindent felülmúl! Köszönöm

 2. 5 / 5

  :

  Nagyon jól megindítja és erősen fent is tartja a merevedést. Kifejezetten jó!

 3. 4 / 5

  :

  Árérték arányban ez éri meg jól az ingyen szállítás miatt

 4. 5 / 5

  :

  Az utóbbi időben eléggé stresszesek a napjaim, ezért kíváncsiságból kipróbáltam.. Fél adagot, mert azért nagy baj nincs nálam… ÉS bejött, működik, viszont amit mások is írtak, az arcpír az nekem is megvolt, kicsit “égett” a fülem is. De ha lenn már akció van, akkor észre sem vehető a mellékhatás!

 5. 5 / 5

  :

  Én már 5. alkalommal rendelek Tőletek. Eddig egyetlen potencianövelő készítményetekben sem csalódtam. Úgy gondolom, hogy ma Magyarországon Ti vagytok ebben az abszolút profik

 6. 5 / 5

  :

  Én úgy használtam, hogy szétbontottam a kapszulát, elkevertem vízben a tartalmát és megittam. Kb. 15 perc után elkezdett égni a fülem, majd merevedésem lett, ami egyre durvább lett. Aztán 10 perc után abbamaradt az erekció. Ekkor jött a párom, aki megcsókolt és elindult a keze lefelé. Na innentől olyan erekcióm volt, hogy falat tudtam volna vele bontani :)) Szeretkezés után 20 perccel(zuhany egyebek…) elég volt ismét egy alsó madárfogás párom részéről és ismét atombiztos merevedés. Brutális szer….. másnap elhanyagolható mellékhatás volt. Viszont én azt vettem észre, hogy rövidebbideig bírtam a menetet.
  Ajánlom mindenkinek. Szerintem még a halott 70 éves öregember hancurlécét is felállítja :))

 7. 5 / 5

  :

  Nagyon hatásos. A legkisebb ingerre is olyan merev voltam, mint a cövek. Ajánlom mindenkinek.

 8. 5 / 5

  :

  Jó szer, és hatásos. De 24 óránál nem tart tovább a hatása!!

 9. 5 / 5

  :

  41 éves leszek, eddig soha nem használtam ilyesmit.
  Hétfőn rendeltem, kedden megjött, ma reggel (szerdán) kipróbáltam a partneremmel. Most szerda délután van, éppen most adtam le mégegy rendelést a termékre…
  Azt hittem, nálam nem lesz olyan hatása, mint a többi kommentelőnél. Nem is tudjátok, mekkorát tévedtem! Minden várakozásomat felülmúlta. Kicsit dobott a vérnyomásomon, de tovább bírtam és olyan erőt éreztem magamban, mint még soha. Most is érzem a hatását, ma még nagyon nem jutott eszembe más dolog, csak a szex!
  Gratulálok a termékhez és a szolgáltatáshoz! Minden úgy van, ahogy ígérik.

 10. 5 / 5

  :

  olyan merevedes van egymas utan 4 menet tusolas
  es keztük ujra !
  gratula a termekhez mindent felülmúl a szolgaltatas tökeletes

 11. 5 / 5

  :

  Én teljesítmenykényszer miatt blokkolok le,pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel,és fizikailag is oké vagyok.Ez egy ilyen agyi hülyeség…DE ahogy ezt bevettem,egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem.Miután feláll,erősen tartja magát.Hiába jutott eszembe hogy közben mi van ha összemegy,ez bizony nem akart :) nagyon jó.Érdekes hogy nekem viszont meghosszabította az időt(bár eddig sem volt olyan gondom hogy hamar elmennék)de most az első majdnem egy órába telt.Szóval használt,csak ajánlani tudom.

 12. 5 / 5

  :

  Férjemet leptem meg vele és nagyon bevált. Még biztos fogunk rendelni!

 13. 5 / 5

  :

  Rendeltem probakepp. Kicsit feldobni a megszokott szexet. Srácok vegyetek!!!! A barátnom arcát szívesen ide csatolnam. Ráadásul en felet vettem be elkevertem meleg tejben es brutális merevedest kaptam. Ilyen nagynak sose éreztem a peniszem. Megéri. Ha nincs nagy baj eleg egy fel is simán. Ha tutira akarsz menni vagy sok menetet akkor viszont egy egészet ajánlanek. Nagyon köszönöm tuti rendelek meg :)))

 14. 5 / 5

  :

  A legpotensebb féfiak számára is ajánlom. Új színt visz az ember életébe. Úgy is kipróbáltam, hogy 4 felé osztottam, az-az negyed részét vettem be. A hatás így is remek volt, pedig már közelebb járok 70-hez, mint a 60-hoz. Az is igaz, hogy az asszonyka nagyon guszta teremtés, egy-két kivételtől eltekintve serkentő nélkül is jó volt. A mellékhatás nálam viszont elég erős. 2-3 nap mire elmúlik a szédülésem, feszültségem, izgatottságom. Hihetetlenül erős a nők iránti vonzalmam. Ez már kóros. 3 nap után teljesen megnyugszom.

 15. 3 / 5

  :

  Én viszonylag fiatal vagyok, komoly gondom nem volt az ágyban, de akadt az életemben egy annyira szexmániás lány, akivel elég nehéz volt tartani a tempót, így kipróbáltam a Boom Boomot. A használati utasításnak megfelelően használtam a cuccot, a várt hatás pedig nem maradt el, a teljesítőképességem nagyjából megduplázódott, és azzal sem volt gond, hogy hamar elmentem volna. Az őrületes akció után viszont azonnal baromi erős éhséget éreztem, később a probléma fejfájássá csapott át. Természetesen ez simán betudható lehet annak, hogy korábban sosem használtam ilyen készítményt (egyébként nem is szeretnék a közeljövőben), aki viszont hasonló cipőben jár, mint én, és először vetné magát rá egy ilyen szerre, az mindenképpen számoljon azzal, hogy bár a partner arcáról nem lehet majd levakarni a mosolyt, a mellékhatásokat nekünk kell viselni.

  • :

   Kedves Tamás,

   Köszönöm az észrevételt. Ritka esetben elképzelhető kis mellékhatás. Ez esetben javaslom fél, esetleg harmad kapszulával próbálkozz. Első körben tehát az elfelezést javasolnám (a kapszula széthúzásával, és tartalmának vízben való elkeverésével) A hatás ugyanúgy nagyon jó lesz, azonban az esetleges fejfájás elmarad.

   Remélem tudtam segíteni.

 16. 5 / 5

  :

  35 vagyok, nincsenek problémáim, de a barátnőmnek, akit nemrég óta ismerek, nagyobb a szexigénye, mint ahogy azt én most még teljesíteni tudom. Eddig nagyon rástresszeltem és nem volt elég merev, hiába végtelenül türelmes a párom, magamat hergeltem. Gondoltam kipróbálom, bár nem hittem benne, hogy erre ez lenne a megoldás, de én magam sem hittem a szememnek… Az első együttlét nem tartott nagyon sokáig, ezen a szer nem segít:) na de utána…Ha nem a saját “bőrömön” érzem, el se hiszem, még ki se vettem, de újra kőkemény lett 5 percen belül. Az éjszaka alatt további 3 együttlétünk volt, tökéletesen tudtam uralni a helyzetet, a stressz gondolata is elkerült:) Mellékhatást semmit nem tapasztaltam, pedig nagyon figyeltem, illetve izomláz volt a combomban és a karomban, de ez nem a termék miatt volt:)
  A szállítás pontos, a cég nagyon megbízható, az esetleges felmerülő problémákat is tökéletesen kezelték. Csak pozitívumot tudok mondani. Amennyiben rendelek még valamit, azt biztos innen teszem, mert ugye “járt utat a járatlanért, el ne hagyd”:)

 17. 5 / 5

  :

  Kicsit kételkedtem az ilyen szerekkel kapcsolatba. Megrendeltem az első kapszulát izgatottan bevettem majd vártam a hatást de semmi sem történt majd lefeküdtem aludni. Reggel olyan brutális merevedésre keltem amilyet még nem éreztem. Alig birtam lecsillapítani. 2 napig minimum tart a hatása. Egyébként én sosem voltam képes egymás után többször szeretkezni a feleségemmel de ettől a szertől sikerült. Fél óra pihenés után ugyanúgy állt a péniszem.

 18. 5 / 5

  :

  Köszönettel megkaptam válaszlevelét, egybe engedje meg nekem, hogy ezúton is megköszönjem munkájukat.

  Az a Önök által forgalmazott termékek visszaadják a hitet és a reményt, hogy ebben az elképesztően rohanó és stresszes világban még fontos lehet egy férfinak párja részére önzetlen és odaadó Örömet szerezni.

  Nekem konkrétan a házasságomat mentették meg.

  Tisztelettel: Dr. K. György

 19. 5 / 5

  :

  VEGYÉTEK !!!!!!!!! Gyerekek olyat tapasztaltam mint még soha !! Teljesítménykényszer alatt álltam ez idáig !!Összejöttem egy nagyon bomba csajjal és az első együttlét nem sikerűlt olyan jól,nagyon rástresszeletem a dolgokra és egyszerűen blokkoltam !!Vettem egyhavi adagot !!Amit most mondok azt nem hittem volna el ha nem élem át személyesen !!Az csak egy dolog ,h tovább bírtam mint eddig,nem tudom h mások h vannak vele de kétszer olyan vastag és nagyobbnak érzem a farkam mint eddig,a hab a tortán és most nem viccelek,34 éves leszek volt már egy jópár csajom de srácok,élvezés után nem lankadt le áll mint a cövek,amióta szedem 2-3 órát kamatyolunk,úgy ,h nincs megálllás lehet h a 2-3 óra alatt elmegyek 4-5 alkalommal de nem kell megállni !! A csaj arcát csak le kellett volna fotózni !!Olyan önbizalmam lett azóta ,h nagyon másra nem is tudok gondolni mint a SZEX :) Köszönöm nektek !!!Rendelek még az tuti :)

 20. 5 / 5

  :

  Ebben a rohanó stresszes világban sajnos már elég sok férfi szenved potencia zavarral,köztük vagyok én is.Kipróbáltam már egy pár szert,de úgy tűnik ez működik,sőt brutális!!Elég volt csak a zuhanyzóig elmenni,ahogy lekerültek a ruhák már olyan voltam mint egy fogas :) ,a barátnőm még a köntösét is rátette és még azt is elbírta!Nekem csak annyi gondom volt,hogy nem 1 órával hanem 2-3-al előtte kellett bevennem mert 1 óra úgy nézett ki nem volt elég a felszívódáshoz,meg másnapra néha van egy kis fejfájás,dehát ezek nem érdekelnek ha a hatás az megvan.Szóval vegyétek,ennyi pénzt ne sajnáljatok rá,nem vényköteles és nem kell elmenni orvoshoz feliratni méregdrága gyógyszert ami 2-3-szor többe kerül.Ja és ugye engedélyezett és ez nagyon fontos!A hatása 2-3 napig tartott nálam,ami elképesztő,másfél 2 órás volt 1 menet,a barátnőm másnapra alig bírt felkelni :) Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek!

 21. 5 / 5

  :

  37 éves vagyok.Néha nekem is játszik az agyam teljesitménykényszert és ilyenkor a viz is lever.Pedig velem is minden ok.Partner függő ahogy észrevettem.Olvastam a véleményeket erről a boom-boom-ról és rendeltem.Az együttlét előtt bevettem.Talán volt két óra is.Semmit se éreztem.Na mondom nekem semmit se hat.Aztán csókolózni keztem a lányal.De aztán bummm-lett :).Gondolhattam én már..stresszelhettem.A szerszámom külön életet élt.El se hittem ugy állt mint a mit a cövek :)Olyan furcsa jó érzés is volt ott alul :)Másnap reggel mikor felébredtem két perc és állt magátol.Csak nevettem a helyzeten.Nagyon jol tartja az erekciót és már a gondolatól is merev.Sokáig tart a hatása :) Az orrom nekem is bedugult.És arcpir is jelentkezik.De hát dolgozik a vér rendesen :)Ajánlom nagyon mindenkinek :)

 22. 5 / 5

  :

  Kurva jó! Vegyétek!

 23. 5 / 5

  :

  Pár hónap híján 60 éves vagyok. Örülök annak, hogy kipróbáltam! Mintha újra 20 éves lennék! Nekem a merevedés tartósságával voltak gondjaim. Ennek a használat után nyoma sem maradt! A korosztályomra nem hiszem, hogy jellemző, de az aktus után 20 perccel ismét készen álltam…! Másnap reggel újra kőkemény reggeli merevedés. Mellékhatásként enyhe fejfájást tapasztaltam. A kiszállítással az MPL bénázott. Egyébként hamar megkaptam. Kérdezném a forgalmazót, hogy miképp értik a 4×2 csomagra, hogy kb. egyhavi adag? Akárhogy számolom csak 16 napra elég, nekem tuti a hatása alapján többre lenne szükségem!

  • :

   Kedves Imre,
   Köszönjük szépen a kedves szavakat. A 4X2 kapszula Boom Boom-ot a korábbi tapasztalatok és visszajelzések alapján ítéltük egyhavi adagnak (heti két alkalommal számolva). További kellemes napot kívánok

 24. 5 / 5

  :

  Semmi gondom nem volt eddig a nemi èletemmel, de egy ismerősöm ajánlotta hogy milyen jó, mennyire feldobja a szexet. Nem igazán hiszek az ilyen csodaszerekbem de gondoltam mièrt ne. Nemrèg rendeltem is próba kèppen. A hatása brutális. Dèlután bevettem egy kapszulát ès mèg másnap is èreztem a hatását, na meg párom is. Elèg ha csak rágondolok otthon autóban stb ès már…. . Mellèkhatás: a fejemet èreztem kicsit hogy nyomja.

 25. 5 / 5

  :

  Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

 26. 4 / 5

  (megerősített tulajdonos):

  Kérdésem lenne:
  Mennyire befolyásolja a szer hatását az alkohol? 3-4 feles az gáz?

  • :

   Kedves Péter,
   Köszönöm a kérdést.
   Kis mennyiségben nem gond az alkohol fogyasztása (egy-két pohár sör vagy bor).
   Ennél több már gyengítheti a potencianövelőink hatását, illetve nagyobb mennyiségű alkohollal együtt nem ajánlott szedni.
   Remélem tudtunk segíteni.

 27. 5 / 5

  :

  Húúúúú! Nagyon állat ez a cucc. 47 éves vagyok. Azt hittem én már nem leszek képes ilyesmire. Vasárnap este rendeltem postapontra. Kedd délelőtt megérkezett. 13 órakor bevettem. Semmit nem éreztem amíg meg nem érkezett a hölgyem. De ahogy hozzám ért…. BUMMM!!! És fél háromtól ötig csapattunk. Sajnos gumit kellett használni, így csak egyszer mentem el, de 10 perc után ismét harckész voltam, Ha megpihentünk és lelankadt, elég volt egy érintés és hajrá. Előtte voltak kudarcaim amiről nem tudtam, hogy szervi elváltozás vagy pszichés okok miatt volt. Otthon mondjuk minden oké, de idegenben néha pontot veszítettem. :-)
  MELLÉKHATÁSOK: szex közben orrdugulás a bevételt követő 2-3 óra múlva. Fejfájás úgy 4-5 óra múlva. Vérnyomásom 140/100 lett estére, a pulzusom meg 95. Ez indokolhatta a fejfájást.
  Ja én kiborítottam tejbe és úgy vettem be egy egész kapszulát. Legközelebb kipróbálom megfelezve.
  Boldogság van. Köszönöm.

 28. 5 / 5

  :

  Tisztelt Admin! :-)
  Meg tudná mondani, hogy alapvetően mi a különbség a Boom Boom és a Tornádó között? Milyen körülmények vagy állapot dönhet abban, hogy a javasolt?
  Köszönöm előre is.

  • :

   Kedves Kálmán,
   Köszönöm a kérdést.
   A Boom Boom és a Tornado kapszulák között az alapvető, észrevehető különbség az erősségük. A Tornado erősebb, mint a Boom Boom. A Boom Boom kapszula hatásfoka kisebb és a szervezetből átlagosan 2 nap alatt ürül ki, míg a Tornado hatásfoka nagyobb és átlag 3 napig tart a hatás.
   Ez azt is jelentheti, hogy a Tornado fogyasztása mellett erősebbek lehetnek a mellékhatások is, gondolok itt például a vérnyomás emelkedésére/csökkenésére, illetve a fejfájásra, gyomorégésre. Ez persze nem törvényszerű, minden eset egyedi, meg kell tapasztalni, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb kapszula.
   A Tornado termékünket alapvetően azoknak ajánljuk, akiknek nincs semmilyen egészségügyi problémájuk, illetve a fiatalabb vagy a középkorú korosztályt képviselik (18 és 50-55 év között). Rajtuk kívül olyan személyeknek szoktuk még ajánlani a Tornadot, akiknek a Boom Boom „nem vált be”, nem váltotta ki az elvárt hatást, bár ez is ritka. Itt megjegyezném, hogy a hatás elérése érdekében érdemes betartani a következőket a kapszuláink fogyasztása mellett:
   – szeretkezés előtt kb. 1 órával kell bevenni a kapszulát.
   – pár órával a bevétel előtt már nem javasolt enni, így gyorsabban tud felszívódni.
   – ha esetleg gyorsabban szeretnénk elérni a kívánt hatást, akkor a kapszulát óvatosan szétbontva egy pohár tejben elkeverve kell lenyelni
   – kávé erősíti, alkohol csökkenti a hatásfokot
   Több oka is lehet az eltérő hatásfoknak, többek között stressz-szint, testsúly, fáradság, a szer bevétele előtti evés-ivás, alkoholfogyasztás, közérzet, satöbbi.
   Első rendelőinknek a Boom Boom kapszulát szoktuk ajánlani, ez a fő termékünk.

 29. 5 / 5

  :

  Tisztelt Forgalmazó !

  Én sürgős választ kérnék a Bom Bom használattal kapcsolatban kétszer is volt szívbillentyű cserém ( egyébként vérnyomásom rendbe ) használhatom e ?

  Köszönöm fáradozásukat Tisztelettel György

  • :

   Kedves György!
   Köszönöm az érdeklődést.
   Alapvető esetben a válaszom igen, a Boom Boom kapszulánkat bizalommal tudom ajánlani.
   Viszont ilyen, és hasonló esetekben érdemes lenne először megkérdezni a kezelőorvosát a Boom Boom hatóanyagaival kapcsolatban – mondjon ő is róla egy szakvéleményt, hogy biztosan ne legyen gond.

 30. 5 / 5

  :

  Tavaly rendeltem es valoban brutalis cucc ???? Itt irhatom, hisz ez a hozzaszolasok lenyege, hogy egy hosszu szetgyurt ejszaka utan.. Reggel tusolas utan is merevedik az ember ferfiassaga, hat ez teljesen jo…Sajat tapasztalat! > Alkohollal es esetlegesen energia itallal vigyazzatok, mert nekem iszonyat felvitte a vernyomasomat! Konkretan valoban elfelejtettem az este folyaman, hogy par oraja bevettem a kapszulat! DE a kapszula brutalis.. :)

 31. 5 / 5

  :

  A cucc Hat! Még ugyis h az ember csak a felét szedi be. Nyugodt szivvel tudom ajánlani.

 32. 5 / 5

  :

  A termék 30-40 percen belül hat, éhgyomorra fogyasztva az elkövetkezendő 2-3 napban is érezhető a hatás. sosem volt meg ilyen hálás nekem lány :)

 33. 5 / 5

  :

  Hali
  Gondoltam én is tartok egy kis élmény beszámolót, mert ez a szer megérdemli.
  A fentebb szólókhoz hasonló a szitu, amin bevallom meglepődtem és (nem mondom hogy örülök neki) valahol egy picit megnyugodtam hogy nem csak nekem vannak ilyen “fejben problémáim”.
  Egy új hölgy került az életembe aki atombombázó, és valahogy nem is hiszem el hogy megérdemlem vagy hogy én egy ilyen nővel lehetek, na mind1 és ugye jött a teljesítmény kénszer meg a “fél hat” ha értitek mire gondolok. mindent kipróbáltam voltak amikor sikerült elvonatkoztatni és nem rágott belül a dolog akkor úgymond minden jó volt, de még akkor sem voltam 100%-os.
  Gyakorlatilag utolsó esélyként potencianövelőhöz nyúltam, neten keresgéltem olvastam hozzászólásokat, bár bevallom nem csak a hatásuk hitelességétől féltem hanem, hogy úgymond függő leszek és utána majd nem merek a cucc nélkül olyan szituba keveredni.
  De végül is a muszáj nagy úr, szerencsére elsőre innen rendeltem 1 doboz boom boom-ot gondoltam ha kamu is nem nagy ár az a 3-4 ezer, annyit megér.
  A teszt napján ráadásul kiderült h páromnak megjött így nem lehet semmi komoly, e gondoltam ennél jobb tesztet hova, mert ha nem hat sincs nagy gond nincs nagy égés és csalódás,
  A teszt: mivel olvastam h a 0,5-1 óra az éhgyomorra vonatkozik, és ha eszel akk inkább 3-4 óra így én már du. 4-kor bevettem, 6 kor érkezett a párom. 5 óra magasságában már kezdett bedugulni az orrom és nyomott a fejem ami hat órakor már eléggé durva volt, főleg a fejfájás, bár nekem nem szokott fájni lehet ez csak átlagos és csak én nem viselem jól, valamint a fülem volt vörös rendesen.
  Ismervén a mellékhatásokat kicsit örültem mert tudtam hogy legalább azt kaptam mint a többi delikvens.
  Pici sétálgatás és a fejfájás abba maradt, nyilván nem a séta miatt de ki tudja, kb 7 óra volt mikor hazaértünk és neki feküdtünk egy sorozatnak. számolgattam magamban hogy majd olyan 8 körül bepróbálkozom addigra megy le a óra. Hát még a sorozat előtt egy kis csók simi stb. a vége az lett hogy huh.. Úgy állt a pajti hogy szó szerint éreztem ahogy szét feszíti saját magát, őárom is tágra nyílt szemekkel néz rám meglepetten, na a lényeg hogy szegény pórul járt, de én nem. gyerekek annyira tetszett hogy áll és kemény hogy nem is gondoltam arra hogy mi lesz ha nem megy vagy nem lesz elég kemény vagy hasonlók, és voltam olyan magabiztos mint már nagyon régen. eszméletlen érzés volt és nagyon jó (csak az orrom ne lett volna bedugulva, de ez nem ár érte). a lényeg hogy a kedves párom megszabadított a kínjaimtól, orálisan. aztán rendbe szedtük magunkat egy 10 perc alatt, és neki feküdtünk egy sorozat résznek (ismerős?) hát ugyan az a szitu lejátszódott kb ugyanúgy, Jani áll mint a cövek párom kikerekedett szemmel fülig ér a szája. ismét egy 30 perc kínzás és végül egy lenti puszi nekem .) . Na ezek után már tényleg sorozatoztunk de lefekvés előtt még volt egy menet mert megint kész voltam bár akkor nem hagytam hogy be fejezze mert már abszolút nem éreztem fair-nek. Ezelőtt ott feküdt mellettem és nem indultam be mert féltem a “mi lesz ha” helyzettől, de most egyszerűen nem tudtam másra gondolni. Másnap reggel azért hagytam hogy befejezze azt amit előző este nem.
  Sajnálom hogy picit hosszú lett de úgy éreztem ezt el kell mondanom, mert nekem is segítettek a döntésben a hasonló kommentek. Ugyan éles helyzetben még nem próbáltam de ez is sorra kerül és ígérem azt a tesztet is leírom!
  A szer működik és csak ajánlani tudom!

 34. 5 / 5

  :

  Hosszú ideig voltak potencia zavaraim, sok mindent kipróbáltunk, ennél sem tudtam, mire számítsak, igaz hogy én nem hiszek ezekben a készítményekben, de a párom és a kommentek meggyőztek arról hogy kipróbáljuk. Egy dobozt rendeltünk, az egész kapszulát beleszórtuk jó meleg tejbe, és meglepetésemre fél éjszaka hancúroztunk a pàrommal. Azóta megnőtt az önbizalmam! ☺ Csak ajánlani tudom mindenkinek. Enyhe orrdugulást éreztem, mást nem. A következő rendelésünk az már egy nagy csomag lesz, mert bevált. A következő kapszula hétvégén! ????

 35. 5 / 5

  :

  Ajánlott termék, beváltja amit ígér! Egy óra kellett mire hatott, de onnantól kezdve nincs megállás! Miután elmentem, nem lohadt le, folyamatosan harcra kész volt, a második menet után a partnerem meg is kérdezte, hogy “ebben rugó van”? Akinek nincs szervi problémája, csak stresszel, vagy csak egy nagyadag pluszt szeretne beleadni a dologba vegye-vigye mert megéri!
  Egyetlen mellékhatását éreztem, égett a gyomrom, de 2 szem Rennie tabletta megoldotta a problémát!

 36. 4 / 5

  :

  Néhány évvel ezelőtt találtam az Önök webshopjára és rendeltem Önöktől potencianövelő készítményt. Kíváncsi voltam a hatásra, bár őszintén szólva nem igazán hittem benne. Drogériában vettem már ilyen terméket, de semmilyen hatást nem éreztem. Végül a fórumokon olvasott vélemények alapján jutottam el a Boom Boom-hoz és Önökhöz. Soha sem volt olyan gondom, mely ilyen termék használatát indokolta volna, de akkoriban sajnos volt, valószínűleg a sok stressz miatt. És saját tapasztalatból tudom, hogy a termék tényleg hatásos. Azóta is vissza-vissza térő vásárlójuk vagyok, bár a problémám elmúlt, de párom szereti a Boom Boom hatását. Azóta sokat olvastam már a témában és úgy látom, rengeteg férfitársam küzd potenciaproblémákkal. Legtöbbjük pedig hasonlóképpen áll a dolgokhoz, mint én álltam, hogy nem hisz ezekben a termékekben, nem hallott róluk, nem ismeri őket. Pedig sokuk önbecsülését vissza lehetne adni ezzel.

  Eddigi életem során csupán néhány terméknél éreztem azt, hogy valami igazán hasznos, valami komoly problémára nyújt megoldást elérhető áron, de az Önök által forgalmazott Boom Boom ilyen. Valószínűleg a többi termékük is, de azokat egyelőre még nem próbáltam.

 37. 5 / 5

  :

  Sziasztok!

  Én a Páromnak rendeltem mert kíváncsiságból szerettük volna kipróbálni a terméket. Csak jó dolgokat tudunk mondani a róla. A fejfájástól eltekintve semmilyen mellékhatás nem volt, gyorsan hat és valóban tartós. Szuper nagyon!

 38. 5 / 5

  :

  47 évesen már állandó fáradsággal küzdöttem esténként, emiatt voltak teljesítmény gondok az ágyban. Fél kapszula Boob-Boom beszedése után egy órával-bár a fáradság nem szűnt meg- viszont komoly és tartós árbócrudat produkáltam asszonykám érintésére. Aktus után megszűnt , de fél óra múlva újra lehetett kezdeni. Ismét kamasznak éreztem magam :). Nekem enyhe magas vérnyomásos betegségem van, amire napi 1 szem gyógyszert szedek reggel. a Boom-Boom beszedése után éreztem, hogy emeli a vérnyomást, de nem hipertóniás magasságba. A hatása még másnap este is tartott, de akkor már nem volt vérnyomás emelkedés. Szkeptikus voltam, hiszen az interneten lehet rengeteg féle “szuper” szert kapni, de nem csalódtam ebben. Nem olcsó, de a hatása végett teljesen megéri az árát.

 39. 5 / 5

  :

  Hello semmi gond nem volt a szexuális életemmel minden rendben ment mint ahogy az illik de éreztem ez már nem olyan mint 30 évesen. Gondoltam keresgélek egy kicsit a netten igy találtam rá a Boom Bomm-ra rendeltem is alig vártam hogy kipróbáljam, kapszulát kiöntetem kb 2 deci vízbe jól elkevertem és vártam a csodát ami bekövetkeztet kb 35 40 perc múlva természetesen kis előjáték kelet hozzá de ami utána történt az tényleg 30 éves kori teljesítmény volt hanem jobb talán :) én nem igazán éreztem mellékhatásokat vagy nem is figyeltem rá ,de az biztos hogy még másnap is ugy működött ahogy az első nap a két napos hatást el lehet érni simán ,nem hiszem hogy függő lehet tőle az ember mert volt idő amikor kihagytam de csak azért mert külföldre kicsit lassabban ér el csak ennyi a bajom vele :) jelenleg 53 éves vagyok nekem bejött a Boom Boom már a második rendelésen is túl vagyok

 40. 5 / 5

  :

  Én szkeptikus típus vagyok ,már próbáltam 1x egy másik terméket de azt nem innen rendeltem ,ami működött is de borzasztó fejfájást okozott ,de ettől nem volt ,csak 1,5 napig ahogy hozzám ért az angyalom rögtön tettre kész voltam ez hihetetlen élményt okozott neki és nekem is. 49 éves vagyok nem voltak soha merevedési gondjaim ,de mivel egy új szerelemet találtam és tudtam ,hogy vele fogok tölteni 2 csodálatos napot a Valentin nappal együtt ezért rendeltem és a hatása minden képzeletet felül múlt mint nekem mint a kedvesemnek:) Most rendeltem először de biztos ,hogy nem utoljára :)

 41. 4 / 5

  :

  Tisztelt Forgalmazó!
  Rendeltem a Boom boom kapszulából 4 dobozzal. Az első pár alkalommal hozta a tőle várható eredményt, azonban a hetekben azt tapasztaltam, hogy a hatása már nem olyan mint az elején. Hetente kb 2 kapszulát használtam, mindent a leírás alapján. Lehetséges hogy a szervezetem hozzászokik a hatóanyaghoz? Mit javasol ilyen esetben? Próbáljak ki másfajta potencianövelőt?
  Köszönöm válaszát.

  • :

   Köszönöm szépen az érdeklődést és a kérdéseket.

   Néha-néha előfordul, hogy a termékek nem úgy hatnak minden esetben. Több oka is lehet eltérő hatásfoknak: pl.: stressz-szint, fáradság, a szer beszedése előtti evés-ivás is befolyásolja az aktuális hatóerőt.

   Segítő tanácsként, a legjobb hatás érdekében a következőket javasolnám még a termékek használatához:
   – szeretkezés előtt kb. 1 órával kell bevenni a kapszulát.
   – pár órával a bevétel előtt már nem javasolt enni, így gyorsabban tud felszívódni.
   – Ha esetleg gyorsabban szeretné elérni a kívánt hatást, akkor a kapszulát óvatosan szétbontva egy pohár tejben elkeverve kell lenyelni

   A Boom Boom és a Tornado termékeink biztosan jók, több éve forgalmazzuk őket 90-95%-ban beválnak.

   Dávid konkrét esetére azt javasolnám, hogy tegyen egy próbát a Tornado-val.
   Amikor ilyen eset előfordult néha korábbi vásárlónknál, ez megoldotta a problémát. Később lehet váltogatni bátran a Boom Boom-ot és a Tornadot.

 42. 5 / 5

  :

  44 éves vagyok. Nincs potencia gondom, de úgy döntöttem megkóstolom ezt a terméket.
  Tegnap próbáltam ki először. Délután négykor vettem be. Fél öt felé már mocorgott a kígyó. Hatalmas szex után alig telt el fél óra és ismét kezdett ágaskodni.
  Éjjel kicsit nehezebben aludtam el. A pulzusszámom magasabb volt vérnyomásom megnyomta, de nem annyira mint ha egy kamagrát toltam volna be.
  Most másnap délelött 11 óra van és még mindig érzem a hatását a Boom Boom-nak.
  Jaaa és a kapszula pozitív hatása még az is, hogy bizony lankadtan is szép vastag, duzzadtabb marad a rudi! Csak ajánlani tudom. Kövi kapszula a Tornádo lesz amit kipróbálok.

Mondd el a véleményed

Összegzés

A tesztoszteron szint növelő készítmények látványosan növelik az izomerőt és az izmok méretét. Azonban ezen készítményeknek mellékhatásai és egészségügyi kockázatai is lehetnek. Ha ezek tudtával úgy döntesz, hogy mégis megpróbálkozol a mesterséges tesztoszteron szint növeléssel, akkor kritikus fontosságú, hogy használd a TNT technika gyakorlatban is bizonyított mindhárom lépését.

Így nem kell beletörődnöd a tesztoszteron kúrát követő negatív, kínos és hosszadalmas, (akár 1 – 18 hónapos) időszakban bekövetkező utóhatásokba, illetve kivárni azt az időt, amíg a saját szervezeted képes lesz újra tesztoszteront termelni.

Ehhez elengedetlenül fontos a TNT technika követése, azaz:

1. lépés: szigorúan tartsd be a kúrára vonatkozó szabályokat,

2. lépés: fokozd a szervezeted természetes tesztoszteron növelését fenti módszerekkel,

3. lépés: használd a Boom Boom potencianövelőt a kúra utáni időszakban.

Cégünk a Perfect Play Kft. 2012 óta tevékenykedik a vény nélkül kapható potencianövelők piacán. A potencianövelés és férfi életmód témájának kiemelkedő szakértői vagyunk: összesen 50+ cikket (wikipedia bejegyzést, vendégelőadói cikket, és saját blogbejegyzést) publikáltunk, két szexualitással foglalkozó könyvet is írtunk.

Több ezer férfinek segítettünk ezalatt, többek között Péterhez hasonló tesztoszteron kúrán átesett testépítőknek is.

További teendők

1. teendő: Ha tetszett a cikk, akkor oszd meg bátran edzőtársaddal, akinek szintén hasznos lehet! Küldd el a linket e-mailben, vagy használd ezen cikk alján található megosztás gombokat!

 2.  teendő: Próbáld ki a TNT technikát a gyakorlatban is!


Rendelj extrán hatásos és biztonságos Boom Boom potencianövelőt itt:

Mi fog történni a rendelésed leadása után?

 

8 Boom Boom rendelésekor ingyen szállítás +1 doboz ajándékba

Boom Boom 8+1 csomag ingyen szállítással

Megdöbbentően kemény merevedés ami tartósan megmarad. 8 doboz rendelésekor
1 doboz ajándékba + ingyen kiszállítás!
Kiszerelés: 9 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.91 / 5
Hatásos, erős és biztonságos Boom Boom potencianövelő

Boom Boom 1 csomag potencianövelő

Kifejezetten erős potencianövelő mellékhatás nélkül. A Boom Boom a legjobb minőségű potencianövelőnk! Kiszerelés: 1 X 2 kapszula (Készleten van, rendelhető)
4.79 / 5
4 doboz Boom Boom (kb. 1 havi adag) ingyen szállítással!

Boom Boom 4 csomag ingyen szállítással

Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. Kb. 1 havi adag: 4 doboz rendelésekor
Ingyen kiszállítással!
Kiszerelés: 4 X 2 kapszula
(Készleten van, rendelhető)
4.86 / 5

 

, , , , , , , , , , , ,

3 hozzászólás ehhez: Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után

 1. Eddie 2016-06-28 at 19:15 #

  Tetszett a cikk, nagyon profin össze van szedve a téma!

 2. Tivadar 2016-07-22 at 21:48 #

  Tényleg hasznos tanácsok, jó olvasni végre ilyet. Én teljesen azonosulni tudtam vele (sajnos). Nálam is hasonló volt a kaland a tesztoszteronnal. Mondjuk én már inkább leálltam az egésszel…

 3. Adam 2016-09-22 at 22:18 #

  Fantasztikus a hatás, ha kisebb adagot veszek be is keményen állok. Felszabadultabban tudom élvezni a szexet. Én is tapasztaltam, hogy nagyobbnak tűnik a haverom. Szóval nagyon jó a termék!

Vélemény, hozzászólás?