Biztonságos weboldal
Korai magömlés elleni hatékony módszerek lépésről-lépésre bemutatva
Korai magömlés kezelhető speciális gyakorlatok segítségével! Próbáld ki Te isKorai magömlés elleni fekete öves technikák

Korai magömlés e-könyv

Csomag érkezése Hozzád: 10.24.
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

3,900 Ft

Hatékony technikák korai magömlés leküzdésére

Elektronikus (PDF) formátum

(E-mailben küldjük, rendelhető)

Termékleírás

Korai magömlés elleni legfontosabb tudnivalók, lépésről-lépésre bemutatva. Felkészülés, edzés, stresszoldás, legjobb szexpózok, légzéstechnika, koncentráció elsajátítása.

További információk

Kinek ajánljuk?

Korai magömléssel küzdő férfiak számára.

Formátum

Elektronikus (PDF) vagy nyomtatott formában (45 oldal terjedelemben)

Szállítás

Az e-könyv e-mailben kerül elküldésre. Nyomtatott könyv rendelése esetén postán szállítjuk ki belföldön 2 munkanapon belül.

Fizetés

E-könyv vásárlása előre fizetéssel lehetséges: banki átutalás, bankkártya vagy PayPal segítségével.

Fontos

Ha nem nyomtatott könyvet, hanem E-könyvet vásárolsz, mindenképpen a banki átutalást, bankkártyás fizetést vagy a PayPal-os fizetést javasolunk. Oka: ha E-könyvet vásárolsz utánvéttel (az E-könyv az egy pdf fájl) akkor nekünk “valamit” küldenünk kell feléd egy borítékban, hogy utánvéttel ki tudd fizetni. Erre azt a megoldást találtuk ki, hogy AZ E-KÖNYV MEGNYITÁSÁHOZ SZÜKSÉGES JELSZÓT KÜLDJÜK EL EGY BORÍTÉKBAN. Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben. A fenti módszert azért találtuk ki, mert csak így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került. Ezért tehát E-könyv vásárlásnál kérjük, hogy PayPal-al, bankkártyával vagy átutalással fizess majd. Ez sokkal egyszerűbb, és nincs félreértés. Azért írtuk le ezt a problémát ilyen hosszan, mert a működésünk során már kaptunk néhány reklamáló levelet, hogy a borítékban nem volt semmi, csak egy jelszó.

2 értékelés a termékre: Korai magömlés e-könyv

  1. 5 / 5

    :

    Először szkeptikus voltam, hogy csak gyakorlatokkal növelni lehet a részidőt. Illetve lusta is voltam könyveket olvasgatni és gyakorlatozni. Ez az oldal viszont meggyőzött, hogy vegyem meg a könyvet, aminek utólag már örülök.

  2. 4 / 5

    :

    Nagyon sok jó gyakorlat van benne, és kombinálhatóak. Nekem a légzéstechnika helyes alkalmazása segít legjobban tovább kitartani a sexben

Mondd el a véleményed