Biztonságos weboldal
Legyél tökéletes szerető! Haladó szex tippek önmagukat képezni vágyó férfiaknak
Legjobb szex tippek összegyűjtve férfiaknakHogyan tegyél a barátnőd kedvére? Leghasznosabb tippek szex témában férfiaknak

Tökéletes szerető nyomtatott könyv

Csomag érkezése Hozzád: 02.28.
4.5 az 5-ből 2 vásárlói értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

4,900 Ft

Szex tippek, szeretkezési mesterfogások férfiaknak

Nyomtatott könyv formátum

(Készleten van, rendelhető)

Termékleírás

A könyvben bemutatásra kerülnek romantikus előkészületek, masszírozás, előjáték fontossága, kéz- és orális technikák amelyeket legjobban élveznek a nők. Közösülés rejtelmei, a nők számára legjobb szexpózok és szexjátékok.

További információk

Kinek ajánljuk?

Tanulni vágyó férfiak számára, akik szeretnék elbűvölni a szebbik nemet.

Formátum

Elektronikus (PDF) vagy nyomtatott formában (37 oldal terjedelem)

Szállítás

Az e-könyv e-mailben kerül elküldésre. Nyomtatott könyv rendelése esetén postán szállítjuk ki belföldön 2 munkanapon belül.

Fizetés

E-könyv vásárlása előre fizetéssel lehetséges: banki átutatalás, bankkártya vagy PayPal segítségével.

Fontos

Ha nem nyomtatott könyvet, hanem E-könyvet vásárolsz, mindenképpen a banki átutalást, bankkártyás fizetést vagy a PayPal-os fizetést javasolunk. Oka: ha E-könyvet vásárolsz utánvéttel (az E-könyv az egy pdf fájl) akkor nekünk “valamit” küldenünk kell feléd egy borítékban, hogy utánvéttel ki tudd fizetni. Erre azt a megoldást találtuk ki, hogy AZ E-KÖNYV MEGNYITÁSÁHOZ SZÜKSÉGES JELSZÓT KÜLDJÜK EL EGY BORÍTÉKBAN. Miután ezt átvetted és kifizetted, 1-2 napon belül küldjük az E-könyvet is, e-mailben. A fenti módszert azért találtuk ki, mert csak így tudunk megbizonyosodni arról, hogy a könyv ára tényleg kifizetésre került. Ezért tehát E-könyv vásárlásnál kérjük, hogy PayPal-al, bankkártyával vagy átutalással fizess majd. Ez sokkal egyszerűbb, és nincs félreértés. Azért írtuk le ezt a problémát ilyen hosszan, mert a működésünk során már kaptunk néhány reklamáló levelet, hogy a borítékban nem volt semmi, csak egy jelszó.

2 értékelés a termékre: Tökéletes szerető nyomtatott könyv

  1. 5 / 5

    :

    Olvasmányos volt a könyv és jó dolgok voltak benn

  2. 4 / 5

    :

    Szerintem jó a könyv! Én még csak pár oldalt olvastam, de eérthető és hasznosak a tanácsok. Remélem ilyen marad a későbbiekre is

Mondd el a véleményed