Vardenafil, Avanafil, Dapoxetine? Kevéssé ismert, acélos potencianövelők

Vardenafil, Avanafil, Dapoxetine? Kevéssé ismert, acélos potencianövelők

Vardenafil, Avanafil, Dapoxetine? Kevéssé ismert, acélos potencianövelők 600 400 Biró László

Mennyire hatásosak és mik a veszélyeik? Mennyibe kerülnek és kinek javaslom ezeket?

Korábban írtam egy átfogó elemzést potencianövelő gyógyszerek témában. Abból a cikksorozatból hiányzott még egy-két ritkán használt potencianövelő hatóanyag. Ilyenek például a Vardenafil, Avanafil, Alprostadil és a Dapoxetine.

Hatásos korai magömlés elleni gyógyszer: Dapoxetine tartalmú Priligy

Kevéssé ismert potencia gyógyszerek előnyei-hátrányai

Legújabb cikkemből most megismerheted ezen potencianövelők előnyeit-hátrányait:

 • Hogyan segítenek a merevedési problémákon?
 • Esetleg a korai magömlésen?
 • Érdemes-e kipróbálnod valamelyiket?
 • Mi a veszélyeik és mellékhatásaik?

Ha ilyen típusú potencianövelő gyógyszerek vásárlásán gondolkozol, akkor mindenképp tisztában kell lenned a tényekkel. Az „élvezet” mellett a biztonságot is szem előtt kell tartanunk. A cikk elolvasása után nyugodtan és magabiztosan tudsz majd dönteni a termékekkel kapcsolatban.

Hogyan segít a Vardenafil és a Levitra a potencia gondokon?

A merevedési problémákra kifejlesztett Vardenafil gyógyszerhatóanyag hasonló elven működik, mint a Viagra. Tehát ellazítja a péniszben található izmokat, amelyek így könnyedén megtelnek vérrel. Ezáltal létre tud jönni a kemény merevedés.

Az erőteljes erekciót okozó hatás valóban érezhető, még egészséges férfiaknál is. A legismertebb a Vardenafil tartalmú gyógyszerek közül a Levitra. Ezt a készítményt a jól ismert, Bayer gyógyszergyár gyártja. Ők készítik a Bayer Aspirint is.

A Levitra az OGYÉI gyógyszeradatbázisában engedélyezve van 2003 óta. Így hazánkban is legálisan kapható. A Levitra normál mennyisége 10mg, de létezik belőle Levitra 5mg és Levitra 20mg fajta is. Nyilván a nagyobb hatóanyagú Levitra hatása még erőteljesebb. Azonban a mellékhatása is erősebb ennek a fajtának. Egyébként a Bayer gyógyszergyárnak van egy másik kevéssé ismert vardenafilos terméke, mégpedig a Vivanza potencianövelő.

A vardenafil alapú levitra egy hatásos, de drága készítmény

A vardenafil alapú Levitra egy hatásos, de drága készítmény

A 4 db-os Levitra ára a Házipatika legfrissebb adatai alapján 21,535 Ft. Tehát igen borsos a Levitra ára. Valójában a Vardenafil ára is relatív drága. Ráadásul Levitra rendelés az interneten nem lehetséges, ugyanis gyógyszerről van szó.

Vardenafil tartalmú gyógyszerek közé tartozik még a Vardenafil Aramis az Aramis Pharma-tól. Illetve a Viavardis, amely a KRKA Magyarország Kft gyógyszer készítménye. (A Vardenafil árak hasonlóan alakulnak mind a Vardenafil Aramis, a Vivanza és a Viavardis esetében is).

Avanafil és Spedra: enyhébb, de hatásos potencianövelő

Az avanafil potencianövelő gyógyszerhatóanyag még kevésbé terjedt el.

Pedig az avanafil potencianövelő gyógyszernek van egy komoly előnye a többi fajtához képest. Ugyanis az avanafil felszívódási ideje az egyik leggyorsabb. Már 30 – 45 percen belül teljes felszívódást eredményez. Így még gyorsabban érződik a merevedést növelő hatás.

Egyébiránt a hatásmechanizmusa megegyezik a vardenafil / sildenafil hatóanyagokkal. A különbség annyi, hogy az avanafil egy kissé eltérő hatóanyag.

A legismertebb, Magyarországon is kapható avanafil hatóanyagú potencianövelő a Spedra. Ezt a készítményt a Menarini International gyártja. Itthon 2013. óta engedélyezett gyógyszer. Az alábbi hatóanyagtartalmakkal kapható: Spedra 50mg, Spedra 100mg és Spedra 200mg.

Mivel gyógyszerről van szó, ezért a Spedra vény nélkül nem kapható. Csakis orvos írhatja fel receptre. A 200 mg-os Spedra ára 11.757 Ft a patikákban. A korábbi vásárlók által visszajelzett Spedra vélemények többnyire pozitívak voltak.

Szintén avanafil tartalmú gyógyszer a Stendra. Jelen pillanatban a Stendra készítmény nincs engedélyezve gyógyszerként hazánkban.

Mik a mellékhatásaik? Kinek nem ajánlom őket?

Semmiképp se használj avanafil és vardenafil tartalmú gyógyszereket:

 • Szív- és májbetegségek esetén
 • Vérnyomás problémák esetén
 • Nitrát tartalmú gyógyszerek szedése esetén
 • Korábbi szélütés vagy szívroham esetén
 • Vérzékenység vagy gyomorfekély esetén
 • Vardenafil vagy avanafil allergia esetén
 • HIV gyógyszerek szedése esetén

Fontos tudnivaló: grapefruit levet ne igyál ilyen gyógyszerekkel együtt. A grapefruit leve megváltoztathatja a hatásukat és veszélyes lehet.

Mellékhatások

Az alábbi mellékhatások fordulhatnak elő a szedésük mellett:

 • Enyhébb mellékhatások: fejfájás, szédülés, orrdugulás, kipirulás, emésztési zavar.
 • Súlyosabb mellékhatások: szorongás, hányás, hasmenés, orrvérzés, eszméletvesztés. Ezek ritkábban jelentkeznek azért.

Fontos tudnod, hogy az avanafil- és vardenafil alapú gyógyszereket csak orvos írhatja fel receptre. Vény ellenében tudod kiváltani őket a patikában.

Tehát a „Spedra vény nélkül”, „Levitra rendelés”, „Vardenafil rendelés” stb. hirdetéseknek semmiképp se dőlj be!

Ezek egytől-egyig illegális eladók termékei. Nem tudhatod róluk, hogy mit tartalmaznak valójában.

Alprostadil és Caverject. Injekció a péniszbe?

Alprostadil alapú Caverject injekció

A Caverject injekciót a péniszbe kell beadni

Valóban létezik egy potencia gyógyszer, amit tűvel kell befecskendezni a hímvesszőbe. Ezt úgy hívják, hogy Caverject. A benne lévő gyógyszer hatóanyag pedig az Alprostadil.

Működési elve a következő:

Serkenti a pénisz lokális vér ellátottságát, illetve tágítja az ereket. Ezáltal könnyebben be tud áramlani a vér a hímvesszőbe. Az alprostadil injekció a beadást követően kb. 5-20 perc múlva merevedést okoz, ami kb. 1 órán keresztül marad fenn. Olyan férfiaknak készült, akik a hagyományos szájon át bevehető potencia gyógyszerekre kevésbé reagálnak jól.

Létezik más péniszbe befecskendezhető gyógyszer, amiben szintén alprostadil hatóanyag található. Ezek a készítmények a Proxyn illetve az Alprestil. (Bár engedélyezettek, Magyarországon kevésbé alkalmazzák a Proxyn és az Alprestil termékeket).

Mire figyelj a Caverject használatakor?

A patikai csomagban található a Caverject por és oldószer egyaránt. Ezeket össze kell keverni, majd ezután felszívni az egészet egy fecskendőbe, majd beadni a péniszbe. Ennél a gyógyszernél különösen fontos az injekció beadásának helyes technikája. Ezt első esetben az orvos fogja megmutatni, amit nem lehet megspórolni.

Az alprostadil injekciót maximum heti 3-szor szabad használni.

Mellékhatások, lehetséges problémák

Ez nem egy szokványos, szájon át bevehető potencianövelő. Kifejezetten tilos használni pénisz implantátum, leukémia, szívproblémák, és alprostadil allergia esetén. Mellékhatásként előfordulhat péniszfájdalom, vérömleny, bőrpír, izomgörcs és szívritmus zavar is.

Mindenképp beszélj orvossal a használata előtt. Természetesen a Caverject is vényköteles termék, amit csak orvos írhat fel receptre.

Korai magömlés elleni hatásos gyógyszer: Dapoxetine és a Priligy

A korai magömlés ellen segíthet a Dapoxetine nevű gyógyszerhatóanyag.

Hogyan működik?

Csökkenti a frusztrációt, a szorongást és a korai magömlés miatti aggodalmat. Ezáltal képes meghosszabbítani a magömlésig eltelt időt, illetve javítja a magömlés kontrollját. Tulajdonképpen egy hangulatjavító, ún. antidepresszáns készítményről van szó.

A Dapoxetine nevű hatóanyag egyetlen általam ismert gyógyszerben, a Priligy készítményben található. Hazánkban is engedélyezett termék, de csakis orvos írhatja fel receptre.

Priligy: hatásos szer, de veszélyeket rejt magában

A Priligy nevű gyógyszert a német székhelyű Berlin-Chemie gyógyszercég gyártja. A Priligy kétféle hatóanyag tartalommal kapható a gyógyszertárakban: Priligy 30mg és Priligy 60 mg kiszerelésben. A Priligy ára 9,141 Ft, ez 3 db tablettát jelent.

A Priligy-t 1-2 órával a szexuális aktus előtt kell bevenni. Mindenképp szükséges orvossal konzultálni az alkalmazása előtt. Nem szabad alkalmazni Dapoxetine allergia, szívbetegség, korábbi ájulás, depressziós gyógyszerek szedése esetén.

Veszélyes mellékhatásai lehetnek. Ilyenek például görcsrohamok, ájulás, szédülés, fejfájás, hányinger, emésztési zavar, libidó problémák. A szakirodalom szerint öngyilkossági késztetés is előfordult már.

Fenti kockázatok miatt, a Priligy helyett korai magömlésre a Long Love készítményt javaslom. Ez egy természetes, növényi alapú étrendkiegészítő. A Long Love a férfiak kb. háromnegyedénél teljes mertékben bevált korai magömlés ellen.

Összefoglalás

Fentiekben végig vettük a kevésbé ismert potencianövelő hatóanyagokat. A vardenafil, avanafil és alprostadil egyaránt hatékony, letesztelt, működő gyógyszer hatóanyag merevedési zavarokra. A Dapoxetine hatóanyag pedig hatásos korai magömlés ellen.

Azonban kellő elővigyázatossággal használd ezeket. Ugyanis az összes itt felsorolt gyógyszernek kisebb-nagyobb mellékhatásaik lehetnek. Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod valamelyiket, akkor kizárólag legális forrásból, orvosi recept alapján vásárold meg azt a patikában. További részleteket a potencianövelő gyógyszerek cikksorozatomban olvashatsz.

Milyen potencianövelőt javaslok személy szerint?

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Tornado potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

A Tornado 2015. óta van a piacon, és a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Tornado OGYÉI notifikációs száma: 23148/2020.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Tornado

Tornado potencianövelő

Tornado potencianövelő: extra magabiztosság az ágyban

Élvezd felszabadultan a szeretkezést a Tornado segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Tornado több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Tornado termékünk esetében kiemelkedően magas.

Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Tornado-ot bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom.

Legális a Tornado potencianövelő?

A Tornado legálisan megvásárolható, OÉTI által bevizsgált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék. OÉTI engedélyszáma: 23148/2020.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
 • Mellékhatása nincs, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Tornado az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Miért érdemes minket választanod?

Cégünk, a Perfect Play Kft. Magyarország vezető potencianövelő szállítója 2012. óta. Hisszük, hogy a szexuális teljesítmény és annak növelése olyan összetett kérdéskör, amely kiemelkedő szakértelmet, empátiát és segítőkészséget igényel.

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. A Nulla Kockázat Garanciával pedig biztosra mész. Ha valamiért nem válik be a termékünk, visszafizetjük a megrendelésed teljes összegét, szállítási költséggel együtt.

Rendelj kőkemény erekciót okozó, biztonságos potencianövelőt 1 perc alatt itt:

Olvasd el, hogy mi fog történni a rendelésed után >

 • Tornado 1 doboz potencianövelő

 • Tornado 4 doboz ingyen szállítással

 • Tornado 8+1 doboz ingyen szállítással

Szólj hozzá

Mi a süti?

A számítógép merevlemezéről egy weboldalra megküldött információkat nevezzük ” süti”-nek. A sütik nem számítógépes programok, csupán kis információs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy weboldal a felhasználó böngészési szokásairól adatokat rögzítsen. A legtöbb weboldal használ sütiket, mivel ezek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez. A sütik segítségével a weboldal személyre szabott szolgáltatásokat nyújthat (például megjegyzi a bejelentkezési adatokat, bevásárlókosárba helyezett termékeket vagy az adott felhasználó számára releváns tartalmakat).

Különböző típusú sütik léteznek: időleges sütik (munkamenet süti), amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek. Léteznek állandó sütik, amelyeket a böngésző nem töröl, hanem törlésig vagy érvényességük lejártáig aktívak maradnak (amely attól függ, hogy a weboldal milyen időszakot adott meg a sütik élettartamaként).

Hogyan törölhetők a sütik?

A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a sütiket. A sütiket a felhasználó a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. További információkért a sütikre vonatkozóan, látogass el a allaboutcookies.org/ weboldalra, amely átfogó és független tájékoztatást nyújt a sütik letiltásáról a böngésző beállításaiban, illetve a számítógépen található sütik törléséről.

A mobiltelefonon található sütik törléséről olvasd el a konkrét telefonkészülék használati útmutatóját.

A potencianovelo-szerek.hu weboldalon használt sütik listája

A személyre szabott felhasználói élmény biztosításához ez a weboldal sütiket használ. Ahányszor belépsz az oldalra, az oldal a számítógépedre sütiket küld, illetve azokhoz fér hozzá. A használt sütik listája:

Kategória Cél Élettartam 1. vagy 3-ik fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A bejelentkezési állapot kezelése Munkamenet cookie 1. fél cookie
Feltétlenül szükséges sütik A felkeresési forgalom támogatása Munkamenet cookie 1. fél cookie
Teljesítmény sütik A weboldal látogatottságának követése Munkamenet és állandó sütik 3-ik fél cookie

1) Feltétlenül szükséges sütik: ezek a sütik a weboldal használatához szükségesek, lehetővé teszik a weboldal funkcióinak igénybe vételét, például a weboldal biztonságos részeihez való hozzáférést. Ezek nélkül néhány kért szolgáltatást, például a regisztrált felhasználók számára történő gyorsított vásárlást nem tudjuk nyújtani.

2) Teljesítmény sütik: ezek a sütik információkat gyűjtenek a felhasználó weboldal használatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a sütik nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat. A sütik által gyűjtött információk általánosak és névtelenek. Csak a weboldal működésének javítására használhatók.

3) Funkció sütik: ezek a sütik lehetővé teszik a felhasználó választásainak rögzítését (például megadott név, nyelv vagy régió) és bővített, személyre szabott funkciók használatát teszik lehetővé. Az ezen sütik által gyűjtött információk névtelenek is lehetnek és nem alkalmasak a más weboldalak látogatásának követésére.

Jelen Jogi Nyilatkozat, Adatvédelmi Nyilatkozat és a Süti tájékoztató elfogadásával, valamint a weboldal látogatásával és használatával elfogadod a sütik használatát. A sütik használatát elfogadhatod a web böngészőben megadott beállításokkal is.


Click to enable/disable Google Analytics tracking code.

Click to enable/disable Google Fonts.

Click to enable/disable video embeds.

Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal „cookie-kat” más néven „sütiket” használ.